Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab

4*4*4*4*
Aghakhan Tower - Korneish El NileTower No. 11, Floor 24, Egypt
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab GalériaGaléria (9 + 42)
79%
Celkovo hodnotený
ako 16. najlepší z 37.
v oblasti Marsa Alam
Úžasné0
Výborné1
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
El Malikia Resort Abu Dabbab od662€vrátane poplatkov

Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab recenzie

Archív recenzií

Ivana Detail recenzie

Egypt už po štvrtýkrát nesklamal

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
83%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Jednou vetou pekný hotel, krásne prostredie a najkrajšie more a podmorský svet, aký sme videli. Škoda tej stravy. Keby zlepšili kuchyňu, bola by to pecka. Ja nie som náročná na stravu. Ale toto bola naozaj veľmi slabá strava. Cítili sme sa tam ako doma - samí Čech a Slovák... pár Nemcov a Poliakov. Wi-Fi za poplatok... dá sa kúpiť hneď u delegáta. Čo ma trošku prekvapilo, po príchode nám nedali hneď náramky, teda sme ani nemohli využívať služby hotela. dokonca ani napiť do reštaurácie sme sa nemohli ísť (to sa nám v Egypte ešte nestalo). Druhý šok bol, keď sme mali prvé stretnutie s delegátom. Ten náš pôvodný, ktorý nás vyzdvihol na letisku prísť nemohol, tak poslali druhého. Egypťana, ktorý rozprával po česky. No ten bol taký nepríjemný, že sa v polovici stretnutia 15 ľudí postavilo a odišlo. Samé príkazy a toto musíte a lieky si teraz kúpiť musíte, lebo potom vám ich nepredám a podobne. Darmo sme mu hovorili, že čo ak tie lieky nebudeme ani potrebovať. On si stále rozprával svoje. Teraz si kúpite aj kartu na Wi-Fi, lebo potom vám nepredám. Aj výlety. U neho boli raz také drahé, ako keď sme si ich išli kúpiť do Diving centra. A tiež nám tak nepríjemne naznačil, nech si to tam nekupujeme, lebo sa môže stať niečo zlé. Ešte sa vraj pohoršoval, ako sme si dovolili postaviť sa a odísť. Viac som na stretnutie nešla. Bol fakt nepríjemný. To sme ešte tiež nikdy nezažili a to chodíme na dovolenky už 18 rokov. Ale nepokazilo mi to zážitok z dovolenky. Potom som si ju už užívala naplno. Prvá dovolenku v Egypte, kde sme nikto nemali žalúdočné problémy... ani 1 deň... (možno aj pre tú slabšiu stravu).
5*5*5*5*5*
Izby
Izba pekná, čistá, každý deň uprataná, každý deň vymieňali uteráky, spravili nám z nich labuť, hada, srdiečko, kvietok... Dokonca nám doniesli do izby čerstvé kvety do vázičky. Výhľad sme mali na more. Krásny. Dokonca deti museli byť na druhej izbe a nebol problém, aby sme mali izby vedľa seba. Spýtali sa, či sme spokojní.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Areál nádherný...veľa zelene, kvitnúcich kríkov, kvety, skalky...Všetko pekné, upravené, čisté. Čo bolo škoda, nebol tam dokončený bar vo vode... Inak bolo barov dosť - lobby, pri bazéne, na pláži. Nákupné možnosti super - priamo v hlavnej budove. Pláž nádherná... Problém bol trošku so slnečníkmi, ale len preto, že si to tam ľudia obsadzovali už večer a potom celý deň tam nikto nebol. Ale aj to vyriešili... všetko im zhabali a uvoľnili ležadlá. Animátori robili program aj na pláži aj v bazéne (vodné pólo, aerobic salsa, petanque, šípky, kone, ťavy, beach tenis, beach golf, beach volejbal, pre detičky detské centrum, v bazéne šmýkačky, preliezačky, tobogany...
3*3*3*
Strava
Už ako som písala... veľmi slabá. Hlavne prvé 4 dni stále to isté... ryža s hovädzím mäsom. Pitná voda nebola v chladničkách, ako sme zvyknutí, tak sme si ju chodili čapovať do lobby baru alebo na večeru sme si zobrali fľašu a načapovali. Manažérka tam bola Češka... tej sme sa dosť sťažovali. Povedala nám, že veď tam sú aj kraby aj iné dary mora... ale deti nám to jesť nechceli. Teda ani mne to nechutilo. Strašne to smrdelo. Manažérke sme povedali, že nech tam dotiahne kuchára Čecha alebo Slováka... to by bola strava. Jedine raňajky boli fajn. Šunky slabé (niekedy žiadne). Obed a večeru sme boli na ovocí a zelenine... tej tam bolo dosť. Asi najviac druhov ovocia, aký sme kedy mali. Aj koláče boli fajn. Pečiva bol veľký výber, ale všetko sladké. Pyré kaša pre detičky bola len raz, ale keďže ju vymiešali, uvoľnil sa tam lepok a nedala sa jesť. To bola prvá dovolenka, na ktorej sme všetci schudli 3 kilá (všetko zlé je na niečo dobré :-D).
6*6*6*6*6*6*
Personál
Všetci veľmi milí, príjemní, vôbec neboli dotieraví - od upratovačov, cez kuchárov, čašníkov... a najlepší boli animátori. Tí boli perfektní - každý deň pripravovali program aj pre detičky, aj pre dospelých. Tak sa vedeli doobliekať... proste boli SUPER.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Tipy
Tipy
Bolo tam super potápanie. Zaúčali nás zadarmo v bazéne a potom sme mohli ísť potápať do 6 m hĺbky. Dal sa tam spraviť aj kurz potápania do 18 m (400 euro / 5 dní - 10 ponorov). My sme išli na výlet za Dugongom - morskou kravou. Bol to krásny zážitok. Máme aj krásne fotky. Inde sme neboli. Úplne nám stačilo každý deň plávať s korytnačkami. Ponúkali aj výlet za delfínmi, ale to nezaručovali, že ich uvidíme.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
izbakôňizba s manželskou posteľouvýhľad z terasyčerstvé kvietkylabuťterasareštauráciamasážeplážšípkybeach barbeach tenis,...pre detibazénbar pri bazéneareálareálareálhlavný vstuplobby barkoláčepotápaniebiliard a stolný teniskorytnačkakorytnačkamorepláždugongpotápameťavy
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Dorotka Detail recenzie

Super dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
78%
Ludmila Detail recenzie

Nezabudnuteľná dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 17 čitateľom recenzia pomohla
75%

Fotografie z recenzií

izbakôňizba s manželskou posteľouvýhľad z terasyčerstvé kvietkylabuťterasareštauráciamasážeplážšípkybeach barbeach tenis,...pre detibazénbar pri bazéneareálareálareálhlavný vstuplobby barkoláčepotápaniebiliard a stolný teniskorytnačkakorytnačkamorepláždugongpotápameťavydelfínydobré miešané drinkyhala hotelapekný výhľad na areálareálnaša chodba večernaša izbaaj takto sa dá :-)rybky okolo nôhkrásne teplučké morePort Ghalib

Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab - Profesionálne fotografie

Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab

Podobné recenzie Marsa Alam

Hotel Sataya Resort
Hotel Sataya Resort 5*
Egypt, Marsa Alam, Marsa Alam
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Concorde Moreen Beach Resort & Spa
Hotel Concorde Moreen Beach Resort & Spa 5*
Egypt, Marsa Alam, Marsa Alam
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
79%
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab
Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab 4*
Egypt, Marsa Alam, Marsa Alam
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
79%
Hotel Iberotel Samaya
Hotel Iberotel Samaya 5*
Egypt, Marsa Alam, Marsa Alam
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Iberotel Coraya
Hotel Iberotel Coraya 5*
Egypt, Marsa Alam, Port Ghalib
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%

Hotel El Malikia Resort Abu Dabbab taktiež známy ako:

  • El Malikia Swiss Inn Resort Abu Dabbab
  • EL-Malikia Resort Abu Dabbab

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...