Hotel Venezia Palace

5*5*5*5*5*
Hotel Venezia Palace GalériaGaléria (5 + 15)
81%
Celkovo hodnotený
ako 24. najlepší z 34.
v oblasti Antalya
Úžasné2
Výborné1
Dobré3
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Venezia Palace od750€vrátane poplatkov

Hotel Venezia Palace recenzie

Archív recenzií

Jaro Detail recenzie

Dobrá dovolenka

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
67%
Jana Detail recenzie

Bola to priemerná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
70%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. CK ho prezentuje ako 6*, ale má len 5*. Cestovali sme v noci, transfer z letiska trval asi 30 min. v hoteli sme boli o siedmej a vtedy nastal problém, museli sme čakať až do druhej poobede na ubytovanie. Personál na recepcii bol dosť nepríjemný. Mohli ste začať od prvej minúty vstupu do hotela všetko využívať, len okrem izby. Chceli sme ísť na pláž, ale tá bola plná a nenašli sme ani voľné pri bazéne. Tak sme sa naraňajkovali, prešli sa po areáli a sedeli na recepcii, lebo bolo už veľmi teplo. Niektorí zo skupiny, čo s nami cestovali, boli sa viackrát pýtať na izby, ale vždy boli odmietnutí, že ešte nie sú dve hodiny. Toto sa nám ešte nestalo a to sme boli už viackrát v Turecku. Celkovo by sme dali tomuto hotelu len 4*.
4*4*4*4*
Izby
Mali sme mať izbu Dabl Room s dvoma prístelkami, dostali sme len izbu s dvomi odd. posteľami, keď sme to reklamovali u delegátky, tvrdila nám, že ona má v PC len dve zákl. lôžka a na recepcii tvrdili, že nemajú izby, lebo hotel je obsadený na 98 %. Boli sme unavení a nevyspatí, tak sme si sami postele prisunuli k sebe a povedali si, že si nebudeme kaziť dovolenku. Izba bola čistá s balkónom. V izbe bol koberec, bola na druhom poschodí otočená k bazénom. Kúpeľňa mala zákl. vybavenie, šampón, sprchový, tel. mlieko, čistiace tampóny, tyčinky a kúp. čiapka. Dopĺňanie bolo nepravidelné. Čo nám ale chýbalo, bol župan, dostali sme len papuče. Všimli sme si, že uteráky pravidelne nemenili, až keď sme ich hodili na zem a to sa stalo aj s posteľnou bielizňou, ale asi to záleží od prístupu upratovačky, tá naša sa nám zdala akási spomalená. Mali sme vaňu so sprchou, vaňa bola v strede odraná. Chladnička slabo chladila, keď sme to urgovali, tak prišli, odstránili z výparníka ľad a bolo opravené, málinko sa to zlepšilo. Mali sme v nej nealko nápoje a pivo, ktoré pravidelne dopĺňali.
5*5*5*5*5*
Pláž
Celkovo stredisko bolo super, hotel mal krásnu záhradu a pláž bola super s jemnými kamienkami, ktoré prechádzali do jemného piesku. Výhodou bol pozvoľný vstup, vhodný aj pre malé deti, tých tam bolo neúrekom. Len asi po siedmych dňoch vždy okolo obeda sa začala tiahnuť k pobrežiu akási pena a občas aj s olejovými škvrnami, to nás dosť prekvapilo, lebo v tejto oblasti sme boli pred troma rokmi a to vo vedľajšom hoteli a more bolo super. Bazény boli prepojené, pekné, udržiavané, pravidelne večer čistené. Osušky menili každý deň pri bazéne, ale aj pri pláži. Hotel mal aj mólo. Čo sme boli nemilo prekvapení, že na kapacitu hotela je dosť málo ležadiel pri mori, ale aj pri bazéne. Chodilo sa obsadzovať... kto skôr vstane.
4*4*4*4*
Strava
Jedáleň mala časť klimatizovanú a neklimatizovanú. V tej prvej ste nemali šancu, keď ste prišli neskôr. V druhej časti, kde robili pečené vysmážané jedlá, bolo veľmi teplo. Aj keď strava sa zdala pestrá, nebolo jej dostatok a nestíhali pri toľkom množstve ani dokladať a hlavne, keď sme videli, ako majú okolo nás plné stoly všetkého a zjedli z toho asi 50 %. Boli bufetové stoly a bol v jedálni aj bar, kde čapovali pivo, víno. Občas nás obslúžili aj pri stole, ale personál nestíhal. Stoly boli neupratané, keď ste sa k takému stolu postavili, tak Vám ho prednostne upratali. Zdalo sa nám, že je tam stále chaos. Pri raňajkách bola čerstvá šťava a v chladničkách litrové šťavy ako pomaranč, broskyňa, višňa. Import bol dosť obmedzený, iba na nejaké whisky, vodku, gin, lepšie značky boli za príplatok. Káva bola iba z automatov a to všade a nie všade dobrá.
4*4*4*4*
Personál
Veľké sklamanie sme zažili s aroganciou na recepcii pri príchode do hotela, keď sme sa všetci, bolo nás asi 15, cítili ako rukojemníci. Čašníci sa snažili, len sa nám zdalo, že niektorí iba za všimné a podľa toho Vás obsluhovali a nalievali. Keď sme dali dolár na pláži, tak robil také súper eiss kafé, ale to trvalo len dva dni. Animácie pri bazéne boli veľmi hlučné a aj pri pláži hučala celý deň hudba a to sa ťahalo celú našu dovolenku.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Medo Detail recenzie

Výborný oddych v príjemnom prostredí

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
86%
Chorche Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
Lenka Detail recenzie

Úžasná dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
94%
Šaňo Detail recenzie

Dovolenka bola OK

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
67%

Fotografie z recenzií

Plážové kóje s full servisom za poplatokCentrálna budovaVečera a La carte reštauráciaPláž ocenená modrou zástavouJedna z reštaurácií v záhradeBežecký okruh v záhradeCentrálna reštauráciaVýzdoba centrálnej reštaurácieVečerný program v amfiteátriCentrálna budova resortuPohľad na areál z vežeVežaMore Bazén pred centrálnou budovouareal

Hotel Venezia Palace - Profesionálne fotografie

Hotel Venezia Palace
Hotel Venezia Palace
Hotel Venezia Palace
Hotel Venezia Palace
Hotel Venezia Palace

Podobné recenzie Antalya

Hotel Ozkaymak Falez
Hotel Ozkaymak Falez 5*
Turecko, Antalya, Antalya
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Rixos Downtown Antalya
Hotel Rixos Downtown Antalya 5*
Turecko, Antalya, Antalya
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Venezia Palace
Hotel Venezia Palace 5*
Turecko, Antalya, Lara
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
81%
Hotel Adalya Elite Lara
Hotel Adalya Elite Lara 4.5*
Turecko, Antalya, Lara
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
81%
Hotel Delphin Palace
Hotel Delphin Palace 5*
Turecko, Antalya, Lara
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
81%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...