Hotel Justiniano DeLuxe Resort

5*5*5*5*5*
Alanya, 07415 Okurcalar/Alanya/Antalya, Turecko
Hotel Justiniano DeLuxe Resort GalériaGaléria (12)
80%
Celkovo hodnotený
ako 95. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Justiniano DeLuxe Resort od534€vrátane poplatkov

Hotel Justiniano DeLuxe Resort recenzie

Archív recenzií

Oľga Detail recenzie

Veľmi kľudná a bezproblémová dovolenka plná...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
81%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je v oblasti Ocurcalar, čo je menší záliv s plno hotelmi a bazárom. Hotel má nádhernú záhradu, je hneď na pláži s výbornými službami, všade čisto. Zodpovedá 5*. Klientela čisto ruská, hlavne rodiny s deťmi. Vhodné pre miesto pre úplné ničnerobenie.
5*5*5*5*5*
Izby
Keďže sme boli 4 dospelé osoby, ubytovaní sme boli v rodinnej izbe v hlavnej hotelovej budove (izba č. 522). Hotel má aj druhú budovu, ku ktorej neustále premáva také malé vozidlo popod podchod vedľajšieho hotela, ale aj pešo je to cca 3 minúty. Izby, v ktorých sme boli ubytovaní boli na piatom najvyššom poschodí. Bolo to rodinné ubytovanie s veľkou chodbou a šatníkom, v ktorom bol trezor, za ktorý si vopred zaplatíte na recepcii (ak ho chcete využívať). Kúpeľňa s WC boli spoločné, bez vane ale s vyhovujúcim sprchovacím kútom. K dispozícii bol fén, sprchový gél, mydielka. Mali sme vlastne akoby apartmán, ale boli to dve izby s veľkými balkónmi a posedením. Väčšia izba bola s manželskou posteľou, luxusne zariadená s kobercom. Druhá izba bola o niečo menšia, s dvomi oddelenými lôžkami, tiež s kobercom. Nič nám nechýbalo, denne vysýpali smeti, prezliekali posteľné prádlo a menili uteráky. Klimatizácia fungovala, aj keď v noci stačilo otvoriť oba balkóny, aby bol príjemný prievan. K ubytovaniu nemám čo vytknúť. Izby sú inak orientované na všetky strany hotela a večer nie je na ani jednej izbe ticho, pretože je v každom okolitom hoteli nejaký program, ale to nevadí, je to iba do 23.00 hod.
5*5*5*5*5*
Pláž
Čo sa týka pláže, tak ležadlá so slnečníkmi sú buď hneď pri mori na piesočnato-kamienkovom podklade, alebo v záhrade na tráve. Podušky na ležadlá si spod prístrešku v záhrade nosíte sami. Uteráky si v prípade odchodu z pláže každý bral so sebou, nenechávali sa obsadených ležadlách a nikto si dopredu ležadlá neobsadzoval. Vstup do mora boli malé okruhliaky, niekto potreboval obuv do vody, ale dalo sa to zvládnuť aj bez nej. Keď neboli veľké vlny (počas našej dovolenky boli vlny prvé dva dni a posledné dva dni), tak more bolo nádherné, priezračné a veľmi čisté, až by som povedala, že na Turecko nezvyčajne krásne. Ale vstup do mora nebol až tak pozvoľný. Bez vĺn sa zdržiavali neplavci tak max. 2-3 metre od brehu, potom už iba plavci. S vlnami to bolo už iba pre dobrých plavcov. K dispozícii boli snack bar, pool bar - vonku a vo vnútri moonlight bar a loby bar. Bol tam detský klub, každý deň detská diskotéka. Detí bolo v tomto hoteli neúrekom, pretože klientela bola ruská a hlavne rodiny s deťmi.
5*5*5*5*5*
Strava
V Turecku som sa nikdy nestretla, aby bol problém so stravou. Keď porovnám hotely, v ktorých sme v Turecku boli, tak tu bolo viac jedál pripravovaných na zelenine, zapekaných jedál a tým, že tu nebola nemecká klientela, tak sa ani neprispôsobovali takémuto typu hostí a nepripravovali bravčové a hov. mäso v rôznych omáčkach. Ale jedla bolo dostatok, vždy mäso, ryby, šaláty, grilované mäso aj zelenina, zapekané mäso aj zelenina. Vždy boli dva druhy polievok, typických hustých tureckých. Čo mi tu chýbalo najviac, bol ich turecký chlieb a celkovo malý výber pečiva. Ponúkali iba dva druhy chleba, dva druhy buchtičiek a toasty, ktoré ste si mohli sami pripraviť. Ak ste prišli do jedálne v čase otvorenia, t. j. že ste čakali pred dverami, kým otvoria, tak ste nemali problém s miestom, kde sa posadiť. Ale cca do hodiny sa neoplatilo ísť na obed a večeru, pretože ste museli čakať na voľný stôl. Takže mi sme chodili hneď na začiatku, alebo až cca po hodine. Inak, hladní sme neboli, v Turecku je vždy z čoho si vybrať a v tomto hoteli varili chutne a bolo čisto. Strava bola v hoteli v hlavnej budove, na pláži v bare od 12.00 do 16.00 hod. Keď sa nám nechcelo na obed prezliekať, tak v tomto snack bare bolo úplne perfektne - zelenina, šaláty, burgery, ryža, cestoviny, mäso, fašírky, mlieko. Úplne postačujúce a veľmi chutné. Pred bazénom ponúkali denne červený melón od 15.00 do 16.00. Nápoje aj fľašková voda k dispozícii na pláži v oboch baroch, prípadne si vodu vo fľaškách zoberiete aj pri obede alebo raňajkách. Dokonca aj na izbe v chladničkách bola vždy voda a Coca Cola.
5*5*5*5*5*
Personál
V tomto hoteli moc s personálom neprichádzate do kontaktu, iba ak osobne niečo nepotrebujete. Funguje tam všetko, ako má, všetci nám rozumeli aj po anglicky, po rusky a niektorí trochu aj slovensky. Všade si pýtate, čo chcete za barmi, pretože v tomto hoteli neobsluhujú, iba zbierajú špinavé riady. Tým pádom sme vôbec žiadne eurá nepoužili na "bakšiš", nikto neobsluhuje. Mali sme iba jedno nedorozumenie s pracovníkom, ktorý mal na pláži a v záhrade na starosti ležadlá. Hotel má krásnu záhradu hneď pri pláži a je možnosť ležať aj na ležadlách v záhrade. Je to veľmi pekné a príjemné chodiť bosí po tráve a mať všade blízko. Ale, žiaľ, pracovník chcel mať všetky ležadlá v záhrade upratané už o 18.00 a keď sme boli náhodou v mori, tak nám poskladal z ležadiel veci, odložil podušky a keď sme sa vrátili, mohli sme ležať iba na ležadlách bez podušiek. Raz som naň nakričala (všimla som si aj iných hostí) a potom už problém nebol.
4*4*4*4*
Šport
Neviem ohodnotiť, pretože sme sa nezúčastňovali takýchto aktivít. Ale animátori pozývali na volejbal, cvičenie pri bazéne...
Tipy
Tipy
Nič v blízkom okolí nie je, iba bazár Alara cca 15 minút pešo. Mesto Alanya je vzdialené 25-30 km. Side cca 30 km, takže výlety si môžete zakúpiť do inam, nie v tomto stredisku Ocurkalar. Napr. Alanya - plavba a návšteva zlatníckej dielne (20 eur/osoba), Alanya - delfinárium, možnosť plávať s delfínom, potom potápanie, plavba kaňonom, plavba po rieke Manavgat. Nič sme si nezaplatili. Prechádzky po pláži nič moc, pretože nohy sa boria do skaliek.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Justiniano DeLuxe Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort

Podobné recenzie Alanya

Hotel Laguna Beach Alya
Hotel Laguna Beach Alya 5*
Turecko, Alanya, Okurcalar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Club Aqua Plaza
Hotel Club Aqua Plaza 4.5*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Justiniano DeLuxe Resort
Hotel Justiniano DeLuxe Resort 5*
Turecko, Alanya, Okurcalar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Rubi
Hotel Rubi 5*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
23 recenzií
70%
Hotel Telatiye Resort
Hotel Telatiye Resort 5*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
70%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...