Hotel Sunside Beach

3*3*3*
Hotel Sunside Beach GalériaGaléria (1)
28%
Celkovo hodnotený
ako 195. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé1

Hotel Sunside Beach recenzie

Archív recenzií

Miroslav Mach Detail recenzie

Hrozná rusko-turecká ubytovna .

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
28%
1*
Celkové hodnotenie
Hrozný pobyt v ruskom výcvikovom tábore. Tento hotel by nemal byť vôbec v ponuke. Len ruská klientela v ruskej štvrti hotelov pripomínajúce sídlisko. Ranný budíček fanfáry v štýle vojenského budíčka a za silnej reprodukovanej hudby s uvítacím spevom Ally Pugačevovej ospevujúcou ruskú krajinu a sovietsky ľud. Po skončení sa toto opakuje aj z vedľajších hotelov / ubytovní /. Po celý deň extrémne silne reprodukovaná muzika v štýle ruského rapu a tureckého techna.
1*
Izby
Hrozné. Toto sa ako ubytovanie nedá nazvať. Radšej bývať v stane. Všade pleseň a stuchlina. Tri upratovačky na celý hotel prichádzali upratať niekedy až okolo 18 hod večer a to len doplnením toaletného papiera a občas vymenili aj uteráky. Pri príchodu sa nedala v umývadle zastaviť voda. Po upozornení vymenili celú vodovodnú batériu, ktorá bola stará a dlhšia než umývadlo :) Pretekajúci záchod som si ani nedovolil reklamovať. V sprche v stene obrovská diera .Hadica od sprchy sa nedala uchytiť. Nastaviť teplú vodu na sprchovanie bolo takmer nemožné. Len studená alebo úplne horúca. Zábava v podobe oparených nôh aj. Klimatizácia individuálna strašne hučala a smrdela .Okrem toho centrálna jednotka uchytená zvonka na priečke ,ktorá bola prasknutá takže vibrácie sa prenášali do celej izby a na ďalšie tri izby naokolo. Ekonomické kríza sa odzrkadlila aj v tejto "turecko-ruskej ubytovni" Nábytok v izbe nefunkčný zo 60 rokov. Namiesto nočného stolíka plastová stolička. Do skrine sme si ani veci radšej nedali. Lebo pri otvorení skrine sa na Vás vyvalí smrad a schovaná zapáchajúca deka pre prípadné prikrytie keby bola zima. Túto deku by som nepoužil ani ako podložku na čistenie obuvi. Balíček úsporných opatrení mali dômyselne vymyslený v podobe pravidelného nočného vypínania elektrickej energie. Presne o 2 hod nočnej keď už 90% ľudí spalo vypli na zopár sekúnd el.energiu. To znamenalo výpadok všetkých klimatizovaných jednotiek v hoteli. Než si to ubytovaní všimli a prebudili sa na neznesiteľné horúčavy uplynulo cca 4 hod. Úspora cca 120 klimatizovaných jednotiek x cca 3 kWh x 4 hodiny :))) V prípade odpočinku na balkóne môžete len na zemi u stolíku. Balkóny vybavené len stolíkom a to len šťastlivci. My sme si ukradli stoličky z jedálne. Televízor sme ani nepoužili lebo vysielali len ruské kanáli a tuším dva turecké. Všetky ovládače sa požičiavajú za depozit na recepcii. Ku klíme 5 USD a televízoru 10 USD,ktoré na konci pobytu veľmi neradi vracajú. Takže asi tak vcelku dobrý adrenalín. Po kontrole ostatné izby sú ešte horšie.
1*
Pláž
Pláž ? Sila .Neudržiavaná, vcelku špinavá. Avizovaná pláž 50m od hotela je asi 400 m lebo sa tam musí cez nadchod nad diaľnicou .Slnečníky a lehátka zadarmo ale neodporúčam si na ne ľahnúť pokiaľ nechcete chytiť nejakú kožnú chorobu. Vstup pozvoľný ? Pozvoľne len asi meter po kamenitej pláži potom svah a ďalej obrovské kamene vo vode po ktorých sa nedá ani chodiť. Nebezpečí poranenia a zaseknutia nohy medzi kameňmi. Voda teplá asi 32 stupňov a vcelku špinavá. Občas nejaký igelit, papiere, prezervatívy, stratené šľapky do vody a dokonca jeden zapaľovač :))) Ďalej od brehu už v pohode. Avizovaný bar na pláži nefunguje. Bol zatvorený. Žiadny barman, len funkční špinavý džúsostroj s dobre známymi presladenými džúsy ako v hoteli. Vedľa plážového baru hrdzavá sprcha s príjemnou chladnou vodou.
3*3*3*
Strava
Chudáci Turci sa vcelku snažili. Veľa šalátov. Z ovocia len melón a občas pomaranče. Pre mäsožravcov nevhodné.:))) Na raňajky len kozí syr ,olivy ,neidentifikovateľná múková saláma ,vajca na tvrdo ,maslo a bageta každý deň to isté. Obedy jeden druh krémovej polievky poprípade paradajková, cestoviny, ryža, občas zemiaky, zelenina. Z mäsa len fašírky na 10 spôsobov. Večere čo zostalo v obeda / ekonomická kríza :) / plus raz sme dostali pečené údenáče ,raz pečené kuracie chrbty a raz grilované párky a zasa štandardné fašírky .Koláčiky neidentifikovateľné a strašne mastné. Toto všetko musíte stihnúť v prvej pol hodine vydávania lebo nekultivovaní ruský občania Vás k jedlu nepustia. Po nájazdu Rusov všetko rozbombardované a pohádzané po zemi. Nápoje po celý deň len z polorozpadnutého a špinavého kávomatu a to káva, teplá voda a káva z mliekom. Čaj z ruského stroja. Nealko len dva druhy domácky miešaného džúsu zo stroja ktorý bol neskutočne presladený, ale dal sa miešať s vodou z tankera. Alko nápoje len gin, vodka, čapované pivo a nekonzumovateľné biele a červené domáce víno. Všetko riedené a podávané do 1 dcl umelohmotných pohárov aj káva a to len v baru. Keď bolo šťastie, tak človek zohral aj sklenený ale tých tam bolo cca 20 ks. Taniere pootĺkané, príbory mastné. Hygiena na mizivej úrovni. Odporúčam doniesť si vlastný servis :))))
3*3*3*
Personál
U hotela je "profesionálny fotograf " ,ktorý fotí ruské dedinské dievočky na hrnčeky, poprípade na taniere a dokonca dokáže vyrobiť aj podobizeň na vankúš :)))) Súčasťou " ubytovne " je aj malý obchodík zo žiadnou ponukou len šľapky do vody ,šatky, pochybné opaľovacie krémy, chipsy a plechovkové nápoje a gýče v podobe turistických upomienkových predmetov. Pred hotelom otravný ponúkač tureckých masáží do "renomovaných" kúpeľov a vzorková predajňa výrobkov z kože s možnosťou výletu do fabriky ktorá tieto výrobky vyrába. Znudená predavačka každú hodinu obehne všetkých okolo bazéna a ponúkne návštevu fabriky. Po piatom odmietnutí tejto predavačky som sa jej snažil vysvetliť že som z Greenpeace :))) aby neotravovala , nepochopila lebo neovládala anglicky mimo iné inak ako rusky sa tam nedohovoríte ,len snáď s šéfom čašníkov, ktorých aj tak nerozoznáte lebo nemajú ucelené stejnokroje, Len snáď jedného " čašníka" , ktorý po priestoroch behal 5 dní v tričku Supermana :))). Zo športového vyžitia len bazén a topogán ktorý púšťali na prídel keď už ruské rebjata nevedeli čo zo sebou. Presne o 19 hod nabehol údržbár bazéna a vlial 50 litrov chlóru do bazénu bez kontroly kvality a hlavne pH. Ruský občania sú odolný Po výstupe v bazéna sa pokožka zvrásčila ako 80 ročnému dôchodcovi. Animátor ponúkal len vodný aerobik " vysokej kvality " a občas vodné pólo .Na iné nemal čas lebo musel obťažovať ruské dievočky. Každý večer ponúkal vyžitie na miestnej diskotéke v Alanyi s odvozom a dovozom za 20 USD. A zasa ruský rap a turecké techno. Vysoký kultúrny zážitok :)
1*
Šport
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Sunside Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Sunside Beach

Podobné recenzie Alanya

Hotel Emir Fosse Beach
Hotel Emir Fosse Beach 3*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
54%
Hotel MCS Oasis Beach Club
Hotel MCS Oasis Beach Club 4*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
54%
Hotel Sunside Beach
Hotel Sunside Beach 3*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
28%
Hotel Blue Fish
Hotel Blue Fish 4*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
52%
Hotel Happy Elegant
Hotel Happy Elegant 4*
Turecko, Alanya, Mahmutlar
. najlepšie hodnotenie
35 recenzií
51%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...