Hotel Lonicera World

4*4*4*4*
Hotel Lonicera World GalériaGaléria (5 + 91)
82%
Celkovo hodnotený
ako 26. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné1
Výborné10
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Lonicera World od480€vrátane poplatkov

Hotel Lonicera World recenzie

Archív recenzií

Ivan z Košíc Detail recenzie

Jedna báseň

, (60+ rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
Ivan Detail recenzie

Výborné

, (60+ rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
75%
stanislav polak Detail recenzie

Pekný komplex

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
Oli Detail recenzie

Bola to super dovolenka

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
89%
Michaela Detail recenzie

Super :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
92%
kika Detail recenzie

Bola to naša najkrajšia dovolenka - proste super

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
89%
dovolenkar Peter Detail recenzie

Príjemná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
78%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Prednosťou hotela je piesková pláž, ktorá je s pozvoľným vstupom do mora, bohatý all inclusive s dostatkom nápojov počas celého dňa a takisto s dobrou vybavenosťou najmä pre menšie deti, tobogany, mini ZOO, bazény. V blízkosti delfinárium a vodný svet.
5*5*5*5*5*
Izby
Pri príchode do izby je potrebné zastrčiť kartu do otvoru v predsieni, inak nebude možné zapnúť svetlo. I keď pri príjazde v noci je to malý problém, ale personál vám určite pomôže. Izby majú malý balkónik, na ktorom sa dá posedieť, alebo vysušiť plavky. V hornej časti balkónu je klimatizácia. Sú postačujúce a denne upratané, tv, chladnička, WC+sprcha. Každý deň čisté uteráky. Klimatizácia sa dá ovládať diaľkovým ovládačom. Je tam dostatok priestoru na odloženie veci. Bývali sme v bloku C s výhľadom na mini ZOO, ihrisko, čiastočne more a v pozadí hotel Sentido Gold. Okrem množstva kohútov, pávov a somára tu bol kľud. Blok D a E sú nižšie budovy. Jedna časť bloku D je pri rybej reštaurácii a hluk vtákov je tam dosť počuť. Ale každopádne, asi jediné miesto, kde je nepríjemnejšie bývať, bude blok C orientovaný smerom k bloku B, kde v nižších poschodiach je počuť zariadenia klimatizácii.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž je skutočne pekná. Veľkou výhodou oproti susedným hotelom je prístavné mólo, ktoré je pri hoteli Sentido Gold a vďaka nemu sa tam lámu vlny. Čiže na pláži pri bloku E a D boli ideálne miesta pre minidisco turistov a ľudí, ktorí majú radi kľudnejšie more. I keď počas 11 dní prišli mierne vlny až posledné 2 dni. Plážové ležadlá a slnečníky sú zdarma, ale už od rána si ich turisti obsadzujú pohodenými osuškami. Ale ležadiel bolo dostatok. Pri bloku E sú v dvoch radoch a od rybacej reštaurácie sú v 3, 4 a dokonca ku koncu až v 5 radoch. Plážové osušky /modré/ budete mať pri príchode na izbe. Vždy v podvečer medzi 18 - 19 sa môžu odovzdať - dajú vám namiesto nich kartičky a ráno okolo 9 vám dajú čisté osušky. To všetko vám povedia hneď pri príchode na recepcii.
4*4*4*4*
Strava
Strava je formou bufetových stolov, i keď nie všetko je popísané, čo to je. Vnútorné priestory sú klimatizované, vonkajšie majú chladiace bufetové stoly. Pri barových pultoch a v jedálniach sú automaty na nealko nápoje a nápoje ako káva, kakao, čokoláda. Klasickú varenú kávu si dáte len v reštaurácii v Alanyi. I keď je tu množstvo jedla, všetko je tak nejak rovnaké. Výborné bolo ragú, poprípade soté a k tomu ryža. Takisto placky, ktoré tam pripravujú či už s cibuľkou, mäsom, alebo aj suché sú výborné. Zákusky vás určite na pohľad očaria, ale pri ochutnaní zistíte, že náplň je pudingová. To by až tak nevadilo, keby tá istá náplň nebola vo všetkých zákuskoch, len má inú farbu, ale chuť rovnakú. Dosť často sa stane, že si dáte na tanier buchtičku a ono to je slané čudo so zapečeným párkom. Pikantné papričky a aj veľa iných príloh ako uhorky sú posolené a zaliate olejom. Ale i tak si máte možnosť vybrať a nebudete nespokojní. Zmrzlina a ovocie je tu neustále cca od 10:00 do 18:00. Počas nášho pobytu v polovici septembra tu ale nebolo možné použiť lis na pomaranče. Respektíve neboli tu vôbec pomaranče.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál je ochotný a pokiaľ máte akýkoľvek problém, tak sa snažia vám pomôcť. Hneď po príchode na recepcii, vám dajú kartičky od izieb. Nedal som žiadne všimné do pasu a i tak sme mali príjemnú izbu. Cestovná kancelária, cez ktorú sme boli na dovolenke, má dobré informačné materiály a aj odvoz z letiska do hotelu bol dobre zariadený.
4*4*4*4*
Šport
Vodné športy - banán, závesný padák, vodné bicykle, to všetko hneď pri vstupe na pláž.
Tipy
Tipy
Výlety organizované cestovkou, patria k jedným z najdrahších. Pokiaľ sa pozriete na vývesky iných cestoviek v hoteli, môžete si urobiť názor sami. Čo je však horšie, takmer všetky zaujímavé výlety sú veľmi ďaleko a sú celodenné. Celkom nám postačoval takmer 3 hodinový transfer z letiska. Ale pre deti sa dá ísť aj peši do delfinária a vodného parku. Je to skutočne blízko asi 20 minút chôdze pozdĺž hlavnej cesty, popri ktorej vedie široký chodník.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Fifo
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Výhľad na Sentido Gold - večerýhľad na Sentido Gold - ránoýhľad smer Alanya a delfináriumPirátska výletná loďDomy smer Sealanya- DelfináriumSealanya- DelfináriumHotel  Vikingen-Blok DVlny pri plážiPriechod medzi blokom B a CChladiace zariadenia bod blokom BPláž pri bloku DCelá plážVýhľad z baruPláž
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Andy Detail recenzie

maximálna spokojnosť

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 14 čitateľom recenzia pomohla
81%
pavlinka Detail recenzie

super, super, super

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
78%
Maroš Detail recenzie

opakovane hotel nesklamal

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Katarína N. Detail recenzie

Spontánna skvelá dovolenka!

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

výhľad z 3-tieho poschodia, izba 3325kúpeľňaizbaizbapredražený stánokparkvonkajšia jedáleňkuchyňa vonkajšej jedálnetu je večer programpanoráma bazénk bazénumedzi reštauráciou a bazénombazénblok B a Cpool barležadlá v parkuaquaparkotváracia doba aquaparkcentrum pre detina pláž a z pláževzadu pool bar, napravo bazénpri pool barechodba 3 posch., Blok Cschodiskolobbyhlavný vchodponukaponukaponukaponukaponukajedáleňz 3-tieho posch.bazén panorámapohľad na Lonicera Rezorttakto rozvážajú batožinu a turistovbazén Lonicera Rezortvyhľad z terasy rezortuhl. vchod do rezortuvnútro rezortuponuka pečivo a chlebaposilovňavýmena pláž. osušiekvitamin house - sám vytlačíš šťavučerstvé pečivoboxy s chladenou balenou vodoupanorámapanorámamelónová krásavšade solárne ohrevy vodyletisko Antalyaobieha nás lietadlokrásny areál, všade upravená zeleňkrásne moreblok Akrásny areál - fontánkablok Czápad slnka, pohľad z balkóna izby v bloku Dna recepciidetské ihriskobazén pri bloku Abazén pri bloku Dvečerný animačný programdetský bazén pri blokoch B a Ckrásna zeleň v areáli, cestička k bazénu pri bloku Dreštaurácia v bloku Eblok D s bazénomovocný barpríprava placiek - gözlemeizbav reštaurácii na terasekrásna pláž i moreod bazéna k morubar pri plážichodník vedúci od bloku D k blokom B a Cslnečníky na pláži a krásne moreVýhľad na Sentido Gold - večerýhľad na Sentido Gold - ránoýhľad smer Alanya a delfináriumPirátska výletná loďDomy smer Sealanya- DelfináriumSealanya- DelfináriumHotel  Vikingen-Blok DVlny pri plážiPriechod medzi blokom B a CChladiace zariadenia bod blokom BPláž pri bloku DCelá plážVýhľad z baruPláž

Hotel Lonicera World - Profesionálne fotografie

Hotel Lonicera World
Hotel Lonicera World
Hotel Lonicera World
Hotel Lonicera World
Hotel Lonicera World

Podobné recenzie Alanya

Hotel Mukarnas Resort & Spa
Hotel Mukarnas Resort & Spa 5*
Turecko, Alanya, Okurcalar
. najlepšie hodnotenie
16 recenzií
82%
Hotel Utopia World De Luxe
Hotel Utopia World De Luxe 5*
Turecko, Alanya, Mahmutlar
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
82%
Hotel Lonicera World
Hotel Lonicera World 4*
Turecko, Alanya, Incekum
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
82%
Hotel White Gold & Spa
Hotel White Gold & Spa 4.5*
Turecko, Alanya, Obagöl
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
82%
Hotel Aventura Park
Hotel Aventura Park 5*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
82%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...