Hotel Kleopatra Royal Palm

4*4*4*4*
Hotel Kleopatra Royal Palm
70%
Celkovo hodnotený
ako 101. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Kleopatra Royal Palm od366€vrátane poplatkov

Hotel Kleopatra Royal Palm recenzie

Archív recenzií

tibi Detail recenzie

Bola to dobrá dovolenka v Turecku, ale hotel nie

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%
Mimka Detail recenzie

Fantastická dovolenka, super hotel, krajina,...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
89%
lucia Detail recenzie

Alanya je úžasné miesto, oplatí sa ísť aj...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
56%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Alanya je úžasné miesto, oplatí sa ísť aj mimo miesta vyhradené pre turistov, stredisko bolo veľmi udržiavané a čisté aj pláž. Alanyu určite navštívte, ale tomuto hotelu sa radšej vyhnite. Hotel samotný by ani tak nebol zlý, ale služby v ňom nestoja za dobré slovo.A čo sa týka cestovky - 0 bodov tiež, delegátku sme videli len pri prvej schôdzke, kde nám ukázala "mapičku" Alanye, ktorú by sme si mali zohnať.Ale napriek tomuto všetkému sme mali úžasnú dovolenku, na ktorú určite nezabudnem. Tak šťastnú cestu do Turecka :))
3*3*3*
Izby
mestský hotel 4 poschodia 2 spojené komplexy, izby menšie, čisté, upratovali každý deň, uteráky menili každý 2 deň aj bez sprepitného.trezor na izbe-poplatok cca 14€/week, klimatizácia v cene, chladnička - rôzne soft drinky-kontrolovali každý deň, platilo sa za všetko čo ste vypili, ani 1 fľaška vody na izbe nebola zdarma. hotel mal vzhľadom na množstvo izieb malú jedáleň, museli ste dlho hľadať volné miesto, keď ste sa chceli najesť, hlavne na večeri. 2 malé bazény-neboli spojené, pri jednom bol malý tobogán, ležadieť pri každom asi tak 20, viac nie.Všetky hotely v tejto oblasti boli tiché, keď ste boli pri bazéne alebo aj na pláži, vôbec tam nehrala hudba, čo mi bolo dosť čudné-nabalte si mp3 :)
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Cleopatra beach cca 3km dlhá -najkrajšia pláž na akej sme kedy boli, piesok bol ťažší, veľmi sa nelepil na telo, kombinovaný s drobučkými okruhlými kamienkami, vstup do mora pozvolný, úžasná panoráma, more čisté, teplé 25 C, keď niekde spŕchlo voda sa ochladila, ale v priebehu 3 hodín sa zase zohrialo.2 ležadlá+slnečník za poplatok (hotelová cena s trezorom 39€/w),ak ste mali deku, nebol problém, nikto vás nevyhodil z pláže, pláž je verejná, chodili tam aj miestni, neboli žiadne konflikty.vodné športy - skútre, lyže, balón, výletné lode.... OKA, pláž bola vzdialená od hotela len pár metrov, v tejto oblasti neboli hotely priamo na pláži, ale až za cestou,
2*2*
Strava
jednotvárna, švédske stoly, niekedy jedlo dokladali, inokedy nie :), najlepšie boli raňajky - studený bufet, sladkosti celý týždeň to isté, nič extra, obed a večera na výber v priemere 2 druhy mäsa, veľa zeleniny a ryža, zemiaky, cestoviny. pečiva dostatok,my sme mali AI-v porovnaní s hotelmi, čo sme už navštívili to bolo úbohé. mali presne stanovený čas, kedy sa podáva jedlo a mimo tohto času ste nenašli na stole nič, ani omrvinku.čo sa týka nápojov, čerstvé džúsy za poplatok-čo vám samozrejme povedali, až keď ste ho vypili :), softdrinky a miestny alkohol bez obmedzenia od 10.00-23.00 potom sa za všetko cvakalo, čo sa týka miešaných alkoholických nápojov, boli drahé a nechutné-na ozdobu použili uhorku, asi im došli pomaranče :)
1*
Personál
zo začiatku bol usmievaví, ale keď ste im nedali nič do vrecka postupne sa všetci zduli a pomaly vás ani nepozdravili. všade mali tipboxy na sprepitné - v bare, v reštaurácii, na recepcii, dosť drzé...nemyslíte?!
5*5*5*5*5*
Šport
nevyskúšali sme síce žiadnu, ale na začiatku pláže bolo sportcentrum-kde nájdete obvyklé športové vyžitie
Tipy
Tipy
oplatí sa prenajať si auto a ísť sa pozrieť do hôr, neviem ako sa to volalo, ale boli sme v reštaurácii na vode, úžasný relax, dovolia vám tam aj spať :)))určite neobídte miestnu pevnosť, oplatí sa to vidieť vo dne ale obzvlášť v noci. zabaviť sa chodťe do prístavu, tam to skutočne žije-diskoték a barov je tam neúrekom...každý si príde na svoje, do centra Alanye na nákupy sa dostanete autobusom cca 10 min. vôbec sa nemusíte báť, že zablúdite, ide sa iba po hlavnej ceste stále rovno tam a späť, takže je jedno, ktorý bus si vyberiete-cesta stojí 50 centov.A môj najobľúbenejší podnik v centre bol King-Lapin Kulta pub a reštaurácia, určite si ich nepomýlite robia najlepšiu šou v meste, tancujú všetci čašníci aj barman, úžasná atmoška.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Firo tour
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2009, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Alanya

Top Hotel
Top Hotel 4*
Turecko, Alanya, Incekum
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
70%
Hotel Sirius Deluxe
Hotel Sirius Deluxe 5*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
70%
Hotel Kleopatra Royal Palm
Hotel Kleopatra Royal Palm 4*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
70%
Hotel Gold
Hotel Gold 3*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
74%
Hotel Xperia Kandelor
Hotel Xperia Kandelor 4*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...