Hotel Club Banana

3*3*3*
Hotel Club Banana
51%
Celkovo hodnotený
ako 199. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé4
Veľmi zlé0

Hotel Club Banana recenzie

Archív recenzií

abeata31 Detail recenzie

Izba malá. Upratovačka chodila kedy sa jej...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
39%
Peto Detail recenzie

cesta z Antalie (letisko) do Alanye je trochu...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
cesta z Antalie (letisko) do Alanye je trochu dlha, my sme do hotela dorazili o druhej v noci (lietadlo samozrejme meskalo). Delegatku sme videli fakt len light a aj to len v tedy ked nam ponukala vylety za specialne ceny, ktore vsak boli specialne vysoke (pre porovnanie za rafting chceli 30 eur, v meste len 12) takze kupovat vylety cez delegatku sa neoplati. Inak hotel podlam na perfejkty, aspon ta najnovsia cast, ludiaco boli v strej casti si to az tak nepochvalovali. cez csetu sa prechadzalo podchodom ktory bol len pre Bananu (cez cestu sa normalne prejst nedalo lebo soferi nepoznaju dopravne predpisy :D Ale parkrat som videl auta ktore zastali na cervenu :D). Cudzi ludia mali problem dostat sa dnu do hotela lebo vsade stali ochrankri a pozerali ci mate hotelovy naramok a ked niekto nemal tak ho hend zastavili. A co sa mi pacilo najviac bolo oooobrovske mnozstvo zelene, vsade rastli kvety, palny rozne kvety a kriky, vela travy a vsetko to bolo cely den polievane. Asi ako jediny hotel sme mali na plazi palmy a ked ste nechceli byt na piesku tak ste mohli ist na travu. Slnecnikov a lehatok bolo dost. Takze Bananu jednoznacne odporucam a TURECKO JE NAJLEPSIE :D
6*6*6*6*6*6*
Izby
je to rozsiahly komplex a skladal sa z viacerych casti, my sme byvali v tej najnovsej a k tomu nemam co vytknut.... boli tam 2 nove moderne vytahy (jeden sa raz so mnou zasekol a vtedy mi enbolo vsetko jedno :D). Izba bola primerane velka, s chladnickou a TV (bol tam aj jeden cesky peogram ale taky co tam cely den chodil teleshoping :D). Klimatizacia bola perfektna, v pohode vychladila izbu aj na 18 stupnov, bola uplne ticha. Kupelna takisto priestranna, WC bolo cistene kazdy den, takisto aj vana a podlaha, nad umyvadlom bolo obrovske zrkadlo. Postel prezliekali takmer kazdy den a ked ste im nechali nejake to euro tak ste dostali aj uteraky naviac.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Jedine co ma sklamalo bol vstup do mora, pretoze tam boli obrovske balvany ak sa to da tak povedat.. rposte take obrovske kamene. Ale cez tie viedlo molo z ktoreho ste sa mohli dostat v pohode do vody, pocas prilivu tam mohla byt hlbka 1,5-1,6m, plavat sa dalo vyborne. Trochu nebezpecne bolo ist na molo ked boli obrovske vlny a cervena vlajka, pretoze ked do vas vrazila vlna tak vas pekne oplieskalo o schody. na nich sa vytvaral taky zeleny sliz, ale personal ho aasi tak 2x do dna oskrabal, avsak trvalo im to asi 15 minut takze 115 minut bol blokovany vstup do a von z mora. Bazeny boli 2, obe zo sladkou vodou (informacie v kataloguze jeden je slany niesu pravdive). Bol tam tobogan, dozor tam nebol ziaden a male deti (no male, take 10-15 rocne) sa tam blaznili tak ze sa bud spustali na nafukovackach alebo sa postavili an tobogan a cakali kym sa niekto spusti a potom na poslednu chvilu uhli, co sa im nie vzdy podarilo (konkretne ja som nechtiac podrazil jedneho rusa, nastastie sa mu nic nestalo)
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava bola dobra (all inclusive), na ranajky bolo vela druhov sladkeho peciva, vyborny ovci syr, potom syr podobny karicke, maslo, uhorky, paradajky, asi 5 druhov dzemov. Taktiez ste si mohli zobrat vajicka, cornfexy s mliekom a boli tam aj nejake jogurtky, ktore si trebalo nabrat do mysky a ochutit dzemom ale to som neskusal. A ohli ste si vybrat aj nieco cerstvo urobene a to palacinky a volske oka (kazdy den sa to striedalo). Od 9:00 aelbo 10:00 fungoval plazovy bar a tam bolo na vyber vela nealkoholickych napojov (cola, fanta, nieco citronove, mineralka, "turecky sprite" ktory chutil ako zuvacka :D a sami ste si mohli urobit caj, alebo si z automatov nacapovat pomarancovy dzus, kavu, nejaku parodiu na mlieko- raz som si to nacapoval, trochu som sa napyl a hned ako som zacitil tu chut tak som to vyoplul rovno na zem :D, no a bol tam este jeden dzus, chutil dobre ale neda sa prirovnat k ziadnemu ovociu), rozne alkoholicke napoje, tusim na plazi davali aj vino ale nie som si isty, pivo a robili aj miesane napoje, ale nebolo to nic extra, vlastne len vodka zaliata nejakou sladkou malinoukou. Potom okolo 11:00 doniesli hranolky, spagety kopec zeleniny, melony a maso z ktoreho ste si mohli uroit hamburger (to maso neodprucam davat tulavym psom ktore obcas pridu, pretoze sa ich nikdy nezbavite. A ak chcete vidiet asi 200 vrabcou po kope hodte zemlu na zem, za sekundu sa tam vrhne milion vrabcov a do 30 sekund z nej neostane ani omrvinka. Fakt sranda :D. Tie vrabce s drze, raz mi jeden sadol na nohu ked som jedol) bary boli aj pri obidvoch bazenoch, jeden sme objavili az den pred odchodom ale tam nemali ani jedlo len napoje, a ten hlavny bar pri recepcii tak tam mali ovela viacej jedla, dokona aj pizzu a taka zena oblecena v tureckom obleceni sedela na zemi a na horucej platni robila arabsky chlieb. na obed bolo vela zeleninovych jedal, salaty a nejake to masove, to nejlepsie jedlo co najviac pripominalo europsku kuchynu vzdy daval kuchar a na davkach riadne setril, ale nebol problem postavit sa k nemu 2-3x a masa ste mali dost :D Salaty niekomu chutili ale mne nie, ja som ostal pri paradajkach a uhorkach. raz som si dal salat v ktorom bola farebna ryza, ale chutilo to ako keby ste jedli cisty kôpor. Na obed boli aj pudingy. O 17:00 doniesli na plaz kolace, kazd den 3 ooobrovske tacne ale tak za 30 minut tam po nh neostal ani stopa :D Vecere boli podobne ako obed, ale pribudlo vela kolacov a rozne torty... tie torty chutili dobre ale ako nevyzeralo to prave najkrajsie lebo ako si ich ludia brali tak sa poriadne popucili.. a trebalo si davat pozor na osi ktore na nich sadali.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personal asi ako v arabskych krajinach. Zeny co upratovali izby po anglicky ani nemecky nevdeli ta,kze komunikovat sa s nimi nedalo, ale upratovali perfektne, stale nam davali sampony a mydla, aj ked sme ich nepouzivali. na recepcii ste sa dorozumeli anglicky, nemecky, rusky a turecky. V baroch boli barmani mili, alkoholom ani inymi napojmi nesetrili.
4*4*4*4*
Šport
Na vyber bol skuter, paraglajding a banan (setko za poplatok) a v ramci hotela bolo vodne polo, strelba zo vzduchovky, basketbal a vecer boli animacne programy aj ked tie ma velmo nezaujali
Tipy
Tipy
Nebol som nikde, ale vsetci si pochvalovali rafting, vraj obrovsky zazitok (v 12°C vode). Zvazovasli sme ze pojdem na pamukale ale je to dvojdnovy vylet a cesta tam trva 8 hodin a nie vzdy je iste ze vas rano vyzdvihne autobus :D Kazdy den sme chodili do centra, bud taxikom alebo autobusdom, cenovo je to rovnake, ked vas je vieacej tak sa vam oplati ist taxikom, platili sme okolo 5 eur, autobu 1 euro za kazdeho ale dalo sa aj zjednat. Autobusou bolo milion a priam sa vam vnuovali (cely cas trubili). V bazare bolo kvantum oblecenia a znacky ako Dior alebo Dolce&Gabbana boli v kazdom obchode. Ceny triciek boli rozne, podla toho ako vyzerali, tie krajsie zacinali niekde pri 10 eurach. Ceny sa vsak zjednavaj, ak vam povedia ze tricko stoji 20 eur tak verte ze ho budete mat za 14 :D Oplati sa hrat nezaujem (poviete ze tricko sa vam velmo paci ale je drahe) a akonahle vyjdete z obchodu tak predavac bude pri vas aj s vasim trickom a zo "special price only for you"
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2006, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
emilio Detail recenzie

Hotel asi cely zburaju a postavia novy lebo nic...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
28%
Muchotrafka Detail recenzie

Hotel bol v podstate presne taky, ako bol...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
ivamich Detail recenzie

Vzhľadom na cenu zájazdu vôbec nesplnil moje...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
36%
Balky Detail recenzie

Doporučujem hotel s výborným ALL INCLUSIVE...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
lyda Detail recenzie

Super dovolenka presne podla predstav po...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%

Podobné recenzie Alanya

Hotel Happy Elegant
Hotel Happy Elegant 4*
Turecko, Alanya, Mahmutlar
. najlepšie hodnotenie
35 recenzií
51%
Hotel Grand Cortez Beach Resort
Hotel Grand Cortez Beach Resort 5*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
51%
Hotel Club Banana
Hotel Club Banana 3*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
51%
Hotel Mesut
Hotel Mesut 3*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
51%
Hotel Muz
Hotel Muz 2*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
51%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...