Hotel Asia Beach Resort & Spa

5*5*5*5*5*
Oba Mah., 30. Sk. No:1, 07460 Tosmur / Alanya/Alanya/Antalya, Turecko
Hotel Asia Beach Resort & Spa GalériaGaléria (12 + 16)
81%
Celkovo hodnotený
ako 83. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Asia Beach Resort & Spa od521€vrátane poplatkov

Hotel Asia Beach Resort & Spa recenzie

Archív recenzií

Milan Turták Detail recenzie

Super dovolenka v modernom hoteli

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
81%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel plne zodpovedal ponuke z katalógu. Jedná sa o hotel otvorený v roku 2016, všetko je nové, čisté, zariadené prakticky a v modernom štýle. Nachádza sa cca 5 minút od pešej zóny, ktorá je plná obchodov a butikov. Nie je celkom vhodný pre klientov, čo hľadajú pokojnú dovolenku, počas nášho pobytu bolo ubytovaných veľa klientov rusky hovoriacich a malých detí od 1,5 do 5 rokov, čo do neskorých hodín pobehovali v bare (aj po 23:00). Transfer z letiska trval viac ako 2 hod. 30 minút, čo je viacej ako samotný let z Bratislavy do Antalye. Aj napriek dlhej ceste sa oplatí navštíviť stredisko Alanya. Stojí to skutočne za to.
5*5*5*5*5*
Izby
Po príchode na hotel asi o 11:30 hod. sme boli ubytovaní po 13:30 hod. Izba čistá, moderne zariadená na 1. poschodí. Na izbe TV sat bez SK a CZ programov, klimatizácia, trezor v cene, telefón, fén, kozmetické zrkadlo, kanvica na prípravu čaju a kávy, minibar denne dopĺňaný balenou vodou, ľadovým čajom, džúsom. Všetko bolo podľa katalógu. Upratovanie denne, 3x za pobyt výmena posteľného prádla. Balkón vybavený stolíkom a dvoma stoličkami, orientovaný na susedný hotel (nie moc príjemný pohľad na susedné balkóny). Bolo to však v poriadku, keďže ďalšie balkóny boli priamo nad diskotékou a hluk bol do neskorých večerných hodín. Pri zavretom balkóne sme s hlukom problém nemali.
4*4*4*4*
Pláž
Stredisko živé, rušné. Nik sa nemusí nudiť. Dostatok obchodov, kde sa dohodnete rusky, anglicky, poľsky, aj česky a slovensky. Vo všetkých obchodoch je možnosť platiť eurom, vydajú vám euro až na miestne obchody so zmiešaným tovarom, ktoré využívajú domáci. Tu je výdavok v domácej mene TL, nie však v priaznivom kurze. Peniaze sme ale nemenili. Hotel má vlastný welllness, v cene sauny, turecké kúpele, masáže, soľná jaskyňa za poplatok. Jaskyňa 10 minút pobyt za 5 eur. Všade však zjednávajte. Ušetríte aj 30 -50% z pôvodnej ceny. Za depozit 5 eur možnosť vymeniť osušku na pláž priamo na hoteli. Doklad o zaplatení si však uschovajte, inak vám nevrátia eurá. Pláž od hotela prepojená podchodom popod frekventovanú cestu. Ležadlá zdarma, rovnako aj slnečníky. Problémom bol nedostatok slnečníkov (málo a poškodené), lebo niektoré rusky hovoriace rodiny to brali čo ležadlo to slnečník. Zasahoval často plavčík, čo mal celú pláž na starosti a často zaskakoval aj za barom. Hotel má na pláži aj vlastné mólo, prvé dva dni veľké vlny poškodili vstup na mólo, všeobecne aj tu rovnako na pláži ako aj pri malom a veľkom bazéne všetci držia nonstop ležadlá hodením uterákov. To je, ako zisťujeme, celosvetový problém. Problém bol čiastočne s čistotou pláže, špaky pod ležadlami, papiere.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava pestrá, každý si tu mohol vybrať, na čo mal chuť. Jedlo sa počas týždňa opakovalo, ale bolo ho dostatok. Ak sa aj minulo, stačilo počkať minútku a hneď bolo doplnené. Rôzne druhy mäsa - najčastejšie v kombinácii so zeleninou, na cibuľke, počítajte ale, že v Turecku sa veľa korení, jedlá sú pikantné a korenisté. Príloha hranolky, zemiaková kaša, ryža, cestoviny, vždy dva druhy polievky na obed a jedna polievka na večeru. Raňajky s dostatkom zeleniny, ovocie počas celého dňa, nápoje ako pivo, víno, nealko a káva zo stroja. Menší výber salám (všetko podobné ako u nás parízer). Nehľadajte však bravčové mäso. Ste v Turecku. :-) Na obed a na večeru na stole balená chladená voda 1,5 litra, poháre na stole. Koláče síce rôzne na pohľad, no základ je vždy rovnaký. Stávalo sa ale, že nebol dostatok miesta v jedálni, hlavne počas večere. Bolo treba hľadať voľné stoličky, príbory,... preto sme neskôr chodili na večeru až hodinu po otvorení jedálne. Dalo sa vyskúšať stravovať v reštauráciách typu A la carte na objednávku deň dopredu. Rovnako je možnosť až do neskorých nočných hodín využiť občerstvenie ako neskorú večeru aj o polnoci. V Snack bare rýchle občerstvenie vo forme sendvičov, zeleniny, špagiet, burgerov. Na pláži bolo zo začiatku šokom použitie plastových pohárov, ktoré sa síce umývali v umývačke, ale boli až tmavé od špiny. Po cca dvoch dňoch ich vymenili za nové. Na hoteli a na pláži dostatok balenej vody, nápoje zo stroja (orange, višňa, ananás,...). Najväčším problémom bol hluk a neporiadok po deťoch, čo im po zemi padalo jedlo, melóny, hranolky... to už ale je otázka na rodičov. Toto hotel nedokáže ovplyvniť.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál milý a ochotný. Recepcia v pohode, dalo sa dohodnúť anglicky, rusky, nemecky,... Personál v kuchyni takisto milý, robili, čo mali, hlavne nápor ľudí stíhali. Slabšie to bolo v bare na hoteli. Miešané nápoje boli tabu až na jedného barmana (ten bol asi jediný profík), nevedeli urobiť tureckú kávu (bez vysvetlenie prečo), mochito, lebo sa im minula mäta,...
4*4*4*4*
Šport
Hotel mal svoj fitness v suteréne na - 2. poschodí, kde bolo aj samotné wellness. Videli sme nejaké šípky, stolný tenis, squash, bowling za poplatok. Na pláži bolo pomenej atrakcií, na ktoré sme zvyknutí, banán, vodné skútre,... nič z toho sme nevyužili.
Tipy
Tipy
Zaplatili sme si výlet po Alanyi. Oplatilo sa aj napriek tomu, že polovica výletu bola zameraná na nákup v rodinnom zlatníctve a rodinnom podniku predávajúci kožené výrobky. Aj tu zjednávajte, kožák z 1500 eur kúpite za 400 - 500 eur. V rámci obeda bola návšteva typickej reštaurácie, servírované typické turecké jedlá, výhľad na celú Alanyu z vyvýšených terás, osobné voľno v centre. celé za 20 eur na osobu. Kľudne však môžete využiť miestnu dopravu, zájsť k Červenej veži, pozrieť hradby, veľký prístav, centrum a veľký bazár, miestne obchody. Delegátka partnerskej CK ponúkala viaceré výlety - delfinárium, Pamukale, jazdu na džípoch, plavba pirátsku loďou... istotne aspoň jeden výlet treba vyskúšať. V Alanyi je tiež čo pozerať.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2018, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
sprchapláž Kleopatrahotelový obchodhotelový barhotelový barrecepciahotelhotelová pláž a mólovnútorný bazénhotel v nocijedáleňjedáleňjedáleňspodný bazénturecké kúpelewellness
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

sprchapláž Kleopatrahotelový obchodhotelový barhotelový barrecepciahotelhotelová pláž a mólovnútorný bazénhotel v nocijedáleňjedáleňjedáleňspodný bazénturecké kúpelewellness

Hotel Asia Beach Resort & Spa - Profesionálne fotografie

Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa

Podobné recenzie Alanya

Hotel Club Insula
Hotel Club Insula 4*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
77%
Hotel Xeno Relax
Hotel Xeno Relax 4*
Turecko, Alanya, Konakli
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Asia Beach Resort & Spa
Hotel Asia Beach Resort & Spa 5*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
81%
Hotel Pemar Beach Resort
Hotel Pemar Beach Resort 5*
Turecko, Alanya, Alanya
. najlepšie hodnotenie
25 recenzií
71%
Hotel LTI Lycus Beach
Hotel LTI Lycus Beach 4*
Turecko, Alanya, Okurcalar
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
71%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...