Hotel Itaca

4*4*4*4*
Hotel Itaca GalériaGaléria (0 + 10)
85%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 42.
v oblasti Kalábria
Úžasné0
Výborné4
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Itaca recenzie

Archív recenzií

Veronika Detail recenzie

Klasika v Taliansku, oddych a pohoda :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
Betka Detail recenzie

Príjemná dovolenka v Kalábrii

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Slováci sú ubytovaní v rezorte Itaca, môžu ale využívať aj niektoré služby rezortu Nausicaa. Transfer z letiska trvá dve hodiny. Prišli sme v noci, mali sme nachystanú večeru, potom nás hneď ubytovali. Odlet sme mali opäť v noci, takže z hotela sme odchádzali až večer, ale vysťahovať sme sa museli do 10:00. Nakoľko sme prvý deň nepotrebovali izbu, keďže sme prišli v noci, mohli nám to posledný deň nechať aspoň do 14:00, takto sme boli do večera bez izby. Dalo sa predĺžiť izbu do 17:00 za 50 €. All inclusive ale môžete čerpať až do odchodu z hotela. Wifi v hoteli nefunguje, ani na recepcii, pripojilo ma asi 2x za celý pobyt. Nie je tam dobrý ani telefónny signál. Areál hotela je pekný, čistý, pekné záhrady, plavecký bazén a ďalšie dva bazény, plávacie čiapky netreba ako to býva inde v Kalábrii. Je tam dosť rodín s deťmi, talianske rodiny sú dosť hlučné, na to sa pripravte. :) Stále sa dejú nejaké aktivity pre dospelých aj deti, cez deň aj večer. Animátori sú najmä Taliani a Poliaci. Hotel je na samote, najbližšie je mesto Rossano, kam sa dostanete autobusom alebo taxíkom za 15 min. Asi 10 min. chôdze od hotela je market a lekáreň. Hneď pri hoteli aquapark. Hotel podľa nás spĺňa kategóriu 4*, vo všeobecnosti sme boli s pobytom spokojní, našli sa menšie negatíva.
4*4*4*4*
Izby
Izba priestranná, čistá, zariadená v tradičnom štýle, takže to nevyzerá luxusne, ale hlavne že to bolo čisté. Mali sme veľký balkón s výhľadom do záhrady a každá izba má aj sušiak. Kúpeľňa takisto veľká a čistá, sprchový kút trochu menších rozmerov. V kúpeľni sú k dispozícii mydlá a šampóny. Na izbe je aj televízia, chladnička, fén a trezor (zdarma), jedna skriňa, kde sa dá najmä vešať a pár šuflíkov. Každá izba má klímu, stupne sa nedajú regulovať, dá sa iba zapnúť a vypnúť. Veľkým problémom izby však bol hluk - má totiž prepájacie dvere do vedľajšej izby a tým pádom sme počuli úplne všetko, rozhovory od slova do slova, chrápanie, smiech. Hluk počuť aj z vedľajšieho rezortu Nausicaa, kde sú časté diskotéky a ohňostroje večer a v noci. Uteráky menili každý deň, posteľné prádlo 2x za pobyt, kôš vynášali každý deň, aj dopĺňali toaleťák. Mali sme prístelku, bola to poschodová posteľ alebo skôr gauč, ktorý sa dal rozložiť do poschodovej postele. Pre dospelého človeka to veľmi vhodné nebolo.
4*4*4*4*
Pláž
Každá izba má na celý pobyt svoj set slnečníka a dvoch ležadiel. My sme boli traja a vždy sme si požičali ešte jedno ležadlo, lebo pláž nebola vôbec plná. Pod slnečníkmi je piesok, potom smerom k moru niečo ako štrk a v mori hladké okrúhle kamene, ďalej piesok, ale tam už nedočiahnete. Hlboká voda je v mori dosť skoro. Niekto chodil v topánkach, niekto nie, záleží od citlivosti. :) More nádherné, čisté, žiadne riasy, medúzy, trávy, vôbec nič. Ale nebolo vidno ani rybky, na potápanie to asi nie je najvhodnejšia lokalita. More je väčšinou pokojné, pár dní boli vlny, my sme si ich užili. :) Po pláži chodia predajcovia suvenírov, nafukovačiek, oblečenia, bižutérie. Vyhradená časť pláže čistá, ďalej už odpadky ako takmer všade za plotom v Taliansku. Pri pláži je WC.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Najlepšia strava, akú sme kedy na dovolenke mali. Na raňajky lievance, croissanty, šunka, saláma, syr, džem, nutela, párky, slanina, vajcia... Obedy a večere vždy čerstvé ryby, cestoviny, rizotá, lasagne, vonku sa piekli steaky, klobásy, prasiatko, bolo aj množstvo morských plodov, ako prílohy hranolky, opekané zemiaky, zemiaková kaša, ryža, k tomu šaláty, syry, prosciutto. Na obed bola zmrzlina, na večeru výborné zákusky. Z ovocia býval melón aj žltý, ananás, hrozno, slivky, jablká. Všetko veľmi chutné a opakovalo sa len málo, vždy bolo niečo nové. Z nápojov nealko, pivo, víno, viacero druhov kávy, čaj, bol tam aj nejaký ich typický alkohol. V all inclusive je zahrnutý aj bar na pláži. V stredu býva tradičná kalábrijská večera.
6*6*6*6*6*6*
Personál
V reštaurácii veľmi rýchla a milá obsluha, okrem Talianov tam pracujú najmä Poliaci a Slováci. Upratovačky takisto ochotné, keď ste si vypýtali niečo navyše, bez problémov vám to doniesli. Aj recepčné príjemné. Animátori neúnavní.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Dajú sa zdarma požičať kajaky, videli sme aj vodné bicykle a windsurfing. Zdarma môžete využiť aj tenisové kurty, zapožičajú vám rakety aj loptičky. Je tam aj ping pong, basketbalové koše, plážový volejbal, ráno sa cvičí v záhrade, cez deň aqua-aerobik v bazéne. V cene pobytu je je jeden lístok na osobu do aquaparku.
Tipy
Tipy
Boli sme MHD v mestečku Rossano (2,60 € spiatočný lístok). Autobusy chodia len cez deň, večer už nie. Vyviezli sme sa potom do historického centra, je tam katedrála, múzeum, tradičné kaviarne a krásne výhľady.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2018, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
MoreAreál hotelaZákuskyRossanoOvocie BalkónKúpeľňaKúpeľňaIzbaPlavecký bazén
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Iveta Kovacsova Detail recenzie

Vynikajúci hotel, dokonalá strava, krásne more

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
Milka Detail recenzie

Je to super dovolenka, najlepšia v Kalábrii

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
Gabika Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
92%

Fotografie z recenzií

MoreAreál hotelaZákuskyRossanoOvocie BalkónKúpeľňaKúpeľňaIzbaPlavecký bazén

Podobné recenzie Kalábria

Hotel Santa Caterina Village
Hotel Santa Caterina Village 3*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
76%
Hotel Lido Degli Aranci
Hotel Lido Degli Aranci 4*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Floriana Village
Hotel Floriana Village 3*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Capovaticano Thalasso & Spa
Hotel Capovaticano Thalasso & Spa 5*
Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
80%
Grand Hotel Serena
Grand Hotel Serena 4*
Taliansko, Kalábria, Torre Canne
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
79%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...