Hotel Commodore/Captains

3*3*3*
Hotel Commodore/Captains
59%
Celkovo hodnotený
ako 38. najlepší z 54.
v oblasti Zakynthos
Úžasné1
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé4
Zlé1
Veľmi zlé0
Commodore/Captains od632€vrátane poplatkov

Hotel Commodore/Captains recenzie

Archív recenzií

svetlana Detail recenzie

Dalo sa

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
50%
Gabi Detail recenzie

Pekná dovolenka - len more nič moc

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
60%
Virgová Detail recenzie

Fajn septembrová dovolenka :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
58%
Marek  Detail recenzie

Max. spokojnosť, personál super

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
Blanche and Kikuš Detail recenzie

Skvelá dovolenka v peknom prostredí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
80%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je síce situovaný na kopci, ale mladým ľuďom, ako sme boli my dve (27-29 r.) to neprekáža. Izby Commodore malé, útulné čisté. Máte možnosť, že vám dajú izbu s výhľadom na bazén - rušnejší, ale nádherný alebo na cestu - menej rušný za to vidieť iba cestu a kúsok mora. Nádherný výhľad počas obedov a večerí na more a západ slnka z terasy hotela Captains. Bola to dovolenka plná zážitkov. I keď sa to nedá s niektorými 5 hviezdičkovými hotelmi a niekedy ani 4 hviezdičkovými porovnať prežiť sa tam dajú krásne chvíle. Ohňová show, tradičné grécke tance a grécka hudba nás dostali. Odporúčame nájsť obchod Green Forg pri magickej hube na pravo asi 10 minút skvelé domáce produkty víno olej tam sme nakúpili suveníry. A neďaleko od Green Frog je dole spomínaná krásna pláž. Zdá sa mi, že sme boli na dovolenke v správnom období - začiatok júna - nebolo veľmi teplo, ale tak akurát na vyvaľovanie sa na piesku a opaľovanie a plávanie. Neboli preplnené pláže a nik nebol ešte nervózny. Večer nie preplnené ulice, takže paráda. Neďaleko hotela je minigolf, tam bolo super 5 eur a hrali sme, koľko sme chceli. Hneď pod hotelom admiral je taká skratka medzi plážou - tou našou - a hotelom sú tam oleandre a kto má rád tieto kvety príde si na svoje. Okrem toho tam rastú figy - ešte neboli zrelé lebo dozrievajú až v septembri, ale inak krásna cesta a človek nemusel ísť do hotela v tom úpeku po slnku, ale cez oleandrový hájik. Takže krásna dovolenka plná zážitkov, ak chcete niečo vedieť pýtajte sa a ako som už spomínala, neočakávajte nič nechajte sa prekvapiť a nakoniec to bude dovolenka, na ktorú budete s radosťou spomínať.
4*4*4*4*
Izby
Keď sme prišli na izbu šokovalo ma, že nemáme výhľad na bazén a more (na more iba čiastočne). Neskôr sa to ukázalo ako výhoda, lebo sme mali počas siesty ticho. Niekedy nás síce vyrušil prichádzajúci autobus, ktorý sme videli z terasy, ale inak izba malá čistá s platničkou, neviem prečo keď sme mali all inc. Kúpeľňa jednoduchá malá - veľmi malá a neodtekala voda zo sprchy, ale myslím si, že tento problém sme mali iba my. Ale neočakávajte nejakú luxusnú izbu, jednoduchá malá a čistá. Pre dve osoby vyhovujúce. TV s 6 programami, ale to len pre informáciu - hlavne poľské hitparády. :D
4*4*4*4*
Pláž
Rozdelila by som to na dva celky - jeden Stredisko - hotel je zasadený v kopci, takže je jasné, že tam treba kondičku - je tam veľa schodov ktoré prepájajú jednotlivé časti hotela. Mne osobne sa hotel páčil aj keď je pravda, že v teple sa nám vôbec nechcelo šliapať do kopca. Inak je čistý upravený a samozrejme sa nájdu nedostatky, tak ak ste zvyknutí na tureckých 5 hviezd a očakávate to aj od Commodore Captain, tak vás upozorňujem, že budete sklamaní. Najlepšie neočakávať a nechať sa prekvapiť.
Pláž - najskôr sme boli zhrozené naplavený neporiadok z mora a tak nič extra očakávala som niečo lepšie od takého ostrova. Avšak na druhý deň sme sa vybrali na prechádzku a na pri magic pube na pravo. Asi 10 min chôdze od hotela sme našli polorozpadnutý hotel úzku uličku, a keď sme ňou prešli našli sme nádhernú súkromnú pláž. Viac sme nehľadali, lebo toto bolo dokonalé. Ako som už spomínala hotel má vlastnú pláž, ale na tej sme nikdy neboli. Odporúčam ísť samozrejme pozrieť pláže Vasilikos, tam je nádherne a nieje to vôbec ďaleko.
5*5*5*5*5*
Strava
Neviem si pomôcť, najradšej by som dala plný počet, ale raňajky troška celkový dojem kazili. Raňajky boli v hoteli Commodore, boli skromné, ale tak najedli sme sa. Vadilo mi, že sme na raňajky nemali viac ovocia ako len červený melón. Vajíčka, zapekané vajíčka, chlieb vo vajci, Feta syr, paradajky, uhorky, a také tie musli pre deti, jogurt a pečivo. Najesť sa dalo, ale neboli to pre mňa tie pravé orechové raňajky. Obedy boli v hoteli Captain skvelé vždy sa jedlá menili niekedy sa opakovali, ale možno tak ob 3 dni ob 4 dni. Mäso, gyros, fašírky, zelenina (tá bola najchutnejšia - grilovaná a na rôzne spôsoby) Tzaziky, uhorky, domáce olivy, niekedy cibuľka, nakrájaná čerstvá kapusta, Lasagne a také zapekané cestoviny mne osobne chutili najviac. Musím uznať, že mali chutné koláče, kto má rád puding, želé - to bolo osviežujúce. A robili tam taký skvelý koláč, ktorý sa mi neprejedol ani po 10 dňoch. Samozrejme zmrzlina (vanilka, pistácia, čokoláda, banán, jahoda) a topingy. Až na tie raňajky bola tá strava senzačná a nehovorím o tom výhľade na more a vínku, pivku. Čo sa vody týka naberajú ju tam z fliaš do veľkých džbánov, takže naliať si počas dňa a pobytu na hoteli ok, doniesť do izby nie a ani zobrať zo sebou k moru (toto mi trocha vadilo lebo pitný režim treba dodržiavať). Chcem upozorniť, že je na recepcii plánik pláže, ktorá patrí ku Commodore Captain Admiral hotel a je tam all inc., ale ani raz sme na nej neboli, lebo sme našli ďaleko lepšiu pláž.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál - lepší som ešte nezažila, pracovitý, ústretový, spontánny, priateľský. Boli milí, usmievaví, ochotní pomôcť. Mali sme ich veľmi radi všetkých. Jediná osoba, ktorá nám nebola veľmi po vôli, bola taká mladá baba na recepcii v Commodore, ktorá sa vôbec neusmievala a myslela si, že je bossom celého hotela. Ale tak nech je aká chce, ostatní túto negatívnu osobu zatienili. Personál - ten stály, sa nemení, niektorí tam pracujú už roky. Je veľmi zaujímavé sa s nimi rozprávať a oni si veľmi oceňujú prejavený záujem, že ich robota má zmysel. A vedia sa neskutočne zabávať - odporúčam ísť pozrieť do Admiralu pred polnocou, ako to tam vedia rozprúdiť.
Je pravda, že ich povinnosti kumulujú takže DJ musí doobeda robiť niečo úplne iné, čašník kosí trávu. Ale keď si všimnete, ako sa fakt snažia, o to viac si tú dovolenku vážite a nehľadíte tak na nedostatky.
Tipy
Tipy
My sme boli turistikovať na vrchu SKOPOS. To je super výlet asi tak cca na 5 hodín, tak po raňajkách vyraziť a prísť na ten neskorší obed na 14,00. Pozrieť Navajo, korytnačky to vám každý poradí. Ak chcete objednajte motorky, štvorkolky, bicykle a užite si to tam, ako chcete. Čo sa týka hotela v admiráli, bol aqua aerobic a hral sa tam pin pong. :)
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Andrej Detail recenzie

Prijemna dovolenka, hotel s rezervami.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
44%
Dada Detail recenzie

vcelku som nebola prave najspokojnejsia,...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
44%
dama Detail recenzie

super hotel, super ostrov, super dovolenka!!!

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%

Podobné recenzie Zakynthos

Hotel Cavo D Oro
Hotel Cavo D Oro 3*
Grécko, Zakynthos, Kalamaki
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Arion Renaissance
Hotel Arion Renaissance 3*
Grécko, Zakynthos, Vassilikos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Commodore/Captains
Hotel Commodore/Captains 3*
Grécko, Zakynthos, Argassi
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
59%
Hotel Lithakia Beach
Hotel Lithakia Beach 3*
Grécko, Zakynthos, Aghios Sostis
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
59%
Hotel Letsos
Hotel Letsos 3*
Grécko, Zakynthos, Alykanas
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
54%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...