Hotel Commodore/Captains

3*3*3*
Hotel Commodore/Captains
59%
Celkovo hodnotený
ako 38. najlepší z 54.
v oblasti Zakynthos
Úžasné1
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé4
Zlé1
Veľmi zlé0
Commodore/Captains od632€vrátane poplatkov

Hotel Commodore/Captains recenzie

Archív recenzií

svetlana Detail recenzie

Dalo sa

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
50%
Gabi Detail recenzie

Pekná dovolenka - len more nič moc

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
60%
Virgová Detail recenzie

Fajn septembrová dovolenka :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
58%
Marek  Detail recenzie

Max. spokojnosť, personál super

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
Blanche and Kikuš Detail recenzie

Skvelá dovolenka v peknom prostredí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
80%
Andrej Detail recenzie

Prijemna dovolenka, hotel s rezervami.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
44%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Dal som hodnotenie 3 hviezdicky, ale su to take hviezdy s odretymi usami. Hotel je niekde medzi 2 a 3 hviezdami. Malicky hotel patriaci do vacsieho komplexu (Commodore/Captains/Admiral). Za jeho najvacsi nedostatok povazujem jeho polohu (hore na kopci). Vzdialenost od mora a plaze je cca 300 az 500 metrov. Opis zodpoveda opisu v katalogu, ale... Za 575 € na osobu (last minute kupovany 4 dni pred odletom, datum dovolenky - 6. 7. 2012) som ocakaval trochu viac. Keby neslo o komplex hotelov, tak davam max 2 hviezdy.
V samotnom komplexe najdete okrem Cechov a Slovakov predovsetkym Poliakov, ktori su uplne vsade a v mnozstvach presahujucich mnou zelanu mieru, bolo tu vsak aj dost Anglicanov, Rusi, myslim, ze aj Madari. Hotel vyuzivaju tak rodinky s detmi, ako aj mladi a starsi ludia.
3*3*3*
Izby
Ubytovani sme boli v apartmane, ktory ma spalnovu cast a izbu s kuchynkou, kde su umiestnene dve pristelky. Kazda z tychto dvoch izieb mala vlastny balkon s vyhladom na more z boku (more bolo vo vacsej vzdialenosti), vpredu pred nami sa za cestou pasli kozy a ovce. :o) Apartman mal kupelnu s vanickou, kde sa sprchuje. Kupelna je spojena s WC, nemala vlastne okno a vetranie prostrednictvom ventilatora nefungovalo, takze jediny sposob vetrania WC bol otvorenie dveri do kuchyne. :( Klimatizacia je za poplatok (5 € za den/izbu), bez nej vas v tomto rocnom obdobi caka v izbe inferno, zobudzanie sa v pote skoro rano po vychode slnka a na WC vas pot obleje do troch minut. Bez klimy to radsej ani neskusajte. My sme vydrzali 8 dni, na ostavajuce dni pobytu sme si vsak uz klimu radsej objednali. Dobry tip: na aktivaciu klimy vam staci ovladac. Ak budete mat stastie, pojde o rovnaky ovladac ako v inej izbe. Skuste sa dve izby zlozit na klimu a vyuzivat jeden ovladac spolocne. :-)
Zariadenie izby je skromne, ale ucelne. Sok pre mna znamenal, ze v skriniach sa nenachadzali ziadne police, vsetky skrine su visiace. Vesiakov je sice v skrini dostatok, ale vesat napriklad spodne pradlo na vesiak mi pripadalo dost odveci. :)
V ramci kuchynskeho kutika najdete vo svojom apartmane aj riady, pribory, rychlovarnu konvicu, hriankovac, v spalni zasa vstavany fen na vlasy. Nic z toho sme vsak vzhladom na all inclusive nevyuzili.
Uteraky (osuska a uterak na ruky) menili ako sa im zachcelo, najprv ani raz za 4 dni, po nasej urgencii sa to zlepsilo. Spodne pradlo na posteli housekeeping iba ustelie, ale za cely pobyt tusim nebolo vymenene ani raz. Vzhladom na to, ze upratovacky zaroven pomahaju so servirovanim ranajsieho bufetu, izby sme mali upratane castokrat az neskoro popoludni (aj okolo 14:00 hod.).
2*2*
Pláž
More a plaz vzdialene od hotela asi 300-500 metrov, smerom spat k hotelu do prudsieho kopca. Viac ako raz za den vas tuto vzdialenost nebude bavit prekonavat, preto sme vzdy doobedie absolvovali pri bazenoch a az po obede sme sli k moru.
Najvacsim nedostatkom hotela je prave plaz. Slnecniky a lehatka za poplatok (6 € za dve lehatka plus slnecnik na den). Plaz nic moc, more je v tejto casti tiez dost zakalene. Zakynthos ma krasne more a plaze, ale nie zrovna pri tomto hoteli.
Vstup do mora je ako kde, niekde su na zaciatku neprijemne kamene vo vode, na ktore odporucam obuv do mora, na inych miestach sa da prejst hned od plaze po piesku. Zivot v mori minimalny, zopar rybiek, vacsich i mensich, nejake riasy obcas na dne, inak nic. Milovnici snorchlovania si na svoje urcite nepridu.
3*3*3*
Strava
Stravu hodnotim pozitivne. Napoje klasika ako pri kazdom all inclusive. Velmi chutne bolo capovane pivo, ktore dokazalo v tropickych teplach uhasit smad i osviezit. Dalo sa pit v neobmedzenych mnozstvach, ziadne limity na osobu neexistovali. All inclusive koncil denne o 23:00, po tejto hodine boli sluzby za poplatok.
Jedla formou bufetovych stolov (ranajky, obedy, vecere), v obdobi medzi hlavnymi chodmi sa dali konzumovat hamburgery, hranolky, salaty, toasty, ktore pripravovali na objednavku. Tieto fastfoodove jedla boli velmi jednoduche, ale chutne. Menej mi uz chutili, ked som si v burgeri nasiel asi 15cm vlasochlp. Pouzivanie rukavic ci sietok na vlasy v kuchyni a pri obsluhe evidentne nie je standard tohto hotela. Otazka je, ci vobec standard tejto krajiny.
Jedlo v bufetoch pri obedoch a veceriach doplnaju okamzite. Ak sa nieco minie, hned sa to tam objavi znovu. Nemusite sa obavat, ze ked pridete 10 minut pred koncom casu urceneho na veceru, ze najdete poloprazdne misy. Jedlo bolo sice chutne, ale vacsina druhov sa opakovala. Kto ma rad ryby, k dispozicii mu bude vzdy nejaky druh ryby pripraveny na iny sposob.
Dezerty som vobec nekonzumoval, preto nehodnotim. Po obede a veceri som si vzdy vsak zvykol dat zmrzlinu, ktora je chutna a nechuti umelo.
V restauracii nas obsluhovali prijemne dievcata - studentky hotelierstva a cestovneho ruchu z univerzity v polskom Lubline. Ich obsluha bola urcite milsia nez obsluha domacich Grekov, ktori velmi usmevmi ani ochotou neoplyvaju.
Pri fakultativnych vyletoch je moznost miesto zmeskanej stravy vopred si objednat balicek na cestu, ale jeho obsah je zalostny. Odporucam si radsej pripravit vlastnorucne na ranajkach toasty so salamou, syrom a paradajkou a dat to dobre zapiect v toastovaci.
3*3*3*
Personál
Recepcny je zaroven aj barman, to som este v ziadnom hoteli nevidel. :)
Kladnou strankou personalu boli polske studentky obsluhujuce v restauracii. Pracovite, mile, prijemne, ochotne, komunikativne. Tiez barman/recepcny povodom z Rumunska. Gecka slecna na recepcii sice atraktivna, ale dost popletena, maloco vybavi tak, ako sa od nej ocakava.
Housekeeping mierne podpriemerny. Celkovo ma hotel minimalizovany pocet zamestnancov a mnohe funkcie sa kumuluju.
2*2*
Šport
Hotel Commodore ma vlastny bazen (hlbka 1,3 az 2,0 m). Nie je sice plavecky, ale okrem jasenia sa vo vode sa da aj trosku si zaplavat. Hotel Captains ma tiez mensi bazen plus bazenik pre deti. Dalsi bazen pre dospelych je pri hoteli Admiral, ten vsak byva znacne preplneny a lehatka pri nom sa rychlo minaju (v hoteli nie su za poplatok).
Pre cely komplex je jedna polska animatorka. O 12:00 a 15:00 byva v bazene water volleyball, okolo 17:30 byvala moznost zahrat si v Commodore biliard, inak je biliard za poplatok. Ine moznosti sportu v samotnom hoteli nie su.
Na plazi sa nachadza stanok s vodnymi sportmi za poplatok (Ringos - kolesa tahane clnom, Sofa - nafukovacia sedacka tahana clnom, paragliding, vodny bicykel, banan, vodne skutre). Ceny su standardne, ako na kazdej podobnej dovolenke.
Tipy
Tipy
Urcite sa oplati pozicat si stvorkolky a prejst si na nich ostrov. Ma vela krasnych plazi, s ktorymi sa hotelova plaz vobec neda porovnavat. Cesty su dobre, treba sa pohybovat po hlavnych dopravnych uzloch. Vsetko je relativne blizko, staci prejst niekolko km. Ak ovladate trochu anglicky, odporucame si pozicat stvorkolky v miestnej pozicovni, nie cez cestovku.
Absolvovali sme tiez okruh autobusom po ostrove a plavbu piratskou lodou. Urcite odporucam lod, hoci 8hodinova cesta lodou bola trochu unavna. Prijemnym spestrenim bol aj vylet do vodneho parku (nie Tsilivi Waterpark), najvacsieho na ostrove. Vekovy priemer navstevnikov je sice 15, ale tie krasne mlade exoticke kocky a adrenalin stali za to. :)
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Dada Detail recenzie

vcelku som nebola prave najspokojnejsia,...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
44%
dama Detail recenzie

super hotel, super ostrov, super dovolenka!!!

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%

Podobné recenzie Zakynthos

Hotel Cavo D Oro
Hotel Cavo D Oro 3*
Grécko, Zakynthos, Kalamaki
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Arion Renaissance
Hotel Arion Renaissance 3*
Grécko, Zakynthos, Vassilikos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Commodore/Captains
Hotel Commodore/Captains 3*
Grécko, Zakynthos, Argassi
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
59%
Hotel Lithakia Beach
Hotel Lithakia Beach 3*
Grécko, Zakynthos, Aghios Sostis
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
59%
Hotel Letsos
Hotel Letsos 3*
Grécko, Zakynthos, Alykanas
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
54%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...