Hotel Ionio Star

2*2*
Koutsouras, Makry-Gialos, Kréta, Grécko
Hotel Ionio Star GalériaGaléria (3)
54%
Celkovo hodnotený
ako 134. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné0
Dobré3
Skôr zlé1
Zlé2
Veľmi zlé0

Hotel Ionio Star recenzie

Archív recenzií

katka Detail recenzie

Raz stačilo

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
40%
Jarka Detail recenzie

Štandardná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%
eifel Detail recenzie

Lepší priemer

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
77%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel sa nachádza v dedinke Koutsouras na juhu Kréty, cca 2 hodiny od letiska v Heraklióne. Izby sú útulné, skromne zariadené, signál wifi je dostupný v celom areáli hotela, pláž, 2 x bazén, hotelová reštika a bar sú hneď pri hoteli a tvoria s týmto všetkým súvislý mini rezort. Pláž síce pieskovo-kamienková, ale vstup do mora je po menších a väčších skalách zo začiatku, kým si človek nezvykne, dosť nebezpečný - odporúčam pevné topánky aj do mora, ak sa nechcete poraniť. Keď si zvyknete, to more je úchvatné a nie sú tu turisti hlava na hlave. Dajú sa nájsť miesta, kde ste úplne sami a môžete sa kúpať aj nahí. :-) V hoteli boli hlavne samí Česi a Slováci, ktorí sa priebežne obmieňali. Počet slnečníkov a ležadiel je obmedzený a odporúčam, keď už si nejaké to ležadlo uchmatnete, nechávajte si na ňom osušku počas celého pobytu. :-)
Personál je celkom v pohode, keď treba, prídu, poradia, pomôžu. Ale ste v Grécku, všetko tu akosi ide pomalšie. V každom prípade problém riešte nekompromisne IHNEĎ. Ste tu za svoje peniaze a oni sú tu pre Vás. Fakultatívne výlety boli k dispozícii od 50 - 60,- eur a aj vyššie + vstupné. Jeden výlet, hoci bol najbližšie, v ponuke chýbal. Nebudem hovoriť prečo... Aj keď som na tomto výlete nebol, zistil som si o ňom všetko a ak sa na Krétu dostanem opäť, pôjdem tam. Odporúčam ísť naň oproti tým cenám, ktoré som spomenul vyššie. Jedná sa o plavbu takmer napodobeninou pirátskej lode z neďalekého Makri Gialosu na ostrov Koufonisi. Stojí to len 25,-/osoba a je v tom celodenná plavba s kúpaním sa v mori a návštevou ostrova. Lístok si treba kúpiť buď deň vopred, resp. max. do 10:00. O 10:45 sa zatvára mostík a pláva sa na more. Príchod je cca do 16-17 tej. V dedinke Koutsouras je zopár hypermarketov. Ceny sú v porovnaní s nami o dosť vyššie. Jediné, čo je tu lacné, je voda. Ani ten olivový olej, ktorého je Kréta najväčším producentom, nekúpite na Kréte lacnejšie ako u Vás kdekoľvek doma v hypermarkete. Ak chcete poriadnu reštauráciu, máte jedinú možnosť - ísť pešo alebo busom (na ten sa nespoliehajte - chodí tak 6-7 x denne, ale po 19-20:00 koniec) do Makri Gialosu. Ceny sú o dosť vyššie oproti našim reštikám aj v turistických lokalitách. Za jednu porciu gréckeho jedla (gyros, tzatziki, ryby, šalát, a pod. zaplatíte minimálne okolo 8-12,- Eur/porcia. K tomu pivo, nápoj, príp. nejaký dezert a ste na dvacke :-)/osobu. Vcelku bol hotel čistý a na úrovni. Hlavne tu bol kľud. Problém bol hlavne v počte ležadiel oproti hosťom, skaly v mori a prístup do neho a stále to isté na raňajky - tie som vydržal jesť len 4 dni. Možno keby som bol na sladké, ešte vydržím aj tie zvyšné 3. :-) Potom nastúpil market a ja som to musel zmeniť za slaninu a druhý deň tuniakový šalát. :-)
5*5*5*5*5*
Izby
Izby útulné, čisté, ak bolo niečo treba navyše, stačilo povedať a bolo vybavené. V izby bolo WC vybavené vaňou, WC, umývadlom, kuchyňa vybavená chladničkou, dvojplaničkou a kuch. linkou + posteľou a vedľa bola izba kde boli 2 nočné stolíky, stolík s TV, jedna skriňa a na terase stôl s tromi stoličkami.
5*5*5*5*5*
Pláž
Dal by som za 4, ale ten kľud, krásne a čisté more ma presvedčili.
Problém hlavne ležadlá, ktoré boli poddimenzované, vstup do mora a skaly na dne - bolo si treba dávať veľký pozor a my sme si po prvej tropickej noci museli zaplatiť klimatizáciu 5, resp. 8, - Eur/noc. V izbách totižto stál vzduch. V bare ste mali po 10:00 pivo + nealko úplne zdarma. Pivo zn. Cretan Bier sa dalo piť, ekvivalent našej 10 zmiešanej z nealko pivom, po 17:00 boli k dispozícii Whisky, Ouzo, Raky a červené+biele víno. Frappé, espresso, príp. iný alkohol už boli za eurá. Napr. Espresso = 2,- Eur.
3*3*3*
Strava
Až na tie raňajky + vodavú kávu, to bolo obstojné. Obedy a večere sa tu obmieňajú zhruba v trojdňových cykloch (kura a bravčové na 2 spôsoby, pangas, plnená placka, gyros). Hlavné jedlo dáva vždy kuchár. Keď chcete dupľu, nie je problém. No vždy sa dá ešte vybrať spomedzi švédskych stolov a doplniť si tak hlavné jedlo. Odporúčam byť vždy presný. Obedy sú od 12:30, večere od 19:30. Ak prídete neskôr z doplnkového výberu už nemusia byť hranolky, melón, príp. pizza. :-)
6*6*6*6*6*6*
Personál
Tu nemám výhrady.
Tipy
Tipy
Ak nechcete zbytočne míňať, odporúčam večerné prechádzky po Koutsourase napr. k City Hall, resp. poobedňajšiu prechádzku do Makri Gialosu, resp. výlet loďou na Koufonisi. Lístky sa predávajú na mieste cca 400 metrov od kotviacej lode po promenáde smerom na východ/centrum ostrova.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
5ko Detail recenzie

Stačilo raz

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
33%
Nespokojny Detail recenzie

Bolo to hrozne

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
33%
Monika D. Detail recenzie

Krásna dovolenka, určite sa vrátime

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
78%

Hotel Ionio Star - Profesionálne fotografie

Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star

Podobné recenzie Kréta

Hotel Marilena
Hotel Marilena 3*
Grécko, Kréta, Amoudara
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
55%
Hotel Stella Katrin
Hotel Stella Katrin 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
54%
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star 2.5*
Grécko, Kréta, Kutsuras
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
54%
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach 4*
Grécko, Kréta, Kokkini Hani
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
54%
Hotel Armava
Hotel Armava 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
39%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...