Hotel Ionio Star

2*2*
Koutsouras, Makry-Gialos, Kréta, Grécko
Hotel Ionio Star GalériaGaléria (3)
54%
Celkovo hodnotený
ako 134. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné0
Dobré3
Skôr zlé1
Zlé2
Veľmi zlé0

Hotel Ionio Star recenzie

Archív recenzií

katka Detail recenzie

Raz stačilo

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
40%
Jarka Detail recenzie

Štandardná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%
eifel Detail recenzie

Lepší priemer

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
77%
5ko Detail recenzie

Stačilo raz

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
33%
2*2*
Celkové hodnotenie
Na fotkach vyzera hotel ako tak obstojne, avsak zblizka, ked je clovek na mieste zisti, ze realita je uplne ina ako je prezentovana ci uz v popise, alebo teda na spominanych zaberoch. Ak chce clovek vyuzit sluzby hotela a stravit vacsinu dovolenky v areali hotela, urcite tento hotel neodporucam. Avsak, ak budete mat stastie a dostanete dobru izbu a vacsinu dovolenky stravite cestovanim po okoli, hodnotenie dvoch hviezdiciek je podla mna adekvatne. Po skusenostiach by som sa urcite vyvaroval sluzbe AI, pokial chcete usetrit par eur a frustraciu z miestnej kuchyne. Vid detailny popis nizsie.
2*2*
Izby
Ak ma clovek stastie, vyfasuje dobru izbu s vyhladom na more a balkonom. Izby s "bocnym vyhladom" na prizemi su v prisernom stave. Zatuchnute bez moznosti vetrania a s tym suvisiaci plesnovy zapach, pri ktorom je obtiazne zdrziavat sa v priestore izby. Klimu sme radsej neobjednavali, kedze bolo vidno na lamelach prieduchov ciernu plesen...
3*3*3*
Pláž
V samotnom meste (letovisku) velmi maly vyber restauracii. Maju vsak na dosah (10min pesi) dva vacsie supermarkety + lekaren z postacujucim vyberom potravin a tovaru potrebneho na pobyt (opalovacie kremy, pribory, kupacie "nacinie" :) a pod. ). 2 km (30-40min pesi) vychodne sa nachadza dalsie letovisko s obstojnou promenadou, kde sa oplati sadnut si do jednej z taverien (Olive tree) pripadne na drink/pivo do jedneho podniku za vacsim parkoviskom. :) PLAZ: Kamenna platna pomaly zvazujuca sa do mora je velmi smyklava a clovek radsej zlezie do vody po skalach (trciacich 0. 1 meter nad hladinou), pre starsich ludi velmi nevyhovujuce, odporucam vyuzit radsej bazen...
2*2*
Strava
Kuchynu obsluhuju dvaja ludia. Vyber tym padom je velmi obmedzeny a clovek niekedy musi cakat resp. oznamit ze nieco chyba. Pri ranajkach sme nezaznamenali ziadnu obmenu jedal.
Obedy/vecere su v znameni cestovin (spagety s paradajkovou omackou) plus nejake male "dobrotky" (plnena paprika ryzou, zapekany baklazan a pod) kuchar este naklada vacsinou teple jedlo (maso + priloha - zemiaky/ryza). Salaty su v zmysle nakrajanej zeleniny (paprika, paradajky, cibula) na dochucovanie mi prekvapujuce prislo, ze NEMAJU OLIVOVY OLEJ. Dezert v 90% pripadoch je nakrajany melon. Dalsou prelou boli cestoviny carbonara s PARKOM! BAR: klasicke sladke bulbinkove malinovky su ok. Co sa dalo ako tak z alkoholickych napojov popijat, bolo asi len pivo (take festivalova polska 8micka a rakija). Whiskey, ktora je v popise AI, velmi neodporucam - liehovina so sirupom. Vino prekvapivo kysle, ked tak silou mocou cervene sa da ako tak popijat, ouzo sme neskusali.
2*2*
Personál
Pokial clovek neovlada grecky jazyk, s personalom sa da ako tak dohovorit po anglicky na podpriemernej urovni. V nasom termine vsak bolo badat na personale unavu konciacej sezony a nedoslednost. Priklad: pricestovali sme po polnoci na hotel, kde nas mala cakat studena vecera v chladnicke, avsak, elektrina na izbach ako vsade inde na hoteloch funguje na sposob zasunutia magnetickej karticky do "pristroja" pri dverach. Kedze ale karticka je pripnuta spolu s klucami od izby, ktore boli cely den na recepcii, chladnicka bola cely cas vypnuta (cize nevychladena) a chleba so sunkou zavrety par hodin v nefungujucej chladicke sme sa neodvazili riskovat...
1*
Šport
Pre decka je asi najvacsim lakadlom len bazen/plaz. Pre starsich len bar :). V okoli nie su dostupne ziadne pozicovne "vodnych sportov" a bar okrem stolov a stoliciek nedisponuje klasickymi barovymi zabavkami ako napr. stolny futbal ci billiard... Aby sa clovek zabavil pri vode, treba si zobrat vlastne hry. Na recepcii je vyber kniziek v roznych jazykoch, ktore tu zanechali predchadzajuci navstevnici.
Tipy
Tipy
Treba si vo vedlajsom letovisku pozicat auto (my sme ho bez cestovky vybavili za polovicnu cenu na 5 dni) a pobehat okolite male dedinky, kde nechodia cestovne kancelarie. Autom sa da zastavit a pokochat sa nadhernymi vyhladmi, kedze Kreta je celkom hornaty ostrov. Odporucame ist okolo polnoci niekam na vyhliadku a porelaxovat pri vyhlade na svetielka okolitych letovisk a pozorovat nocnu oblohu. Bez nutnosti vyuzitia fakultativnych vyletov sa takymto sposobom da zajst aj na plaz Vai ci zakupit si listok na ostrov Chrissi v mestecku Ierapetra tiez za polovicnu cenu. Vyuzit sluzby cestovnej kancelarie sa oplati azda len pri vyletoch do Heraklionu pozriet palac Knossos a ostrov Spinalonga, kde sa oplati mat k tomu aj vyklad v rodnom jazyku. :)
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2015, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Nespokojny Detail recenzie

Bolo to hrozne

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
33%
Monika D. Detail recenzie

Krásna dovolenka, určite sa vrátime

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
78%

Hotel Ionio Star - Profesionálne fotografie

Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star

Podobné recenzie Kréta

Hotel Marilena
Hotel Marilena 3*
Grécko, Kréta, Amoudara
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
55%
Hotel Stella Katrin
Hotel Stella Katrin 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
54%
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star 2.5*
Grécko, Kréta, Kutsuras
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
54%
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach 4*
Grécko, Kréta, Kokkini Hani
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
54%
Hotel Armava
Hotel Armava 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
39%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...