Hotel Themis Beach

4*4*4*4*
Hotel Themis Beach GalériaGaléria (3)
54%
Celkovo hodnotený
ako 135. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0
Themis Beach od481€vrátane poplatkov

Hotel Themis Beach recenzie

Archív recenzií

Litrico Detail recenzie

Zatiaľ naj dovolenka. Hotel pri pláži. Strava,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
67%
Podborski Detail recenzie

Hotel vôvec nezodpovedá 4* ! Kto môže trochu...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
31%
Lenka Detail recenzie

Mne osobne sa hotel aj pobyt pacil. Nie som...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Mne osobne sa hotel aj pobyt pacil. Nie som narocny tvor. Pekny bazen pri hoteli, more blizko, obchodiky tiez boli v blizkosti hotela-ci uz so suvenirmi, alebo spermarket. Nie je to sice rusne stredisko pre mladych, ale kto si chce oddychnut, je to idealne. Snad to more keby bolo pokojnejsie, ale prirode sa neda rozkazat. Len ma mrzeli ti ludia co sa neustale na nieco stazovali, ako vekost izby, ked chceli obrovsky apartman, mali ist do ineho hotela, ked je v katalogu napisane 2 postelova izba nemozu cakat letisko, potom na slabu kavu v automate, proste bolo tam stazovatelov dost, ja som nechapala o co im ide, ked chceli jest kaviar, mali ist na sukuromny ostrov v Karibiku. Ludia necitaju co kupuju a potom su nespokojni a znicia si dovolenku nadavanim na cestovku,personal.. Kto chce najst chyby, najde. Ja som si so svojou rodinkou uzila krasnu dovolenku!
4*4*4*4*
Izby
Izba bola klasicka dvojpostelova s moznostou pristelky, ktora trochu uberie priestor, ale pekny nabytok a kazdy den upratana. Balkon so stolikom a 2 stolickami, chladnicka, fen, TV. Utulna, jednoducha a pekna.
4*4*4*4*
Pláž
Plaz nadherna pieskova, pozvolny vstup do mora. Niekedy vsak privialo do vody morsku travu, ale to len pri okraji, dalo sa. Plaz sice cistili, ale cigaretove ohorky sa tam nasli. Tu by som snad apelovala na ludi co fajcia na plazi aby to hadzali do popolnika - diera v stoliku, ktory bol sucastou slnecnika s 2 lehatkami. Robia bordel a potom nadavaju, ze je tam spina. My sme mali AI, tak sme za lehatka neplatili, ale inak 2 eura 1 lehatko a aj slnecnik 2. Bolo ich dost aj poobede, okrem vikendov, ked tam prisli domaci. Ale zrana sa dalo. More- postupne sa zvazujuce, ale velmi nepokojne, fuka tam dost casto a tvorili sa velke vlny. Z 10 dni 2 nefukalo. Ale je to zabava skakat na vlnach, ale kto ma rad pokojne more na plavanie, neodporucam. Jeden den dokonca boli take obrovske vlny, ze plavcik nas nepustil viac ako 3m do vody. V plazovom bare sa napoje platili, ale k baru pri bazene to bolo blizko,kde bolo AI, tak sme si chodili z plaze tam brat napoje a kolace sladke, nieco ako nasa babovka a male zemle.
5*5*5*5*5*
Strava
Varili dobre, hlavne vela zeleniny v surovom, aj varenom stave. Takze kto ju ma rada ako ja, uzije si. Super boli zapekane baklazany, musaka, bolo aj maso- bravcove, jahnacie, zajac,ryby, potom cestoviny, pizza, salaty, zakusky,ovocie dalo sa vzdy vybrat. No a vino, pivo, napoje. Dobre bolo ruzove vino na veceru. Snad skoda ze vody v bare ci v hlavnom, alebo pri bazene sa museli pytat,nedalo sa samostatne si nacapovat. Iba pri veceri a ranajkach. Ale dali vam, takze ok.
5*5*5*5*5*
Personál
Snazili sa. Upratovali kazdy den, v jedalni tiez odnasali, prinasali hned jedlo ako sa minulo. Ja nemam ziadne vyhrady. Mili boli.
4*4*4*4*
Šport
Dal sa zahrat plazovy volejbal, gymnastika v bazene, sipky...dalo sa kto chcel. Na plazi ste si mohli prenajat skuter, kanoe, lodku..
Tipy
Tipy
My sme boli v Knossose, ko ma rad historiu, urcite sa mu bude pacit, aj ked niektori sa stazovali na cenu fakulat. vyletov, ale tak to je vsade drahsie, ale da sa ist aj samostatne, autobusom do Heraklionu, tam na konecnej vystupit a hned tam je pripoj na Knossos a zas tak nazad. Autobusy chodia kazdu pol hodinu. Nema sice vyklad sprievodcu, ale daju sa tam kupit knihy v cestine. Nasa sprievodkyna bola mila grekyna s perfektnou slovencinou. Boli sme si pozriet akvarium v Gournese, par kimoetrov od Kokinni Hani, pekne, popozerali sme si za sklom zralokov, chobotnicky a tak. Premietaju tam aj filmy o morskom svete, da sa, mile. Navstivili sme aj male akvarium v Herssonisose, ktore nam neodporucali, ze je male, ale oplatilo sa. Sice ma len 3 miestnosti, ale okrem ryb, chobotnic, krabov..atd su tam aj hady, jastery, leguany a hlavne mili ludia. Ma to taky manzelsky par, su fanatici do zvierat, ako sami povedali, chcu priblizit zvierata k ludom a aj sa im to dari. Dcere dali chytit leguana, jastericky, hada jej omotal okolo krku, otvoril nam klietku s pytonom, hladkala som ho, pomedzi nohy nam chodila korytnacka, no my sme mali super zazitok. Ked si toto mesto spojite s prechadzkou k malemu pristavu, ktory lemuju male kaviarnicky nad morom a date si ich gyros a nejaky ten coctail, nema to chybu. Dalo sa ist aj na Santorini, velkou lodou krasnou, ale bol to pomerne narocny celodenny vylet, tak sme sa nan nedavali. Ponukali aj plavby na mensie ostrovy kde sa dalo kupat. Kazdy si mohol vybrat, len treba peniazky.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
J. Suchánová Detail recenzie

Sklamanie a vyhodených dosť peňazí!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%

Hotel Themis Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach

Podobné recenzie Kréta

Hotel Stella Katrin
Hotel Stella Katrin 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
54%
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star 2.5*
Grécko, Kréta, Kutsuras
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
54%
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach 4*
Grécko, Kréta, Kokkini Hani
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
54%
Hotel Armava
Hotel Armava 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
39%
Hotel Kavros Beach
Hotel Kavros Beach 3*
Grécko, Kréta, Kavros
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
52%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...