Hotel Themis Beach

4*4*4*4*
Hotel Themis Beach GalériaGaléria (3)
54%
Celkovo hodnotený
ako 135. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0
Themis Beach od481€vrátane poplatkov

Hotel Themis Beach recenzie

Archív recenzií

Litrico Detail recenzie

Zatiaľ naj dovolenka. Hotel pri pláži. Strava,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
67%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Zatiaľ naj dovolenka. Hotel pri pláži. Strava, izba ok. Večer ste mali mestečko síce prejdené za cca. 30 min., ale ok. Kokkini Hani je tichšie, žiadne disko sme tam ani nevideli. Pár obchodíkov (hodinky Rolex, Breitling všetky za 20 Eur, parfémy Gucci, Hugo Boss všetky za 3 Eur, no nekúp to :)) pár taverien, supermarket Spar a ináč nič. Kto chce rušnú zábavu, tu ju nehľadajte. Jedinú zábavu robili animátori večer (Miss a Mister Themis Beach + ďalšie súťaže, docela sranda niekedy) a aj to boli Taliani, naša prekladala dosť málo. Ináč v hoteli ubytovaní len Slováci a Taliani. Iný jazyk som tam ani nepočul. V bare večer v rámci all.inc. pivo, víno, koňak a iné. Miešané drinky za poplatok (napr. Sangria 3Eur). Pri bare perfektné kožené sedačky. Dobre sa tam popíjalo. Kľudná, pekná dovolenka, odporúčam.
5*5*5*5*5*
Izby
Kokkini Hani, Hotel Themis Beach: Boli sme s CK Seneca. Hotel je priamo na pláži. Trojposchodový. My sme bývali na treťom. Výhľad na hlavný vchod, more sme videli len okrajovo, ale vôbec to nevadilo. Veľká kúpeľna. TV, klíma, chladnička. Všetko fungovalo. Dvakrát sa stalo, že nešla voda, ale po pár minutách nabehla. Na balkóne príjemný posed. Trochu úzka posteľ.
5*5*5*5*5*
Pláž
Hneď pre hotelom je hotelová pláž na ktorej sa však platí za lehátka a slnečník 6 Eur. My sme sa vybrali smerom doprava po pláži. Vedľa je hotelová pláž susedného hotela a za ňou je verejná. Nie je síce taká udržiavaná, ale boli sme tam takmer sami. More čisté, sem tam vlny doniesli pár rias, ale nič dramatické. Prvé dni bolo docela kludné more. Po troch dňoch začali byť veľké vlny cca. 1m a aj vyvesili červenú vlajku (zákaz kúpania), ale vtedy bola vo vlnách najlepšia zábava.
1*
Strava
Široký výber vrámci all.inc. Jedli sme takmer všetko. Ku koncu sme však už nevedeli čo si dať, proste sa to už začalo opakovať. Dezerty každý deň tie isté (veľa krému, žiadne cesto, puding a želatína). Ovocie tiež (melón, jablko, nektarinky, pomaranče, kiwi). Ale vodný melón išiel na odbyt. Ale veľká jedáleň z výhľadom na more a hlavne pri večery s výhľadom na západ slnka bola perfektná. Nealko aj alko si čapujete sami. Nebola však zmrzlina. Pri bazéne je bar, kde doobeda aj poobede čapujú alko, nealko, kávu, ponôkajú koláčiky aj sendvič.
4*4*4*4*
Personál
Pri obede a večery chodil pomedzi stoly manažér hotela (teda aspoň predpokladám, že to bol on) a každého pozdravil a poprial dobrú chuť v slovenčine. Maličkosť, ktorá poteší. Na recepcii milý personál. Taniere odnášali študáci zo Slovenska, rovnako v bare pri pláži boli Slovenky. Upratovačka (každý deň) bola v poriadku. Vymenila jednu veľkú plachtu na prykritie za dve menšie :) Delegátky ok. Dali tip na výlet. Počas výletu v autobuse však nič k životu na Gréckom ostrove nepovedala.
5*5*5*5*5*
Šport
Okrem plávania v mori sa dalo sa cvičiť z animátormi v bazéne. To sme ani raz nevyužili, vždy sme boli v mori. Ďalej je tam biliard, ping-pong, tenisový kurt, šípky pri bazéne. Na pláži je banán a hlavne vodný skúter (40 Eur=15min.) Ja viem, dosť, ale čo už? Z Yamahou (80koní) na šírom mori, paráda.
Tipy
Tipy
1. Požičali sme auto a vyrazili smer mesto Rethymno. Pekné mesto, zaparkovali sme priamo v prístave, kde bolo dosť miesta a neplatilo sa. Je tam aj trh s oblečením, dá sa tam kúpiť toho dosť Lacoste (každý krokodíl iný :)), Nike, Puma, Adidas. Všetko pravé samozrejme :) Išli sme tam ešte na kopec pozrieť pevnosť. Pekný výhľad. Z mesta sme vyrazili k jazeru Kourna Lake. V krásnejšom jazere som sa nekúpal. Číra voda medzi kopcami, krása. Ďalej sme smerovali na juh, cez mestečko Spili, (veľmi pekné mestečko) na pláž Matala. V skalách tam žili v minulosti hipisáci, tiež pekné. A šup naspäť do Kokkini Hani. Vyrazili sme po raňajkách okolo 9.00 a naspäť sme boli tesne pre 20.00. 311km sme urobili. Pekný výlet. 2. Knossos+Heraklion, povinný fakultatívny výlet s gréckou sprievodkyňou, ktorá perfektne hovorila po slovensky (študovala tu). Fakt dobrý výklad. Minojský palác v Knossose. Niečo pre archeológov, strašne teplo, zobriať piť a pokrývku hlavy. Hlavné mesto Heraklion pekné. Treba pozrieť pevnosť v prístave, Leviu fontánu a tržnú ulicu, kde je veľa obchodíkov. 3. Ďalši fakultatívny výlet. Busom do Ierapetry na juhu a odtiaľ ľoďou na ostrov Chrissi. Strašne teplo, ale to more tam stojí za to. Tyrkysový Karibik! Videli sme aj morskú hviezdicu, krása. 2 lehátka + slnečník 10Eur.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2009, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Podborski Detail recenzie

Hotel vôvec nezodpovedá 4* ! Kto môže trochu...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
31%
Lenka Detail recenzie

Mne osobne sa hotel aj pobyt pacil. Nie som...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
J. Suchánová Detail recenzie

Sklamanie a vyhodených dosť peňazí!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%

Hotel Themis Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach

Podobné recenzie Kréta

Hotel Stella Katrin
Hotel Stella Katrin 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
54%
Hotel Ionio Star
Hotel Ionio Star 2.5*
Grécko, Kréta, Kutsuras
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
54%
Hotel Themis Beach
Hotel Themis Beach 4*
Grécko, Kréta, Kokkini Hani
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
54%
Hotel Armava
Hotel Armava 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
39%
Hotel Kavros Beach
Hotel Kavros Beach 3*
Grécko, Kréta, Kavros
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
52%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...