Hotel Sea Front

3*3*3*
Hotel Sea Front GalériaGaléria (1 + 21)
58%
Celkovo hodnotený
ako 124. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Sea Front recenzie

Archív recenzií

Cestovateľka Detail recenzie

Rozbúrené more, nepoužiteľný bazén

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
40%
2*2*
Celkové hodnotenie
Adellianos Kampos je nie veľmi pôvabná dedina, v ktorej je zastrčený tento hotelík vedľa hlučnej cesty, s peknou záhradou, ale bez akýchkoľvek možností zašportovať si alebo sa zabaviť. Počas našej dovolenky bolo takmer celý týždeň more rozbúrené, červená vlajka denne upozorňovala na zákaz kúpania (na Kréte bežná vec), ale v hoteli nebola žiadna plavecká alternatíva. Pre nás šok. Bazén, ktorým sa hrdia na fotkách katalógu (akože inak), bol v skutočnosti malý špinavý bazénik pre niekoľko ľudí, ostro páchol chlórom a vyznačoval sa onými nepopulárnymi hnedými okrajmi na stenách. Plávali v ňom akési chuchvalce hnedej peny. V tých horúčavách pôsobil ako výsmech. Nikto sa v ňom samozrejme nekúpal. A aj keby bol čistý - o plávaní sa v takom malom priestore nedá hovoriť, dalo by sa v ňom iba čľapkať. A to sme plánovali dovolenku najmä kvôli vode! Toto je podľa mojej mienky najväčšia slabina hotela. Keď sa nemôžete kúpať v mori kvôli vlnobitiu, nemáte žiadnu inú alternatívu na plávanie.
1*
Izby
Izby sú pomerne priestranné, s kuchynským kútom. Avšak kúpeľne spolu s toaletami zúfalo malé. My sme mali obité umývadlo, z ktorého neodtekala voda, ale chybu po našej intervencii odstránili rýchlo. Zložitejším problémom bol odtokový kanál v sprchovacej časti, oddelenej iba akýmsi igelitom. Tam voda odtekala veľmi pomaly, sprchovali sme sa výlučne v šľapkách, ale aj tak nám špinavá voda siahala po členky. Nasledoval rituál oplachovania chodidiel a šľapiek a artistické výkony pri utieraní sa. Celý týždeň sme mali v kúpeľni kanálový zápach. Uteráky menia iba raz v týždni, čo je dosť málo, ale ak požiadate priamo chyžnú, uteráky vám vymení. Klimatizácia funkčná, dokonca nehlučná.
1*
Pláž
V hotelíku však nemáte čo robiť. Žiadne animácie, žiadne športové plochy, vedľa sa pozeráte na akýsi nevysporiadaný pozemok s nepokosenou trávou a neporiadkom. Jediný raz nám sprostredkovali niečo ako grécky večer, to bolo milé, ale zároveň jediné vytrhnutie z nudy. Máte možnosť vycestovať aj na výlety, ale my sme už Krétu pochodili a išlo nám najmä o spomínané plávanie. Pláž je pod hotelom. Schádzate k nej po strmých schodoch, nie je tam zábradlie, ani na opornom múre nie, je to vyslovene nebezpečné a hrozí prepad dolu z pomerne veľkej výšky. Na pláž prechádzate okolo akýchsi kanalizačných rúr, odkiaľ sa šíri zápach. Hneď vás prejde chuť pokračovať ďalej. Ležadlá sú staré, vyblednuté a nechutné, aj preto sme na tejto pláži neboli ani raz. Našli sme si našťastie náhradu - nádhernú verejnú pláž asi 10 minút od hotela, volá sa Orion Beach a je na nej taverna Roulis. Toto miesto nás zachránilo pred vyprahnutím a zúfalstvom. Aj keď, ako som spomínala, bolo more takmer celý týždeň rozbúrené, bol tu čistý priestor, čisté ležadlá, výborné služby a príjemný personál. Dalo sa osviežiť vo vode po kolená a asi dve popoludnia boli chvíle s vlajkou oranžovou, kedy sa dalo vo vlnách pohojdať a za nimi aj plávať. Toto isté pobrežie je vlastne aj pod hotelom Seafront, ale dojem z neho je úplne iný. Horší.
4*4*4*4*
Strava
Najesť sa dalo dosýta, s raňajkami aj večerou sme boli spokojní. Bufetový štýl, dalo sa vybrať aj pomaškrtiť. Chýbala nám kvalitná káva, takú nemali, aj keď ste si ju zaplatili priamo pri bare.
4*4*4*4*
Personál
Príjemní, ochotní ľudia. Bez výhrad.
Tipy
Tipy
Ako všade, aj tu je možnosť fakultatívnych výletov. Tie sme nevyužívali, na tých miestach sme už boli. Jeden deň sme však využili na návštevu neďalekého mestečka Rethymno, to bol pekný výlet, aj keď v katastrofálne preplnenom autobuse tam aj späť, ale prežili sme. Mestečko stojí za návštevu. No a každý deň sme chodili hore dolu po dedine a ochutnávali jedlo v tamojších tavernách. Aj to považujeme za plus dovolenky. Úžasní ľudkovia a chutné jedlá i nápoje. Kréta je skvelá, nedáme na ňu dopustiť, ale radšej v inom hoteli a v inom stredisku.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Lucia Detail recenzie

Nádherná dovolenka v krásnom prostredí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
81%
Peter Detail recenzie

Kréta je veľmi veľká a za jednu obvyklú...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
64%
Peter Detail recenzie

Hotel nad plážou,asi 50m od mora. Pri hoteli...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
47%

Fotografie z recenzií

pri vstupe do izby nás privítalo takto pekne ustlanévýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z terasy pri večerlireštauráciahotel zvonkuplážplážplážhotel spredu (vstup na recepciu)hotel spredu - väčší záber"grécky večer""grécky večer"výhľad na hotel vedľacestou na pláž ElafonissiPláž Balos zhorazáhrada v objekte hotelakaždovečerný západ slnka priamo z terasy hotelavýchod slnka z balkóna hotela

Hotel Sea Front - Profesionálne fotografie

Hotel Sea Front

Podobné recenzie Kréta

Apartmány Marietta
Apartmány Marietta 2.5*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
51%
Hotel Dioni
Hotel Dioni 2.5*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
52%
Hotel Sea Front
Hotel Sea Front 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
58%
Hotel Edem Beach
Hotel Edem Beach 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
49%
Hotel Marina Sands
Hotel Marina Sands 3*
Grécko, Kréta, Agia Marina
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
49%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...