Hotel Sea Front

3*3*3*
Hotel Sea Front GalériaGaléria (1 + 21)
58%
Celkovo hodnotený
ako 124. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Sea Front recenzie

Archív recenzií

Cestovateľka Detail recenzie

Rozbúrené more, nepoužiteľný bazén

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
40%
Lucia Detail recenzie

Nádherná dovolenka v krásnom prostredí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
81%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel Sea Front je príjemným ubytovaním pre nie veľmi náročných dovolenkárov. Od letiska je hotel vzdialený cca 80 km, čo je transferom asi hodinka - hodinka a pol. Hotel je primeraný trom hviezdičkám - nie je najnovší, avšak všade je pekne a čisto. Bola som príjemne prekvapená z upratovania - okrem nedele upratovali každý deň a v strede dovolenky nám vymenili aj posteľné prádlo a uteráky. Mali sme krásnu izbu úplne vpredu na najvyššom druhom poschodí hneď nad reštauráciou, kde bol prekrásny výhľad na more. Klimatizácia je v cene, čo je veľkou výhodou. Okrem toho je na izbe k dispozícii TV, chladnička, trezor (za poplatok) a wifi (tiež za poplatok). Čo viem, niektoré izby majú aj kuchynky, my sme mali iba chladničku, rýchlovarnú kanvicu, dve šálky, dve čajové lyžičky a dva poháre na vodu. Chýbal nám nôž, ktorý sme si dokúpili v supermarkete hneď oproti hotelu (cca 20 m cez cestu). Tí, ktorí by si chceli variť obedy, je potrebné si pýtať buď izbu s kuchynkou a zistiť jej vybavenie, alebo potom si priniesť vlastné riady, taniere a príbory.
Strava bola výborná - polpenzia nám úplne stačila. Raňajky boli síce stále tie isté každý deň, no dalo sa najesť (buď sladké alebo slané) - zo sladkého tam bolo stále čerstvé ovocie, džemy, med, ovsené vločky, biely jogurt, ale aj sladké pečivo (mne to pripomínalo bábovku a perník). Večere boli pestrejšie - bolo tam veľmi veľa zeleniny, čo nám vyhovovalo (uhorky, paprika, cibuľa, vynikajúce paradajky, olivy, kapusta, mrkva), ďalej cestoviny, niekedy ryža, dvakrát sme mali hranolky a raz pečené zemiaky. Mäsko bolo tiež na viac spôsobov, jeden deň gyros, potom niečo na šťave, raz grilované kuracie a iné. K dispozícii boli každý deň špagety a dusená mrazená zelenina. K večeri podávali aj koláčik stále iný a tiež čerstvé ovocie - najmä melóny (žltý a červený). Obsluha bola veľmi príjemná. Keďže sme mali polpenziu, k večeri sme si stále objednali nejaký drink (ich pivko, vínko alebo koktail). Čo sa týka pláže, tá bola kamienková, sem tam piesok. Pláž sa nachádzala v bezprostrednej blízkosti hotela, hneď za reštauráciou. Slnečníky a ležadlá na pláži boli za poplatok 5€/deň, pri bazéne boli zdarma. My sme s tým vybabrali a kúpili sme si slnečník za 5 € v miestnom obchode a mali sme vlastné deky, čiže sme mali o chládok postarané. Čo som bola trošku prekvapená, bola veľká v mori skala cca 5 m od brehu, ktorá však mala aj pozitíva. Ak boli veľké vlny, tak tá to trošku brzdila. Tiež pred skalou bola voda asi po kolená, takže sa dalo do tej vody ľahnúť a chvíľku sa "rochniť", pričom tam nebol ani dosah vĺn. Veľkým sklamaním však bolo dno mora, ktoré bolo skalnaté - potrebovali sme obuv do vody, inak sa veľmi šmýkalo a tiež keď sme boli bosí, sme museli dávať veľmi veľký pozor, kam stúpame. Skaly tiež boli porastené morskou trávou. Pred skalou však bolo super, tam bolo vhodné prostredie aj pre menšie detičky. Voda bola teplá a čistučká. Veľkým pozitívom bolo aj to, že tam neboli žiadne medúzy ani morskí ježkovia. Počas dovolenky sme zažili aj úplne kľudné more, ale aj minimálne polmetrové vlny, kedy bolo už nebezpečná ísť do vody.
Počasie bolo krásne, ustálené, stále cca 32-33 stupňov, vietor vôbec nefúkal. Pri hoteli sa nachádza aj menšie ihrisko pre deti, hojdačky a drevený domček. Súčasťou hotela je aj bazén, kde sa kúpali väčšinou deti. Jedenkrát sme mali tzv. "grécky večer", kde tancovali miestni ľudia v kroji spolu s ubytovanými hosťami. Čo sme však nevedeli, ani nebolo nikde napísané, bola 15 minútová masáž zadarmo pre hostí hotela - my sme sa to dozvedeli posledný deň a našťastie mal masér voľný termín, tak sme mohli ísť. Čo sa týka ostrova, Kréta je krásny ostrov. Veľmi odporúčam požičať si skúter alebo auto a ísť do okolitých miest či spoznávať krásny ostrova aj ďalej. Požičanie skútra nás vyšlo na 20 €/deň, auto na 45 €/deň + benzín, ktorý tam je však oproti Slovenku dosť drahý. My sme si urobili výlet do Elafonissi a na pláž Balos. Elafonissi bol raj na zemi a cítila som sa tam ako v karibiku, no dosť tam fúkalo. Potom sme sa vybrali na pláž Balos, kde fúkalo ešte viac a bol tam veľmi ťažký prístup, lebo asi 7 km sme šli po kamenistej ceste autom vkuse do kopca a potom cca 400 schodov dolu k pláži pešo - ten výhľad však stál zato. Je možnosť aj priplatiť si light all inclusive za 69 €/osobu, pre nás to nebolo potrebné, nakoľko obedy boli len suchšie (pizza, sendviče, šaláty, hot dogy,... ), akurát nápoje boli tiež v cene, tie sme si však kúpili za normálne ceny v supermarkete a vychutnali si ich na izbe hotela. All inclucive hostia nesmeli nič z reštaurácie vynášať. Celkovo hodnotím dovolenku na výbornú a určite každému odporúčam navštíviť ostrov Kréta a ubytovanie v tomto hoteli.
5*5*5*5*5*
Izby
5*5*5*5*5*
Pláž
5*5*5*5*5*
Strava
5*5*5*5*5*
Personál
4*4*4*4*
Šport
Bola možnosť si zahrať biliard v play roome zadarmo, ako aj ping-pong alebo stolný futbal.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
pri vstupe do izby nás privítalo takto pekne ustlanévýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z terasy pri večerlireštauráciahotel zvonkuplážplážplážhotel spredu (vstup na recepciu)hotel spredu - väčší zábervýhľad na hotel vedľacestou na pláž ElafonissiPláž Balos zhorazáhrada v objekte hotelakaždovečerný západ slnka priamo z terasy hotelavýchod slnka z balkóna hotela
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Peter Detail recenzie

Kréta je veľmi veľká a za jednu obvyklú...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
64%
Peter Detail recenzie

Hotel nad plážou,asi 50m od mora. Pri hoteli...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
47%

Fotografie z recenzií

pri vstupe do izby nás privítalo takto pekne ustlanévýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z balkónavýhľad z terasy pri večerlireštauráciahotel zvonkuplážplážplážhotel spredu (vstup na recepciu)hotel spredu - väčší záber"grécky večer""grécky večer"výhľad na hotel vedľacestou na pláž ElafonissiPláž Balos zhorazáhrada v objekte hotelakaždovečerný západ slnka priamo z terasy hotelavýchod slnka z balkóna hotela

Hotel Sea Front - Profesionálne fotografie

Hotel Sea Front

Podobné recenzie Kréta

Apartmány Marietta
Apartmány Marietta 2.5*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
51%
Hotel Dioni
Hotel Dioni 2.5*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
52%
Hotel Sea Front
Hotel Sea Front 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
58%
Hotel Edem Beach
Hotel Edem Beach 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
49%
Hotel Marina Sands
Hotel Marina Sands 3*
Grécko, Kréta, Agia Marina
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
49%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...