Hotel Ionian Sea

3*3*3*
Hotel Ionian Sea GalériaGaléria (1)
80%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 11.
v oblasti Kefalónia
Úžasné0
Výborné2
Dobré4
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Ionian Sea od933€vrátane poplatkov

Hotel Ionian Sea recenzie

Archív recenzií

Karči Detail recenzie

Veľmi dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Martina Detail recenzie

Pokojná rodinná dovolenka na jednotku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
75%
Vera Ikon Detail recenzie

Výborný hotel pre deti za super cenu

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
78%
Mia Detail recenzie

Kľudná dovolenka, pre rodinky s detičkami...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
86%
bučogar Detail recenzie

Nám tam bolo fajn

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Jednou vetou sa 11 dnovy pobyt v hoteli charakterizuje velmi tazko. Tento report pisem s odstupom 4 mesiacov a verim, ze pocity su uz dostatocne "ulezane" v mojej hlave. Transfer z letiska do hotela nam skratili vyuzitim trajektu. Kto si pozrie mapu ostrova, ihned pochopi vyhody. Okolie sa vola Kounopetra, ale priznam sa, ze neviem, ci je to dedina, samota alebo to ma iny statut. Dookola boli pri plazi iba sukromne apartmanove vily, nejake polia, proste cela lokalita bola takmer "ludoprazdna". Mne tento fakt nanajvys vyhovoval. HOTEL: podla mojej mienky to bola starsia stavba, ktoru sa po sezone a po jednotlivych zonach snazia zveladit resp. zrenovovat. Je to ale take amaterske vsetko. Ked je pekna dlazba, sanita a obkladacky, tak potom je krivo osadena, ulozena, narezana. Sparovacka na 50% vypadana, proste je to ako nove diamantove gombiky na 80 rocnom kabate. Celkovy dojem to az tak moc nezlepsi. My sme mali izbu s vyhladom na polia, ale mali sme obrovsky balkon - skor terasu, kde sa nase deti a deti spriatelenej rodiny obcas hrali. Susili sme tam plavky a uteraky. Hotelove uteraky vymienali myslim kazdy den. Poslabsie to bolo s doplnanim drogerie, na co sme boli zvyknuti z inych hotel. zariadeni. Bol som i v mezonetovej izbe a verim, ze obzvlast detom, ked sa uvedu tie "spravne argumenty", tak budu trvat na tom, aby prave ony spali "hore". Je to vlastne jedna izba, z ktorej vedu schodiky do podkrovia. Podkrovie ale neoddeluje podlaha - je to vlastne jeden priestor. Takato izba ma dve okna. Jedno s vyhladom von a druhe (v podkrovi) na vnutornu chodbu. Bohuzial, na tych hornych posteliach je o nieco teplejsie. Potom je to na klientovi, ako rychlo sa "spriateli" s ovladanim klimatizacie a zvladne nastavit teplotu a dlzku chladenia podla vlastnej potreby. U nas na izbe bola klimatizacia starsej vyroby. Nebola zrejme davno dezinfikovana. Pocas prevadzky sa z nej siril kysly zapach. Nepouzivali sme ju preto moc casto. Nech sme ale nastavili akukolvek hodnotu chladenia v °C, vzdy tam bola rovnaka zima, preto som sa snazil pouzit jej funkciu "wave", aby sa lamely natacali a chladny vzduch prudil i smerom na podlahu i na strop, ale po chvili sa tento proces zasekol a nadalej uz lamely smerovali smer toku vzduchu jednym smerom. V Grecku si treba zvyknut, ze toaletny papier sa hadze do kosa a kedze z domova sme nauceni inak, stavalo sa nam, ze skoncil nie v kosi, ale v mise. Na poschodia sa dalo dostat schodiskom alebo vytahom. Klietka vytahu mi prisla ako doma robena "DIY", ale nie kvoli tomu chodime k moru - ze. Budila nedoveru, ze sa clovek zruti dole do sachty. V noci bolo nastastie ticho. Destroyteka bola pre nas na druhej strane hotela. Internet wi-fi free je pri recepcii, ak ho chcete mat aj na izbe, musite zadat heslo cisla poporadi od jedna az po osem. :-) Bol som uz kade tade, ale zene som povedal, ze sem by som sa este vedel vratit - hlavne kvoli kludu, plytkej a teplej vode kvoli detom.
4*4*4*4*
Izby
Izby podla mna ciste. Kupelna presla jemnym faceliftingom. Nicim neurazaju, ale ani neoslnuju. Take lepsie ROH.
2*2*
Pláž
Plaz nezaujimava bez sprch, platene lezadla, inak bez moznosti ukryt sa v tieni, ziadna vegetacia, sirka plaze 15m, na jednej strane more a na druhej takmer kolme steny nejakej ilovitej masy, ktore sa eroziou uvolnovali a padali na plaz. Aj napriek zakazu, nasli sa jedinci, co tam mali zlozene veci a slnili sa tam. Sprievodkyna nam oznamila, ze to "sive bahno" je liecive, tak si potom zeny hojne mazali tvar a dekolt. Ano, mame odtial par hrud aj doma :-). Na nadvori hotela su tri bazeny. Jeden s hlbkou asi 40cm je vhodny aj pre najmensie deticky. Poda je dlho plytka a tym aj tepla. Pobrezie je tam dlhe asi 1km. V mori su rybky, ktore vam urobia za par minut peeling na nohach, ale treba stat asi v 20-30 cm hlbokej vode a nehybat sa. Co ocenujem najviac je to, ze tam nie je ziadny vodny moto sport, ziadne spaliny v nose, ziadny zivot ohrozujuci dementi na jetski ako v Tunisku... ticho, klud. Na celej plazi je par desiatok ludi, mozno 50.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Ja mam zvycajne velmi velky problem vybrat si, ale tu na prvej dovolenke som nemal problem. Strava chutna - viem to je individualne, ale bavili sme sa s hostami a povacsine chutilo aj im. Jedalen je klimatizovana. Na dverach jedalne je nalepka "TRIP ADVISOR RECOMMENDED".
4*4*4*4*
Personál
Hotelovy personal bol "neviditelny". Vzdy vsetko bolo urobene a na recepcii sme nic neriesili, takze nemozem sa vyjadrit. Animatorsky personal bol tiez v pohode. Sef Rumun, dve polky a bola tam aj jedna dievcina zo Slovenska, ta sa "venovala" nam.
5*5*5*5*5*
Šport
Cestou od hotela na plaz, co je asi 200m, idete okolo aquaparku. Su tam asi 4 tobogany. Vstup je zadarmo pre hosti Ionian Sea, ale tu uz napoje, zmrzlinu proste vsetko musite hradit sami. Pocas dna je pristupnych mnoho aktivit. Raz za pobyt je olympiada.
Tipy
Tipy
Boli sme na takom okruznom vylete a pozriet korytnacky v pristave.
Sucastou vyletu je navsteva jaskyne. Je to taky stredne velky dom a takmer vsetky kvaple su odlomene. Podla mna nestoji to za nic. Dalsie miesto je navsteva kostola a mnisskeho internatu. Kostol je nadherne zdobeny - akurat tam prebiehalo restaurovanie. Nasledne sme sli na plaz Myrtos. Divate sa na nu zvysky z cesty. Dalej navstivite jazero Melissani. Toto je u mna jedina zaujimava "atrakcia" na celom vylete. Milovnikom geocachingu odkazujem, ze na ostrove je mozne odlovit niekolko earth kesi. Ja som ulovil tri.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Silvia Detail recenzie

Fantastická dovolenka, úžasný hotel, skvelí...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
90%

Hotel Ionian Sea - Profesionálne fotografie

Hotel Ionian Sea

Podobné recenzie Kefalónia

Hotel Emelisse Hotel
Hotel Emelisse Hotel 4*
Grécko, Kefalónia, Fiscardo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Porto Skala
Hotel Porto Skala 4*
Grécko, Kefalónia, Skala
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Mediterranee
Hotel Mediterranee 4*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Limanaki
Hotel Limanaki 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Princess Hotel
Hotel Princess Hotel 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%

Hotel Ionian Sea taktiež známy ako:

  • Ionian Sea Hotel Villas & Aqua Park

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...