Hotel Ionian Sea

3*3*3*
Hotel Ionian Sea GalériaGaléria (1)
80%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 11.
v oblasti Kefalónia
Úžasné0
Výborné2
Dobré4
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Ionian Sea od933€vrátane poplatkov

Hotel Ionian Sea recenzie

Archív recenzií

Karči Detail recenzie

Veľmi dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Transfer: autobus cca 20 min. – trajekt cca 20 min. – autobus 15 min. Pre nás bola už plavba trajektom pekným zážitkom. Ubytovaní sme boli hneď po príchode poobede, personál nás zaviedol až do izby. Veľmi pekný rezort. Všade usmievavý personál. Rezort vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Tri bazény: pre úplne malé deti (pozor je tam dosť strmá šmykľavka, hrozí pád menších detí do 3 rokov, šmykľavé schody), stredný, kde sa konajú doobeda tanečné animácie a potom najhlbší, kde sa dá skákať aj si zaplávať. Ležadlá pri bazénoch sú zdarma. Ubytované boli najmä poľské a české rodiny. Žiadni hluční a opití Angličania ani Rusi.
5*5*5*5*5*
Izby
Izby sú priestranné, deti spali na dvoch normálnych posteliach. Žiadne kovové prístelky. Balkón so sušiakom, jeden stôl a tri stoličky. Bývali sme na prízemí s pekným výhľadom na zeleň v záhrade. Jednoposchodové budovy sú postavené tak, že si ľudia nepozerajú z izby do izby. Balkóny sú otočené na vchody do izieb budovy oproti – medzi nimi je samozrejme zeleň. Dokonca vedľajšie izby sú posunuté, čiže k susedom vedľa vidíte len na kraji balkónu – super. V telke sme nenašli žiadne detské programy, ale WIFI funguje veľmi dobre, tak sme deťom púšťali YouTube. Kúpeľňa malá, ale úplne stačí. Klíma staršia, ale fungovala dobre. Dosť veľa komárov – odporúčam repelent (mali sme) a možno aj nejaký odpudzovač do zásuvky (nemali sme). Zabili sme ich naozaj dosť, ale nenechali sme si nimi pokaziť dovolenku. :)
5*5*5*5*5*
Pláž
Na pláž to je miernym kopcom z izby asi 3 min pomalej chôdze. Pláž je úzka a za ležadlá a slnečník sa platí 6 Eur na deň. Platí sa v bare, ktorý tiež nie je v rámci AI. Nevyužili sme ani raz, chodili sme ďalej, kde bol poobede prirodzený tieň od vápencovej steny. Na pláži bolo dosť vyplavenej trávy. Na pohľad nič moc, ale na dotyk nevadila. Dali sa nájsť miesta, kde vyplavená nebola – práve ďalej od ležadiel. Vo vode však vždy nejaká bola, ale bolo jej naozaj málo, stačilo ísť kúsok ďalej do vody a tam už nebola. Voda čistá, priezračná, jemný piesok na dne a dlho plytká voda – vhodné pre deti – super. Pláž čistá (žiadne odpadky), stavali sme hrady. More kľudné, žiadne veľké vlny. Príjemný oddych. Pri pódiu, kde sa koná každý deň o 21:00 hod. minidisco pre deti, je zopár automatov v tvare auta, štvorkolky, lode pre deti, vzdušný hokej. Deti tam po každom jedle utekali, stačilo im tam po tom loziť aj bez vhodenia mincí a my sme mali chvíľu oddych. Funkčné však boli, posledný deň sme otestovali všetky okrem nákladného auta. Zábavou bol vzdušný hokej. Je tu aj celkom veľké detské ihrisko. Jednu časť však počas celého pobytu opravovali. Jeden deň schody, potom zábradlie, potom sa odlomila tyč na šplhanie – no možno v októbri to budú mať hotové. :) Hneď vedľa sú tobogany – veľmi dobrá zábava. Tento areál vlastne susedí s areálom aquaparku, ten je otvorený aj pre mimohotelových hostí od 10:00 do 18:00. Ubytovaní hostia majú zdarma vstup aj ležadlá, nápoje v bare však už nie. Je tu 5 menších toboganov, žiadne rady a úplne to s malými deťmi (6 a 3-ročné) stačilo. Stačilo vybehnúť pár schodov a vybrať si, ktorým sa spustiť a znovu a znovu a znovu. :)
5*5*5*5*5*
Strava
Pri príchode do jedálne treba nahlásiť číslo izby, tvrdia, že aby kuchár vedel, koľko má ešte variť. V jedálni dosť rušno, ale vždy sa dal nájsť stôl pre štyroch. Ak nebol odprataný, hneď pribehol personál a upratal a prestrel – super, naozaj sa snažili. Strava pestrá, všetko si človek naberá sám. Áno, raňajky každý deň tie isté, ale viete si každý deň vybrať niečo iné. Najviac chutili palacinky s nutelou. Obedy a večere podobné – všetky druhy mäsa, cestoviny, hranolky, vegetariánske jedlá, veľa zeleniny, koláčiky, melóny, ovocný mix (jablká, pomaranče, broskyne). Raz bola pizza, špagety boli každý deň. Naozaj sa dalo vybrať každý deň niečo iné a chutilo to vždy výborne. Na nápoje ste museli ísť do rady k baru. Človek si nemôže sám naplniť pohár (môže niekomu vadiť). Na výber voda, džúsy, káva, čaj, k obedom a k večeriam vína aj pivo. Nápoje v rámci AI aj v bare pri najväčšom bazéne – vyskúšali sme Gintonic (dobrý) a vodku so Spritom (nič moc), pivo (dalo sa).
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál bol vždy usmiaty, od recepcie, cez ľudí v jedálni až po upratovačky. Animátorky – dve Slovenky, milé, usmiate, jedna Češka a jeden Poliak. Doobeda sa venovali deťom v detskom kútiku, kde mohli kresliť, syn si tam vyrobil masku Batmana. Potom išli s nimi na blízke ihrisko, kde sa im venovali. Rodičia si tu naozaj môžu oddýchnuť. Po návrate zase nabádali dospelákov na zapojenie sa do súťaží. Bolo to nenútené a milé. Zapojili sme sa do triafania mince do terča na zemi – nevyhrali sme. :)
4*4*4*4*
Šport
Je tu ihrisko pre malý futbal s umelou trávou, tenisový kurt a volejbalový kurt sú betónové, je tu aj ping-pongový stôl.
Tipy
Tipy
Požičať si auto je tu nutné. V okolí hotela nie je žiadne mestečko na večernú prechádzku. Požičali sme si auto cez delegáta na 1 deň. Dostali sme vyššiu triedu, našu menšiu triedi auta nemali. Vyšlo nás to 77 € + 18 € sme dotankovali nádrž. Mali sme v aute aj detskú sedačku + podsedák. Navštívili sme pláž Myrtos Beach, cca 50 min. jazdy (nádhera, len to vychádzanie z vody, sú tam veľké biele kamene, odporúčam obuv do vody), potom Atheras Beach (najlepšia na kúpanie s deťmi, plytká voda, čistá a dá sa toho aj dosť vidieť pod vodou, krása), posledná bola Petani Beach (mix dvoch predošlých, tiež pekná, čistá a ževraj je tam úžasný zápas Slnka do mora, nevideli sme). Myrtos a Petani sú dosť rušné, Atheras bola kľudnejšia. Najbližšie mestečko Lixouri, cca 10 min jazdy, treba navštíviť kvôli nákupom a večer. Je tam príjemná atmosfére, bary so živou hudbou, reštaurácie (aj pri vode v prístave), obchodíky, Super Market (kúpili sme odporučené víno Robola a miestny med).
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Martina Detail recenzie

Pokojná rodinná dovolenka na jednotku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
75%
Vera Ikon Detail recenzie

Výborný hotel pre deti za super cenu

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
78%
Mia Detail recenzie

Kľudná dovolenka, pre rodinky s detičkami...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
86%
bučogar Detail recenzie

Nám tam bolo fajn

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
69%
Silvia Detail recenzie

Fantastická dovolenka, úžasný hotel, skvelí...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
90%

Hotel Ionian Sea - Profesionálne fotografie

Hotel Ionian Sea

Podobné recenzie Kefalónia

Hotel Emelisse Hotel
Hotel Emelisse Hotel 4*
Grécko, Kefalónia, Fiscardo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Porto Skala
Hotel Porto Skala 4*
Grécko, Kefalónia, Skala
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Mediterranee
Hotel Mediterranee 4*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Limanaki
Hotel Limanaki 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Princess Hotel
Hotel Princess Hotel 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%

Hotel Ionian Sea taktiež známy ako:

  • Ionian Sea Hotel Villas & Aqua Park

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...