Seaden Quality Resort & SPA

5*5*5*5*5*
Seaden Quality Resort & SPA GalériaGaléria (6)
100%
Celkovo hodnotený
ako 35. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Seaden Quality Resort & SPA od1074€vrátane poplatkov

Seaden Quality Resort & SPA recenzie

Archív recenzií

Jozef Detail recenzie

Najlepšia dovolenka v Turecku, top hotel

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Nádherný nový hotel, ktorý sa nachádza priamo pri pláži, len 2,5 km od mesta Side. Hotel by som odporúčala všetkým, ktorí nevyhľadávajú obrovské hotelové kolosy, ale majú radi všetko blízko a dovolenkovú pohodu. Transfer z letiska trvá cca 50 - 60 min. Na recepcií vás pri príchode čaká malý aperitív na privítanie. Ubytovaní sme boli ihneď, keďže sme prišli neskoro v noci. Kufre nám na izbu pomohol dostať pán na to určený, v izbe nám všetko vysvetlil, čo ako zapneme / vypneme (klíma, trezor) a dovolenka sa mohla začať. Pre hostí, ktorí majú neskorý príchod, hotel má otvorenú 24 - hod. kaviareň, kde si viete dať teplé jedlo a drink. Hotel má 3 bazény: vnútorný, vonkajší detský a veľký bazén, v ktorom nájdete ležadlá, bar a na jednom konci sklenený okraj. V hoteli je viacero barov, ktoré ponúkajú alko / nealko miestne ako aj importované nápoje. Posledný zatvárajú o 24:00 h. Reštaurácie, kaviareň s neuveriteľným množstvom koláčov, zmrzliny a kávou. Skvelé animačné programy zložené zo zahraničných profesionálnych tanečných / speváckych skupín, zakončené diskotékou pod holým nebom do 24:00 h, potom do rána v disco bare. Detská disco pred hlavným večerným programom. Animačný klub pre deti je asi len v nemčine, klub leto počas nášho pobytu v tomto hoteli nebol. V hoteli nájdete aj pár obchodíkov s potravinami, darčekovými predmetmi, zlatníctvo, optika, obchod s oblečením, obuvou a kabelkami. Vonku oproti hotelu nájdete množstvo obchodov s veľkým výberom všetkého za nižšie ceny. Klientela hotela sú 90% nemeckí turisti, zvyšok Slováci, Poliaci, Angličania a pár Rusov. Všetci boli slušní a ohľaduplní.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izby sú krásne, čisté, nové, všetky s bočným výhľadom na bazén a more. Súčasťou izby je súkromná kúpeľňa s umývadlom, fénom, uterákmi, wc a sprchovým kútom. Nachádza sa tu dostatok úložného priestoru, vstavaná skriňa s trezorom (zadarmo), úložné skrinky s chladničkou, kanvicou a bočné stolíky pri posteliach… Každá izba má balkón s posedením, nájdete tu aj sušiak na prádlo. Postele sú kvalitné, pohodlné s vysokým matracom. Na izbe nájdete naplnený mini bar, ktorý dopĺňajú každý deň, čiže nemusíte mať žiadne starosti s dopĺňaním pitnej vody a drinkov. Samozrejmosťou je veľká TV. Na izbe nájdete aj hotelové župany, keďže hotel má vlastné wellness. Izba má protihlukové okná, pri zavretých dverách z von nič nepočujete. Na izbe môžete pre schladenie použiť klímu alebo stropný ventilátor. Wifi zdarma má signál aj na izbe a v celom areáli + pláž. Izby upratujú každý deň. Vstup do izby s elektronickou kartou.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž sa nachádza hneď pri hoteli. Krásna, čistá s dostatočným množstvom ležadiel a slnečníkov. Nemusíte si chodiť obsadzovať. Vstup do mora pozvoľný, ideálny pre všetkých. More čisté a teplé. Piesok je jemný, úplne pri mori tvrdší, pre lepšiu chôdzu super. Na pláži nájdete sprchy, volejbalové ihrisko a stan s vodnými športami za poplatok. Uteráky na pláž máte zdarma (bez depozitu), stačí si každé ráno vymeniť nové v spa centre.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Jedným slovom skvelá. Reštaurácia je výborná a prehľadne vyriešená s vnútorným a vonkajším sedením a výhľadom na more. Stravu si tu nájdu aj deti v detskom oddelení a aj ľudia s rôznymi diétami. Máte na výber z 2 polievok, domáce cestoviny, ktoré Vám pripraví kuchár pred vami, mäso, grilované, pečené…. prílohy ryža, zemiaky, kus kus… pizza, pita chlieb, samostatné oddelenie len na šaláty (znova jeden kuchár pripravuje čerstvé šaláty počas večere aj pred vami), veľký výber koláčov, torty, pudingy, (problém vybrať, ktorý si dáte :)) zmrzlina…. Suši sa podáva každý deň už počas obeda v samostatnej reštaurácii, no nájdete ho aj na večeri. Tematické večere sú samozrejmosťou. Raňajky veľký výber, zo všetkého čerstvé chrumkavé (ešte teplé) pečivo, vajcia, jogurty, párky, šunka, syry, zelenina, ovocie, smoothy…. Hotel má aj vonkajšiu reštauráciu, kde sa viete najesť počas obeda a nemusíte chodiť do hlavnej reštaurácie vo vnútri. Vrámci pobytu máte možnosť 1x využiť zdarma večeru v niektorej z troch a ka carte reštaurácií: tureckej, talianskej alebo medzinárodnej. My sme skúsili medzinárodnú a môžem len odporúčať, skvelý chuťový zážitok.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Ako najväčšie pozitívum hodnotím manažment zamestnancov v celom hoteli, nielen v reštaurácií. Každý čašník má určené najviac 5 stolov, ktoré prestiera a obsahuje s drinkami. Ani raz sa nám nestalo, že by sme museli čakať, kým si nás niekto všimne a očistí nám stôl po predchádzajúcich hosťoch (ako v iných hoteloch, kde je jedáleň jeden veľký chaos). Čašníci vám nosia ráno kávu, čaj, džúsy podľa toho, čo preferujete, čiže nie je chaos pri kávovare a džúsoch, vy si môžete v kľude vychutnávať raňajky, obed alebo večeru. Po dopití nápoja sú hneď pri vás s otázkou a úsmevom, či si prosíte ďalší pohár. Obsluhujú vás od rána až do večera s úsmevom a ochotou. Na pláži taktiež 2 čašníci nosia nonstop nápoje podľa vašich požiadaviek aj 100 krát. Nemusíte chodiť do žiadneho baru a čakať, kým vás obslúžia. Geniálne. Ak ležíte pri bazéne, obsluhujú vás čašníci na kolieskových korčuliach! To sme zažili prvýkrát. Všetci zamestnanci sú milí, usmievaví, ochotní vám splniť akékoľvek prianie. Veľká pochvala. :)
6*6*6*6*6*6*
Šport
Ak ste milovníkom športovania na dovolenke, v tomto hoteli si prídete na svoje. Hotel má veľmi dobre vybavené fitko s výhľadom na bazén. Animátori už od rána sú pripravení na rannú jógu na pláži, volejbal, bocca, kruhový tréning, box, aquagym, šípky, aquaspinning (cvičenie na stacionárnom bicykli v bazéne), aquajóga (jóga na špeciálnych podložkách v bazéne), jumping, posilňovanie, strečing… Popri mori vedie smerom na Side promenáda, kde si prídu na svoje bežci alebo milovníci rýchlej chôdze.
Tipy
Tipy
Neboli sme na žiadnom. V ponuke cestovnej kancelárie si viete vybrať rôzne. Samostatne môžete ísť do mesta Side buď miestnym dolmušom, alebo taxi.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2022, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Seaden Quality Resort & SPA - Profesionálne fotografie

Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA

Podobné recenzie Side

Hotel Side Palace
Hotel Side Palace 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Hotel Dream World Resort & Spa
Hotel Dream World Resort & Spa 5*
Turecko, Side, Evrenseki
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Seaden Quality Resort & SPA
Seaden Quality Resort & SPA 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Hotel Heaven Beach Resort & Spa
Hotel Heaven Beach Resort & Spa 5*
Turecko, Side, Kizilagac
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Hotel Kumkoy Beach & Spa
Hotel Kumkoy Beach & Spa 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
52 recenzií
84%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...