Hotel Yel Holiday Resort

3*3*3*
Hotel Yel Holiday Resort GalériaGaléria (5)
63%
Celkovo hodnotený
ako 48. najlepší z 58.
v oblasti Egejská riviéra
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Yel Holiday Resort od408€vrátane poplatkov

Hotel Yel Holiday Resort recenzie

Archív recenzií

Valeria Detail recenzie

Doporučujem,ale treba rátať s hlavným...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
44%
Peter Detail recenzie

Ak ste mladý, máte menej vreckového a nezabije...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Ak ste mladý, máte menej vreckového a nezabije vás 15 minútová cesta na pláž tak vám Yel určite doporučujem. Je to ďaľeko od mora, ale je to len otázka prístupu k veciam všeobecne. Pre mňa to bola jedna z najkrajších dovoleniek.
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel je fakt pekný. Čistota a starostlivosť na každom kroku. Záhrada krásna a plná kvetov. Bazén dosť veľký od 110-180cm s tobogánom, ktorý však spúštajú len sem-tam. Izby sú vybavené štandardne a ak má niekto problém s izbou, tak mu ju vymenia bez nároku na "vreckové".
4*4*4*4*
Pláž
Jedným slovom: Ďaleko(5-7km) ale... hotely na pláži sú o 3 tisíc Sk drahšie, preplnené angličanmi z čoho vyplývajú aj tamojšie ceny. Ak si nezoberiete 1000 Eur tak ešte budete vdačný za vzdialenejšie ale lacnejšie obchody. Autobus je žial starší ale tá cesta sa dá vydržať. Cesta trvá 15min. Z hotela sa ide na pláž o 10:00 a 11:00 a spať o 16:00 a 17:00 Ak by bol autobus plný, tak stačí počkať 20min a vráti sa ešte raz. No možno budete mať to neštastie ako mi, že tam budú slováci ktorí nie sú ochotný čakať ani minútu, a vtom prípade bude autobus preplnený a bude sa vliecť ako slimák (ale to je už iná téma). Pláže sú 3: Verejná, ktorá je čistá a pieskovo-kamenistá. Lehátka a slnečníky sú za 5-5 YTL/deň ale v obchode si kúpite slnečník za 10YTL(5Eur) takže týchto výdavkov sa môžete zbaviť. Budete ich potrebovať pretože tam nie sú žiadne stromy. Na tejto pláži máte najlepšie možnosti na vodné športy (nie lacné) a na boj s vlnami. Druhá pláž je pokračovaním verejnej. Je to vlastne ten výbežok na obrázku. Ak vám môžem poradiť radu tak tam nechoďte. Vstupné je 60Sk po čom vás čaká 400 metrová prechádzka na slnku a na konci sa dostanete na pláž prepchatú lehátkami a špinou. To už radšej choďte na tretiu- Súkromnú pláž. Je v strede zátoky a okrem turistov z hotela Yel a Sun City (je tam tak do 100 ľudí) tam nemá prístup nikto. Je to vlastne jedna malá záhrada. Slnečníky a lehátka sú zadarmo, výhľad pekný a more kľudné (ako jazero). Je tam veľa stromov takže tieňa sa nájde dosť pre každého. Doporučujem vodný bycikel. Je to miesto na oddych. Výsledné hodnotenie vyplýva z možnosti výberu. Škoda diaľky.
5*5*5*5*5*
Strava
Výborná. Ak aj boli medzi nami taký, ktorý sa nevedeli psychycky vysporiadať z diaľky mora, mali možnosť sa aspoň ukľudniť pri tých výborných jedlách. Raňajky so všetkým čo tam patrý ale mení sa to minimálne. Stačí však ak si nedáte na tanier všetko hneď prvý deň. Večera je jedna z najlepších predností hotela. Na 3 hviezdičky fakt slušná. Mnoho šalátov a mís, každý deň 4 meniace sa hlavné jedlá. Zákusky boli pre mňa príliš sladké ale melón bol neopísateľný.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Ak by sa mal hotel hodnoťiť podľa personálu, tak dávam 5 hviezdičiek. Turci sú jedny z najmilšich národov, čo je vidieť aj na personále. Ochotný a vôbec nie dotieravý. Pracujú skoro 24h denne ale vôbec sa to na nich neprejavý. Obskakujú vás na každom kroku. Čašníci sú milý chudobnejší chlapci zo stredozemia, ktorý sú vám vďačný už za to že ste tam. Chodili s nami aj na pláž sa kúpať. Recepčný dokázal hodinu rozprávať o všeličom a pritom nás zabávať ako showman. Sprepitné sa nedáva ale hádže sa do TIP-BOX-u (ak chcete). Museli by ste byť veľmi chladný človek aby ste sa s nimi necítili dobre. Sú to skvelý ľudia!
4*4*4*4*
Šport
Na pláži za Britské ceny všetky vodné športy + paragliding. V hotely buď pod vedeným animátora alebo sa pripojíte k englishmanom.
Tipy
Tipy
Dalyan, Fethye, RAFTING-100% zábava! Môžete ich kúpiť aj na ulici v tamojších cestovkách ako sme to robili mi a vyjde vás to o 30-50% lacnejšie ako cez CK. Dalyan a Fethye napriek tomu radšej cez CK pretože slovenský sprievodca vám bude užitočnejší. Na adrenalín ho nepotrebujete.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2006, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Yel Holiday Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Yel Holiday Resort
Hotel Yel Holiday Resort
Hotel Yel Holiday Resort
Hotel Yel Holiday Resort
Hotel Yel Holiday Resort

Podobné recenzie Egejská riviéra

Hotel Maxima Bay
Hotel Maxima Bay 3.5*
Turecko, Egejská riviéra, Ozdere
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
68%
Hotel Imbat
Hotel Imbat 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
68%
Hotel Yel Holiday Resort
Hotel Yel Holiday Resort 3*
Turecko, Egejská riviéra, Ölüdeniz
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
63%
Hotel Coastlight
Hotel Coastlight 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
56%
Hotel Palm Wings Kusadasi Beach Resort
Hotel Palm Wings Kusadasi Beach Resort 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
61%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...