Rezidencia Nautilus

3*3*3*
Rezidencia Nautilus
60%
Celkovo hodnotený
ako 53. najlepší z 73.
v oblasti Severný Jadran
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Rezidencia Nautilus recenzie

Archív recenzií

evet Detail recenzie

Príjemná dovolenka, sklamali nás však ŽEVRAJ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
60%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Príjemná dovolenka, sklamali nás však ŽEVRAJ príjemní a sexi Taliani, ktorí sú skôr: nepríjemní, neochotní a leniví, s heslom: Siestu si nedajme!
4*4*4*4*
Izby
Apartmánový dom Nautilus sa nachádza na piazza Torino, priamo na pláži. Patrí k nemu súkromná pláž s bazénom (jeho používanie je však obmedzené počas siesty - od 13:00 do 15:30). Ku každému apartmánu patria dve lehátka so slnečníkom a parkovacie miesto zadarmo. Apartmánový dom je vybavený dvomi výťahmi. Apartmán tvoria dve priestranné izby, malá kuchyňa a toaleta s kúpeľňou. Z oboch izieb sa dá vyjsť na spoločný balkón s bočným výhľadom na more. V apartmáne sa nachádza chladnička, plynový sporák (nezabudnite si zápalky - po taliansky: fiammifero), televízor, sušič na prádlo. Je potrebné priniesť si posteľné prádlo.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž je piesočnatá (piesok je jemnejší ako v Grécku), udržiavaná a na počudovanie nepreplnená. Pozvoľný vstup do mora je vhodný hlavne pre deti a neplavcov. Voda je čistá a teplá. Na pláži je mnoho mušličiek - ak ich radi zbierate :-)
3*3*3*
Strava
No comment... kto nemá rád pizzu a cestoviny má jednoducho smolu. Na mnohých miestach je okrem stravy na nízkej úrovni aj obsluha - toto platí hlavne na piazza Torino. Odborúčame vám ísť smerom na piazza Milano a možno trochu ďalej... Nájdete tam napríklad reštauráciu Maison Jolie - toto miesto odporúčame navštíviť - je tu široký sortiment jedál, varia vynikajúco a je tu veľmi príjemná a rýchla obsluha. Z coctail barov sa vyhnite Baru Torino - opäť na piazza Torino. Navštívte radšej bar, ktorý patrí k hotelu Jet (poznávacie znamenie - zelené kreslá). Majú tu vynikajúci Caipitonic. Nevynechajte ani zmrzlinu NERO - horká čokoláda s pomarančom - je jednoducho božská!!! Mimochodom na jedlo si nebrúste zuby medzi 13:00 a 17:30 - vtedy je totiž siesta a 95% reštaurácií je zatvorených.
1*
Personál
Správca apartmánového domu: "milý". "usmievavý", "vždy ochotný pomôcť", "úslužný" - jeho hlavná náplň práce je vyhnať všetky deti z bazéna hneď na začiatku siesty - veď, oddýchnuť si treba... Nezabudnite siesta je od 13:00 do 15:30!
3*3*3*
Šport
Minigolf, bicykel, vodný bicykel, vodné skútre, krytá plaváreň, aquapark - ak sa dá považovať za šport. Pre deti odporúčame lunapark.
Tipy
Tipy
V rámi fakultatívnych výletov tu nemáte veľký výber a aj ich cena je premrštená... práve preto vám odporúčame ísť napríklad do Benátok- no na vlastnú päsť. Priamo z pláže v Lide (cca 10 min. od apartmánov Nautilus) chodí každý deň do Benátok loď MOBY DICK. Cena 22€ zahŕňa cestu tam a späť. V Benátkach sa musíte pohybovať bez sprievodcu, ktorého (sami na to hneď prídete) ani nepotrebujete. Orientácia v meste je veľmi ľahká - všetko a všade je dobre vyznačené, nestratia sa ani jazykovo málo zdatní... Suveníry si odporúčame kúpiť jednoznačne v Benátkach, kde sú neporovnateľne lacnejšie ako v letovisku! Ak máte radi galérie a múzeá, odporúčame vám zakúpiť si lístok San Marco Plus, kde za 13€ získate vstup do 4 múzeí, galérie moderného umenia a Dóžovho paláca (výhodou je, že ak máte tento lístok, ktorý si kúpite v hociktorom múzeu, nemusíte stáť v radoch pri vstupe - jednoducho sa predbehnete).
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Severný Jadran

Apartmány Vianello
Apartmány Vianello 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lido Di Jesolo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
60%
Hotel Condominio International
Hotel Condominio International 4*
Taliansko, Severný Jadran, Lignano
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
59%
Rezidencia Nautilus
Rezidencia Nautilus 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lido Di Jesolo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
60%
Hotel Strand
Hotel Strand 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lido Di Jesolo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
56%
Hotel Smeraldo
Hotel Smeraldo 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lignano
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
56%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...