Hotel Els Pins

3*3*3*
Hotel Els Pins
35%
Celkovo hodnotený
ako 11. najlepší z 11.
v oblasti Ibiza
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0
Els Pins od677€vrátane poplatkov

Hotel Els Pins recenzie

Archív recenzií

Dana Detail recenzie

Na Ibizu sa pravdepodobne uz nevratime, dovolenka...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
35%
2*2*
Celkové hodnotenie
Na Ibizu sa pravdepodobne uz nevratime, dovolenka bola fajn, ale tyzden nam bohato stacil. Kazdopadne tam vobec nie je draho, ako som sa pred dovolenkou dozvedala z kazdej strany. Samozrejme zalezi aj na tom, kam clovek chodi, a co kupuje. Vstupy na povestne diskoteky su naozaj drahe (od 40E vyssie), ale tam sme my nechodili. Co sa tyka potravin, benzinu, oblecenia je to ako u nas, mozno su niektore veci aj lacnejsie, napr. benzin.
2*2*
Izby
Hotel bol pre nas sklamanim. Z vonkajsej strany vyzeral pekne, bol v upravenej zahrade. Zial vo vnutri to bolo horsie. Vsetko bolo nejake stare, aj ked tam urcite boli snahy o renovaciu, zial slabe. Izba bola v podstate pekna, s vyhladom na more. Kupelna vyzerala skaredo, ta by rozhodne potrebovala renovaciu, inak svoj ucel splnala. Na izbe bola A/C, ktora vsak nefungovala tak akoby mala, tak sme sa isli stazovat na recepciu, no napriek slubom sa nic nevyriesilo, co napokon bolo jedno, lebo sa ochladilo, a uz sme ju ani tak nepotrebovali. Tiez sme mali TV, ale boli len spanielske programy. Celkovo hodnotim hotel tak na 2*, hlavne ked ho porovnam s 3* na Malorke, co bol oproti tomuto hotelu super luxusny hotel.
1*
Pláž
Plaz v San Antoniu, je otrasna, snad najhorsia, co sme videli. Hned pri hoteli bola kamenista plaz, kusok dalej bola piesocna, ale aj tak sme tam neboli ani raz.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola dobra. Ranajky pozostavali z 2 druhov syrov, sunky, salamy, vajicok na rozny sposob, cca 3-4 druhy sladkych kolacikov, dzemy, musli, jogurty a pod. Na veceru bolo kura (ale vzdy na iny spôsob), ryba, nejake cestoviny, vyborne hranolky, rozna zelenina, kazdy vecer bola nejaka specialita, ako Paella a pod., kolace boli 2x, skor tam boli zelatiny, resp. pudingy, a ovocie (cerveny a zlty melon, pomarance, jablka, broskyne). Jedlo stale doplnali.
1*
Personál
Personal bol hrozny. Na recepcii, ludia, ktori nevedeli po anglicky, recepcna sa vyhovarala, ze je tam nova a pod. Neochota riesit problem s A/C. Nieco nevidane sme zazili v jedalni, kde si ludia sami odnasali taniere!!! Najprv nedojedene jedlo vysypali do nejakeho vreca s odpadkami, a potom odlozili tanier na nejake urcene miesto. Taketo nieco som teda este nezazila...
1*
Šport
Urcite tam nejake boli, ale my sme travili cas mimo hotela.
Tipy
Tipy
Ibiza je ostrov kde v podstate nic nie je. Dva roky po sebe sme boli na Malorke, co je ostrov o niecom uplne inom, takze Ibiza bola viac menej sklamanie. Pre tych, co sa radi kupu a opaluju, je to vsak dobry dovolenkovy ciel. Je tam vela peknych plazi. Treba si prenajat auto, a pochodit aspon tie plaze, my sme presli tieto plaze: Playa den Bossa, Cala Talamanca, Ses Salines, Cala Tarida, Cala Sant Vincent, Cala Boix (tmavy piesok), Cala Bassa. Najkrasia plaz je podla mna Ses Salines, kam sa da dostat iba autom (za parkovanie pri plazi sa plati 4E, ale da sa zaparkovat aj pred parkoviskom). Rozhodne mozem odporucit navstevu hlavneho mesta, ktore je pekne, a da sa tam co to vidiet, napr. archeologicke muzeum, cintorin z antiky, kde je vstup zadarmo. Tiez su tam aj obchody, kde sa daju kupit hlavne bytove doplnky, oblecenie a pod. Co sa tyka prenajmu auta, tak to tu maju trochu inak, nez sme zazili inde. Ceny su zhruba tie iste, okrem znamych pozicovni, ako Avis a pod., kde su tak o 50E vyssie. Chceli sme si pozicat Opel Corsa, ktory mali mat na dalsi den, ale nakoniec ho nemali, tak nam dali Citroen C4, ktory bol v drahsej triede, samozrejme za cenu Corsy. Na 6 dni nas stalo 198 E, a zaroven sa plati kaucia 200 E + zaloha 30E, v pripade, ze by sme vratili v nadrzi menej benzinu, ako sme dostali. Pri vrateni auta nam 230E vratili. Radim, aby ste si auto dobre skontrolovali, ked si ho beriete, hlavne kvoli roznym skrabancom, za ktore by sme inak zaplatili od 100E vyssie.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Gulet
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Ibiza

Sirenis Hotel Club Aura
Sirenis Hotel Club Aura 4*
Španielsko, Ibiza, Sant Josep
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
75%
Hotel Fiesta Tanit
Hotel Fiesta Tanit 3*
Španielsko, Ibiza, San Antonio
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Presidente
Hotel Presidente 3*
Španielsko, Ibiza, Cala de Portinatx
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Fiesta Holidays Resorts
Hotel Fiesta Holidays Resorts 4*
Španielsko, Ibiza, Playa d´en Bossa
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Els Pins
Hotel Els Pins 3*
Španielsko, Ibiza, Bahia de San Antonio
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
35%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...