Hotel Borovica

4*4*4*4*
Štrbské Pleso č.3, 059 85 Vysoké Tatry-Štrbské Pleso, Slovensko
Hotel Borovica GalériaGaléria (12)
56%
Celkovo hodnotený
ako 77. najlepší z 83.
v oblasti Vysoké Tatry
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé1

Hotel Borovica recenzie

Archív recenzií

Dr.Dolezel Detail recenzie

Super

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
94%
Peter Detail recenzie

Najhorší pobyt, aký sme zažili

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
28%
1*
Celkové hodnotenie
Hotel nezodpovedá počtu hviezd. Je hodný max. 2 hviezd a nie 4. Po príchode nás hneď ubytovali... to bolo jediným plusom. Parkovisko má nedostatočnú kapacitu a je veľký problém nájsť voľné miesto. Hotel vyzerá fajn, ale celkový dojem kazí personál a služby s gastronómiou.

2*2*
Izby
Izba bola veľká a priestranná. Čistota izieb bola na bode mrazu. Upratovanie nekvalitné - na veľa miestach bola vrstva prachu. Sprcha je plesnivá so zápachom, rovnako aj netesní, ak sa sprchujete, tak Vám to vytopí polovicu kúpeľne. Uteráky neboli menené každý deň, čo by sa v hoteloch so 4* nemalo stávať. Posteľ bola vyležaná, miestami sa prepadala. TV bol predpokladám z rokov dávno minulých - nebola možnosť kontroly účtu na izbe. Ovládač sa rozpadal a zvuk nestíhal s obrazom. Rovnako aj umiestnenie TV nie je v dobrom uhle. Obsah minibaru bol veľmi slabý. Ešte sa mi nestalo, aby 4* hotel mal deravé župany - župany vyzerali ako vyradené handry. Skrine staré - oblečenie nasiaklo pachom skríň. Ovládananie svetiel bolo mätúce. Izby nie sú zvukotesné - je počuť aj ten najmenší hluk. V minibare bol plesnivý džús.
2*2*
Pláž
Nie príliš vábne okolie Štrbského plesa v blízkosti ničoho. Wellness - HRÔZA. Nedostatok ležadiel - 10 ks ležadiel na 26 ľudí. Neustály krik detí - napriek zákazu skákania do bazéna ich na to nik neupozornil. Sauny boli fajn, ale boli príliš tmavé a tie bylinkové nepôsobili vábne. V saunách bolo viac ľudí, ako bolo dovolené! Pred vstupom do wellness nekontrolovali PCR testy / potvrdenie o očkovaní, hoci to predpisy vyžadovali. Ako sa má človek cítiť bezpečne?
1*
Strava
Strava bola otrasná, žiadne À la carte nečakajte!!! Raňajky - na výber nebolo skoro nič a je jedno, či ste prišli o 7:00 alebo 10:00. Pečivo bolo staré, vajcia boli studené. Výber nápojov bol nulový. Poháre, taniere a príbory boli špinavé a staré. Malý výber jedál. To, čo sa nespotrebovalo pri raňajkách, použilo sa nasledujúci deň - aspoň to tak všetko pôsobilo. Museli ste sedieť pri stole, ktorý zodpovedal číslu vašej izby. Personál nedodržiaval protipandemické opatrenia (mali na nose iba štíty, nikto nekontroloval covid testy - hoci sa to v tomto čase podľa platných opatrení požadovalo). Obed - slabý výber - jedlá pôsobili ako polotovary. Slabý výber nápojov. Večera - na výber 3 typy jedla. Z toho jedno bezmäsité. Na večeru to boli veľmi ťažké jedlá. Á la carte večera jedna veľká katastrofa - preplnená jedáleň, žiadne rozostupy a dlhé čakanie na jedlo bez informácií, ako to celé bude prebiehať. Jedlá neboli čerstvé a nezodpovedali kvalite a očakávaniam. Slabý výber ovocia a šalátov.
Zelenina bola nakrájaná na extrémne veľké kusy. Lobby bar - 20 minút musíte čakať na personál, aby vás prišiel obslúžiť a priniesol vám nápojovú kartu. Zlé osvetlenie - sedíte akoby v jaskyni. Personál nemá prehľad o tom, čo hotel ponúka. A nemajú základné informácie o vínach. Ešte sa mi nikdy nestalo, že by si hosť musel dolievať víno sám. Víno bolo podávané teplé, bez degustácie a predstavenia vína. Vinná karta obsahuje veľkú ponuku vín, ale hotel ich reálne nemá. Kapela vystupovala iba v piatok, hoci bolo uvedené, že bude aj v sobotu. Lobby bar bol zatvorený o 2 hodiny skôr - bez možnosti room service - tento pojem v tomto hoteli zrejme nepoznajú. Po polnoci neboli k dispozícií žiadne služby. Často sa stávalo, že barman ani len nebol za barom.
1*
Personál
Personál bol veľmi neochotný. Polovica personálu má ukrajinský pôvod a na základe toho vznikali nedorozumenia. Nedostatok personálu. Na odpratanie taniera sa čakalo príliš dlho.
3*3*3*
Šport
Nevyužili sme.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2021, 3 - 6 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Igor Detail recenzie

Pozor na stravu v hoteli

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
44%

Hotel Borovica - Profesionálne fotografie

Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel Borovica

Podobné recenzie Vysoké Tatry

Hotel Smokovec
Hotel Smokovec 3*
Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
40%
Hotel Kukučka
Hotel Kukučka 4*
Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
56%
Hotel Borovica
Hotel Borovica 4*
Slovensko, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
56%
Hotel Kriváň
Hotel Kriváň 2*
Slovensko, Vysoké Tatry, Podbanské
. najlepšie hodnotenie
32 recenzií
55%
Hotel Autis
Hotel Autis 3*
Slovensko, Vysoké Tatry, Dolný Smokovec
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
55%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...