Hotel Oasis Salinas Sea

4*4*4*4*
Santa Maria, Ilha do Sal, Cape Verde
Hotel Oasis Salinas Sea GalériaGaléria (8 + 3)
83%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 13.
v oblasti Sal
Úžasné4
Výborné1
Dobré3
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Oasis Salinas Sea od879€vrátane poplatkov

Hotel Oasis Salinas Sea recenzie

Archív recenzií

Peter Detail recenzie

Kapverdy opäť nesklamali, top pláž a oceán

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
Lucia L. Detail recenzie

Vrelo odporúčame

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
94%
Katka Detail recenzie

Skvelá dovolenka, až na pár maličkostí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
89%
Helena Detail recenzie

Kto nemá peniažky na Karibik, šup na Kapverdy...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
97%
Marta Detail recenzie

Najkrajšia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Super, uzasna dovolenka. Krasny hotel, cisty, novy, mily personal, ked sa na nich usmejete, spravia pre vas aj nemozne. Wifi bola v 24h bare pri recepcii a aj na izbe, takze super. Doporucujem zobrat si na zaciatok dovolenky aspon faktor 30, kedze slnko je fakt ostre a opaluje aj cez mraky. Tiez by som si zobrala zopar stipcov, ked sme si davali susit plavky na balkon, tak tam celkom fukalo, my sme ich nejako poviazali atd, ale keby sme mali stipce, tak by to bolo super. :D Cesta tam trvala cca 7,5h, mali sme najprv pristatie na Boa Vista a potom za cca 10-15 min na Sale. Lietadlo bolo hlucnejsie, ale dalo sa nejako vydrzat (hudba, filmy, krizovky, karty, atd), kedze tam sa leti cez den, tak sa nejako prebavite. Dostali sme jedno teple jedlo - kuracie maso, malu buchticku, rozok a maslo a potom asi hodinu a pol pred pristatim este druhy snack (croisant). Cesta spat je vacsinou v noci a trva kratsie, cca 6h a na jedlo bolo nieco podobne (takisto teple jedlo, buchticka, rozok, maslo) a potom druhy snack - horalka. Teple a studene napoje.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Mali sme izbu bez priplatku, takze sme mali vyhlad von z arealu hotela a na cestu, ale nebol pocut ziadny ruch z cesty. Izby krasne, velke. Trezor na izbe zadarmo. Upratovali kazdy den, postelne pradlo sa meni kazde 3 dni, ale ked chcete vymenit skor, maju na izbe, taku karticku, ktoru ked polozite na postel, tak vam ju prezlecu. Nechavali sme vzdy nejake drobne na posteli. V kupelni sme mali kazdy den doplnene male samponiky, sprchove gely a mydielka. Izby s vyhladom do zahrady vyzerali fajn, ale ked ste boli na prizemi, tak kazdy kto isiel okolo, vam videl do izby (vchadzalo sa cez take schody) a kedze bar, bazen aj vecerny program od 21 do 22 bol pri hlavnej restauracii, tak tam bolo troska rusnejsie, v podstate vsetci museli prejst cez zahradu, resp. vnutorny areal hotela.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Krasna, cista, pieskova plaz, nadherny ocean, cely pobyt sme mali zelenu vlajku, asi len 2 dni boli troska vacsie vlny, co bola sranda, takze super. Poobede sa na plazi vzdy hral volejbal a fotbal. Lezadla bol podobny princip ako pri bazene, ale vzdy sme nasli aspon jedno a jednu osusku sme dali na zem, ale vymenili sme ju hned po ceste z plaze, takze to vobec nevadilo. Z hotela na plaz, sa prechadzalo cez taku mensiu promenadu, kde boli obchodnici, ktori ponukali vylety alebo nejake suveniry. Ked ste ich odignorovali, tak vam dali pokoj. Po promenade sa dalo prejst do Santa Marie a na molo, kde doobeda prichadzali rybari. Na tejto "promenade" bolo zopar stankov so suvenirmi. Plazove osusky boli bez poplatku, pri prichode sme dostali towel card, ktoru sme odovzdali tetuske pri bazene a ona nam dala plazove osusky, mozete ich menit kolkokrat chcete (my sme ich vacsinou menili vzdy, ked sme isli z plaze, aby sme nemali piesok na izbe). Lezadiel je dost, len pridete napr. k bazenu a v bazene par ludi, na lezadlach par ludi, ale vsetky boli obsadene osuskami. Niektori totiz po ceste na ranajky si obsadili lezadla a odisli, ale vzdy sme si nasli nejake miesto. V hoteli je aj fitko vonkajsie a vnutorne a herna, ale bohuzial nevyuzili sme ani jedno. Kazdy vecer bol animacny program od 21h do 22h na hlavnom podiu a potom sa presuvali do plazoveho baru. Pri check-out nam izbu nechali do 14tej a odchadzali sme z hotela o 16tej, co nas potesilo, kedze sme nemuseli byt dlho bezdomovci. :D
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava vyborna, kazdy den bolo co vyberat, v podstate sa dalo jest 24h denne (v noci od 22h do 7h boli bufetove stoly v 24h bare pri recepcii - toasty, pecivo, sladke, slane, jogurty, ovocie). Jedlo stale doplnali, uz ked chybala polovica vzdy doniesli nove, cize ste sa najedli, aj ked ste vstali neskor. Ranajky, obed, vecera bola vzdy v hlavnej restauracii - teple, studene, ovocie, co ste len chceli. V ramci all inclusive sme mali vouchre do 2 ala carte restauracii. Prva bola BBQ - v plazovom bare - v podstate to bolo ako v hlavnej restike, len tam boli na vyber grilovane veci, kazdy si nabral co a kolko chcel. Druha bola Tradicion - nad hlavnou restauraciou - 5 chodove servirovane menu, delegatka nam vravela, ze sa predtym alebo potom asi pojdeme este "dostopkat" do hl. restiky, lebo menu je v podstate ochutnavka, ale nam to uplne stacilo a mozem povedat, ze to bolo fantasticke. Co sa tyka napojov - tak v kazdom bare maju napojovy listok, co je v all inclusive a co sa plati, ale mali tam klasicky alkohol (vodka, rum, gin, whisky, tequila), miesane drinky (sex on the beach, tequila sunrise, pinacolada, cuba libre a este jeden + kazdy den bol nejaky drink dna), pivo Strela - mne chutilo a to pivo moc nemusim :D, vino - mala som iba biele a bolo fajn suche vino. Voda je na izbe v chladnicke (2 velke 1. litrove flase), ale v kazdom bare vam daju vody, kolko len chcete. Vsetko, este aj lad robia z balenej vody, takze ziadne problemy sme nemali.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Mily a uzasny personal, vzdy sa usmievali a ked nahodou nieco nemali, tak urobili aj nemozne, aby Vam to doniesli, proste slovo nie nepoznali. Vzdy sa snazili vsetko vyriesit, aby sme boli spokojni. :D
6*6*6*6*6*6*
Šport
Futbal, volejbal na plazi, hodiny tanca, aerobicu, fitness.
Tipy
Tipy
Vylet sme si kupili iba jeden cez nasu delegatku Petru a to celodenny vylet po ostrove - velmi doporucujem. Videli sme vsetky hlavne veci ostrova (Espargos, radar, Magicke oko, fatamorganu), v cene vyletu je ochutnavka miestnej palenky Grogu - od klasiky po rozne prichute, ochutnavka miestnej kavy a likerov, tiez obed v restauracii, ktoru vlastni jeden Cech a vstup do Salinasu (krater, kde zbieraju sol a da sa tam aj kupat - nieco ako mrtve more). Pozicali sme si na pol dna stvorkolku cez No Limits na odporucanie Petry, bolo to super (4h stoja 40e a vratna zaloha je 200e ci uz cash, alebo cez kreditku). Kedze sme mali najprv celodenny vylet, tak sme si pozreli druhu stranu ostrova, doporucujem pre spolujazca veci, ktore uz nebudete chciet na dovolenke nosit a pripadne si zoberte zo sebou nieco, do coho si budete moct utriet tvar, pretoze ten prach sa ozaj dostane vsade, mozno nejaka satka alebo nieco cez tvar by pomohlo, ale ozaj to stoji za to. Bol to skvely zazitok odporucam.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Cestovatelia Detail recenzie

Úžasná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
František Madík Detail recenzie

Len veľmi málo dobrých mometov

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 17 čitateľom recenzia pomohla
61%
Peter Detail recenzie

Pekná dovolenka, pokoj, relax

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
61%

Fotografie z recenzií

Izba Garden ViewTradičné raňajkyHotelová pláž

Hotel Oasis Salinas Sea - Profesionálne fotografie

Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea
Hotel Oasis Salinas Sea

Podobné recenzie Sal

Hotel Melia Dunas Beach Resort
Hotel Melia Dunas Beach Resort 5*
Kapverdy, Sal, Santa Maria
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
70%
Hotel Vila do Farol
Hotel Vila do Farol 4*
Kapverdy, Sal, Santa Maria
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
70%
Hotel Pontao
Hotel Pontao 3*
Kapverdy, Sal, Santa Maria
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel Sabura
Hotel Sabura 4*
Kapverdy, Sal, Santa Maria
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Dunas de Sal
Hotel Dunas de Sal 4*
Kapverdy, Sal, Santa Maria
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...