Hotel Mikri Poli Rhodos

4*4*4*4*
St. Andreas, Kolymbia, Afandou, GR-851 03 Rhodes, Greece
Hotel Mikri Poli Rhodos GalériaGaléria (5 + 2)
75%
Celkovo hodnotený
ako 26. najlepší z 124.
v oblasti Rhodos / Rodos
Úžasné4
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé2
Veľmi zlé0
Mikri Poli Rhodos od1050€vrátane poplatkov

Hotel Mikri Poli Rhodos recenzie

Archív recenzií

Martina Detail recenzie

Super dovolenka :-)

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
86%
Veronika Detail recenzie

Najlepšia dovolenka v Grécku

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
86%
Naďka Detail recenzie

Vynikajúca dovolenka v super hoteli

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
97%
KATKA Detail recenzie

BOLA TO NAJHORŠIA DOVOLENKA.

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Lea Detail recenzie

S dovolenkou sme boli veľmi spokojní a...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
60%
katarina Detail recenzie

Za týždňový pobyt som zaplatila ...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
39%
Jan Detail recenzie

1.www.mikripoli.gr 2. Čakali sme na túto...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
93%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
1.www.mikripoli.gr 2. Čakali sme na túto dovolenku dosť dlho, a splnil naše očakávania. Hotel je krásny, nebudem už ju schváliť. Je jednoducho cool:-). 3. ALE čo sa týka miestnej delegátky CK SATUR slečnu Lucia O. tak to som nečakal. Minulé leto sme boli na Kréte. Tam bola delegátka na úrovni. Táto slečna L. nás čakala v príletovej hale, mala pomocníčku istú Zuzanku ( som si istý, že má vymývaný mozog - prepáčte za výraz - hneď Vám vysvetlím prečo). No Lucka nás čakala so Zuzankou v príletovej hale, vydala pokyny, a potom nastúpila do autobusu. Príhovor citujem: Vitajte na Ostrove Rhodos, som L.O., stretneme sa zajtra , čas si dočítate na papieri, ktoré sme Vám rozdali, zostárli ste hodinu, takže hodinky prestaviť na meistny čas. Ďakujem. Zajtra sa uvidíme na info. No, hovorím, to je čo??? Od delegátov SATURU som taký prístup ku klientom ešte nezažil. Ďalej, išli sme k hotelom, na autobuse s nami cestovala naša Zuzanka. Zastavili sme pri hoteloch - len hovorila meno hotela takto citujem: "hotel xy" . Vystúpila s vystupujúcimi, odviedla ich k recepcii, a prišla späť. To, čo sa stalo v Mikri Polis, to ma nepríjemne prekvapilo. Vystúpili sme, a na recepcii, že majú iba dve izby voľné. Jednu sme si dostali my... ale, recepčná jej hovorí: nemám ubytovaciu listu,kde je? Odpoveď od Z. Neveim. Recepčná: Koľko izieb potrebujete? Z.: Neviem. R: Koľko ľudí tu máte? Z.: Neviem. Otočila sa a odišla. 4.Infostretnutie so slečnou L.O. To stálo za to. Došla s 1/2 hodinovým meškaním. Prvé jeho slová: nechala som odkaz na recepcii, že budem meškať, odovzdali vám??? Takže na vine bola ihneď recepcia a nie ona... Druhá veta: Prečítali ste si čo som Vám rozdávala??? - Pre Boha, myslel som, kde sme v škole??? - Ináč ja som to prečítal, tam boli info o výletoch atď. Pýtala sa , že čo nás zaujíma. No a ešte niečo: Niekto sa ju pýtal na istú vec. Odpoveď: pýtajte sa na recepcii, popozerajte sa, popýtajte sa. Odpoveď : ale my nehovoríme ani jeden svetový jazyk . Lucia odpovedala: No, smola... ďalšia otázka? Patrí sa to? Napr. na Kréte delegátka išla s hosťami vybaviť požičanie auta... Vstali sme a nechali sme ju... stačilo. Potom ako sa blížil koniec , čakali sme na info pre čas odletu.. No prosím, kvalita slečny L. Zaslala faxom ráno na recepciu tabuľku pre nedelu a pre pondelok so slovami, že prosím Vás vyveste to na moju tabuľu. Lucy. Patrí sa to??? Podľa mňa nie. Takže okrem toho, že podľa nás slečná L. nepatrí ako delegátka na Rhodos, bola všetko dobrá. Konklúzia: Na Kréte slečna Andrea ako delegátka bola úžasná, par excellence - ako hovoria francúzi,ale ak sa porovnáva Lucia s Andreou... cítiť obrovské nedostatky. Hotel ale 130% ne odporúčam takisto ako ostrov Rhodos - Boha Helia:-) S pozdravom. Ján p.s.: Lucka, dúfam, že si aspoň prečitate niekedy recenziu... alebo niekto v cestovke CK SATUR! Aby ste vedeli, kde boli nedostatky.
5*5*5*5*5*
Izby
of. kategória 4*=A ka Hotel bol otvorený v apríli roku 2004 . Hotelové izby sú umiestnené v dvoj alebo trojposchodových domčekoch s 3-4 izbami/ poschodie. Väčšina hotelových izieb je rodinná = dvojpostel plus v ďalsej miestnosti 2 postele. Priestor pre deti je možné oddeliť posúvacimi dverami. Izby boli vybavené klimatizáciou - individuálnou, chladničkou, TV sat a kúpelňou, každá izba mala balkón alebo terasu. Čistota izieb bola na úrovni. Každý deň sa vymieňali uteráky a každé dva dni postelná bielizeň. Hotelový komplex je situovaný na miernom kopci. Hlavná budova: recepcia, lobby+ bar a TV miestnosť s obrovským plazmovým TV. V suteréne boli WC a sprchy a prebalovací kútik. Architektúra hotela bola navrhovaná tak, aby sa každý cítil od prvej chvíle ako doma. Hotel má tri bazény, dva pool bary , dve amfiteátra, Tenisové kurty, výbavu pre stolný tenis - v rámci ALL INCLUSIVE a animáciu. HOtelový komplex je v krásnej udržiavanej subtropickej záhrade. Jednoducho luxus nie len pre rodiny , ale pre každého. Lehátka pri bazéne zadarmo, pri pláži na poplatok.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž hotela je pieskovo - kamienková. Piesok a malé kamienky pri lehátkach - za ktoré sa platí denne 5-6 eur a v rámci all Inclusive sa rozdáva aj minerálna voda. More je priezračne čisté, avšak dno je pokrývané menšími- väčsími kameňami. Odporúča sa vziať so sebou obuv do vody. Ak niekto nemá chuť sa kúpať na tejto pláži, tak asi 400-500 m ďalej je piesočnatá pláž smerom k Afandou, alebo nádherná piesková pláž Tsambika asi 2,5-3,0 km - kam sa človek môže dostať autom - taxíkom alebo aj autobusom. More je priezračne čisté a nám nevadili ani veľké kamene vo vode... Jednoducho ok. More sa príliš nevlnilo, skoro malo hladký povrch.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Hotel sa predáva výlučne s ALL INCLUSIVE. Raňajky - od 7.00-9.30 v americkom štýle : anglická slanina, fazuľa v paradajkovej omáčke, vajcia na polo resp. na trvdo, praženica, párôčky okorenené, saláma 2-4 druhy, syr 3 druhy, pečivo : žemličky, bagety, chlieb, sladké pečivo viacero druhov. Raňajky sú servírované v hlavnej panoramatickej reštaurácii Thalassa s výhľadom na more. Šalátový bufet a ovocie sa dali nájsť každý deň, tiež cereálie a lupienky. Kto nestihol raňajky má možnosť v po 9.30 sa najesť v Olive tree restaruante, kde je podávaný snack a nápoje. Obed: Od 12,30-14,30 sa podáva obed v Olive tree rest. na prízemí, je to príjemné prostredie. Obed minimálne 3-4 druhy hlavného jedla, z čoho je vždy jedna ryba , nechýbala ani známa grécka špecialita gyros s tzatziki, ale jedlo bolo vždy vynikajúce. Pri ďalšom pulte sa varili cestoviny, 2-3 druhy s dvoma typmi omáčok (bolognese a alfredo) a tiež sa piekla aj pizza - bola veľmi dobrá. Keďže časť hostí boli z talianska, cestoviny sa varili vždy na chutné - al dente - teda tak ako by sa mali. K obedu šalátový bufet , zmrzlina, sladkosti a ovocie.K obedu máte možnosť si načapovať pivo, a nealko nápoje tj . pomarančový, grepový, jablkový džús, cola, fanta, sprite , soda. Po obede tiež sa podávali snacky. Od 16,00-18,00 sa podávala káva JACOBS , ktorú si mohol každý načapovať z automatu. Výber : espresso, skrátené presso, caffee latte, cappuccino, horúca čokoláda. Káva bola dobrá. Komu náhodou nechutila, bola možnosť si kúpiť pravú Lavazzu v pool bare alebo večer v lobby. Večera: Večera bola podávaná od 19.00- 21,30. Pre deti možnosť večere 3/4 pred siedmou. Večera bola podávaná na dvoch pultoch s show - cookingom, kde sa vždy varilo niečo dobré napr. grilované jahňa, mexické mäsko, porchetta - teda bravčová šunka po taliansky a také . Výber z 5-6 hlavných jedál. Tiež sa nájdu cestoviny a min. jedna miestna grécka špecialita. Raz do týždňa sa koná grécky večer, kde sa podávajú grécke špeciality, neváhajte ochutnať souvlaki, moussaku, pastitsio a iné. Ku každej večere boli sladkosti, vynikajúce, a ovocie tiež.Takisto k včeri máte možnosť si načapovať vínko - dosť kvalitné červené a biele, pivo, a nealko nápoje tj . pomarančový, grepový, jablkový džús, cola, fanta, sprite , soda. Odporúčam chodiť na večere trocha neskôr - okolo tej ôsmej, keďže na otvráranie je vždy veľa ľudí. Varili perfektne, týmto pozdravujem šefkuchára pána Vasilikosa Kalafatosa :-))). Pozostavil totiž veľmi dobré menu, ktoré sa neopakovalo ani po 8-9 dní. ALL INCLUSIVE nápoje v baroch: lokálne alko a nealko, miešané nápoje napr. vodka džús, campari orange, pivo, metaxa, ouzo, vino, pre deti ochutené tzv. panče, a nealko:-)
5*5*5*5*5*
Personál
Personál hotela bol vždy milý. Ovládajú minimálne tri jazyky : anglický, nemecký a taliansky. Boli aj časníčky polky a slovenky tiež. Barmani Jannis a Georgis boli jednoducho úžasní. Recepčné boli tiež v pohode, veľmi milé a ochotné. Kto si chce, tak si môže predĺžiť pobyt na izbe do 18.00 hod - posledný deň, keď sa majú izby uvoľniť do 12.00 - hod. - za poplatok 30 Eur. Jednoducho cool - tak hodnotím personál hotela. Jáj, a aby som nezabudol v hoteli sú dva animačné tímy - 12Fly - nemecke a Viloratour - talianske. Bez problémov sa dá zúčastniť sa na animáciach.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Športové aktivity na mieste pobytu , teda v hoteli - tenis, stolný tenis, ľukostreľba, vodné pólo v rámci animácie a bez. Vodné športy - banán, jetski, a iné sa dajú zaplatiť pri maličkom prístave asi 400 metrov od hotelovej pláži.
Tipy
Tipy
Výlety?: Rhodos je veľmi bohatý ostrov na históriu a na prírodné krásy. Odporúčam : 1. Prehliadku hlavného mesta Rhodos town, kde sa nachádza najzachovalejšie stredodobé mesto postavené rytiermi Johanitského radu, palác veľmajstrov, Odos Ippoton - teda ulicu ritierov, pozrieť si mešitu Sulejmana a takisto sa pozrieť na cíp ostrova, kde sa stretáva Egejske a Stredozemné more. Nevynechať si prechádzku v prístave Mandraki, kde niekedy stála socha boha Helia - Rodoský kolos, ktorý mal výšku 35 m a patrí medzi siedmimi divmi sveta. 2.LINDOS - je to prekrásne mestečko s krásnymi typickými bielimi domčekmi a známou akropolou, ktorá je staršia ako Athénska, má nádhernú panorámu na okolie. Dať si kávu a obed v prístave. 3. Požičajte si auto a chodte sa pozrieť na PRASONISSI . Je to raj pre surfistov , ktorý sa nachádza na juhu ostrova. Je to 200-300 m široký piesočnatý jazyk ktorý spája konec ostrova s malým ostrovčekom. Brehy tohto jazyka obmývajú Egejké a Stredozemné more. Je to krásne miesto s priezračne čistou vodou a nefalšovateľnou atmosférou. 4. Údolie Motýlov - je neďaleko od strediska Faliraki vo vnútrozemí ostrova . Je to raj pre motýlov, ktoré sa zhromažďujú na stromoch... sú to také červené motýly. Tečie tam potok s krásnou čistou vodou, v ktorom žijú raky a rybky. 5. EPTA PIGES - 7 prameňov - vo vnútrozemí neďaleko od strediska Faliraki, kde sa pramení 7 prameňov... Pekná príroda. 6. ANTHONY QUINN pláž - Hovorí sa , že Anthony Quinn sa raz plával okolo ostrova so svojou jachtou. Večer sa dostal do búrky a musil sa ukotviť niekde. Keď sa ráno zobudil, tak videl krásnu skalnatú pláž s ihličnanmi a stromami, ktorá sa mu tak zapáčila, že ju chcel kúpiť. No gréci mu to nepredali , ale pomenovali ju poňho. Je asi 5 km od Faliraki, neďaleko od obce Ladiko. Krásna... oplatí sa tam ale zastaviť. Ináč pláže na Rhodose sú veľmi krásne, každý si tu nájde niečo pre seba... ak idete autom okola ostrova, tak máte príležitosť sa zastaviť tam, kde sa Vám ľúbi. 7. Ostrov SYMI - ostrovček Symi leži pri západnom pobreží. Je to maličký ostrov , na ktorý sa človek dostáva ľoďkou z prístavu Mandraki. Prehliadka ostrova, kde je jeden veľmi pekný kláštor, možnosť si zakúpiť morské špongie, a dať si obed v malebnom mestečku v prístave. 8. Výlety s ľoďkou - Organizujú sa všelijaké . Napr. do Lindosu, okolo ostrova, na Symi a také. 9. PLÁŹ TSAMBIKA - je neďaleko od letoviska Kolmybia. Je to nádherná piesočnatá pláž, skoro nedotknutá, len sú tam reštaurácie pre turistov. Krásna je fakt. Neďaleko od pláže je hora TSAMBIKA (meno znamená v slovenskom jazyku Ohnivá Hora), kde stojí dodnes byzantský kláštor Tsambika, ktorý je možný navštíviť. Ako oblečenie sa odporúča dlhšie nohavice a zakryť si ruky. Ináč Vás nepustia, nie z drzosti, ale holé telo sa nepatrí do kláštora. Z vrchu máte možnosť vidieť prekrásnu panorámu okolia.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2006, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
robo Detail recenzie

Super hotel!!!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

Hotel Mikri Poli RhodosHotel Mikri Poli Rhodos

Hotel Mikri Poli Rhodos - Profesionálne fotografie

Hotel Mikri Poli Rhodos
Hotel Mikri Poli Rhodos
Hotel Mikri Poli Rhodos
Hotel Mikri Poli Rhodos
Hotel Mikri Poli Rhodos

Podobné recenzie Rhodos / Rodos

Hotel Grecian Fantasia
Hotel Grecian Fantasia 3*
Grécko, Rhodos / Rodos, Faliraki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
84%
Hotel Alfa
Hotel Alfa 3.5*
Grécko, Rhodos / Rodos, Kolymbia
. najlepšie hodnotenie
16 recenzií
75%
Hotel Mikri Poli Rhodos
Hotel Mikri Poli Rhodos 4*
Grécko, Rhodos / Rodos, Kolymbia
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
75%
Hotel Mitsis Rhodos Village
Hotel Mitsis Rhodos Village 4.5*
Grécko, Rhodos / Rodos, Kiotari
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
83%
Hotel Amathus Elite
Hotel Amathus Elite 5*
Grécko, Rhodos / Rodos, Ixia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
82%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...