Hotel Panorama

3*3*3*
Hotel Panorama GalériaGaléria (5)
56%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 6.
v oblasti Lesbos
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé1

Hotel Panorama recenzie

Archív recenzií

Pavol Detail recenzie

Hotel plný angličanov,personál ktorý kašle na...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
17%
Miika Detail recenzie

Hotel Panorama je trochu zruky, nie je priamo v...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
71%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel Panorama je trochu zruky, nie je priamo v meste Petra ako ine hotely, ale ak mate dieta, a chcete pokoj, je fajn spat v noci mimo nocneho ruchu. Pesi to trvalo do mesta 10-15minut. Vyhodne je blizko more, prazdne plaze, historicke mestecko s pravou greckou atmosferou. A rodinny hotel s velmi dobrymi sluzbami vas urcite nesklame.
5*5*5*5*5*
Izby
Nazov Panorama je absolutne na mieste, kazda izba ma vyhlad na more a na celu panoramu mesta Petra. Hotel nepredstavuje nejaka velka hnusna budova, ale mensie 4-bytove objekty postavene v kopci. A cim vyssie v kopci byvate, tym sa sice viac naslapete cestou do izby, ale ten vyhlad stoji za to. Izba - dvojpostel je standard. My sme tam boli s 1,5 rocnym synom, cize sme dostali este aj detsku postielku. Vybavenie izby co do skrin a nabytku uplne postacuje na pobyt. My sme boli na konci septembra a ani nas nenapadlo pustit klimu, nebolo treba. Kupelna mala sprchovy kut, WC a umyvadlo, opat v pohode a na urovni. Uteraky menili, veci sme si susili na balkone - ktory bol tiez standardom kazdej izby. Co mi vadilo pri prichode - k hotelu vedie taka nespevnena prasna komunikacia a kvoli tomu nemohol prist autobus az k hotelu. Cize s dietatom, kocikom, kuframi sme sa tahali po tej ceste (kolieska kufrov dostali zabrat), potom ubytovanie a znova do kopca do izby, boli sme vcelku utahani... Na ceste domov nam s kuframi pomohli a odviezli ich na voziku k autobusu na hlavnej ceste.
3*3*3*
Pláž
Uz cestou do hotela nas upozornovali, ze je na Lesbose studena voda. To mozeme potvrdit, kdekolvek sme sa na ostrove kupali, vzdy bora riadna kosa. Nas syn sa ani raz nekupal v mori, bolo mu proste zima. Lesbos je takmer neobjaveny beznymi turistami, takze plaze a lehatka su prazdne - aspon v septembri, neviem posudit ake to je v hlavnej sezone. More - dost kludne, bez zivota a musli, tmavy piesok, ktory spini oblecenie, mali sme ho uplne vsade. Piesok bol dost horuci, synator si na to nevedel zvyknut, ale poddalo sa to. Tiez odporucam vlastny slnecnik, plaz je uplne prazdna, staci ho hocikam zapichnut... ale kvoli horucemu piesku su lehatka vyhodne. Zcasu nacas sme si lehatka zaplatili, ale bolo to fakt dost drahe... Niektore plaze boli dost spinave, plne spackov, mrzelo nas, ze to nikto neupratuje... Videli sme mnozstvo plazi, lebo sme presli prenajatym autom cely ostrov - Vatera Beach, Skala Erresos a tak, vsetko su to krasne dlhe a uplne prazdne plaze... kam turizmus este nedorazil.
4*4*4*4*
Strava
Hotelove ranajky boli asi upravene na anglickych turistov, ktorych bola v tom hoteli uplna vacsina a chodia tam niektori cele roky do toho isteh hotelu. Cize zaklad su cornfleky (dost hnusne bez chuti), mlieko (take skoro vodove), rohliky, dzemy, taka cudna babovka. Kava, dzus. Nejake tie salamy, syry, velmi malo zeleniny. Cakala som asi viac. Niekedy sme dostali chut na omeletu, tak sme si ju zaplatili, lebo to bolo velmi monotonne. Obedovali sme vzdy v meste Petra, bolo tam dost vela restauracii, bolo z coho vyberat, varili skvele a my sme sa snazili najst vzdy co najzasitejsiu restiku, taku tu klasicku grecku a dat si nejake to miestne jedlo. Kazdy den grecky salat. Maju velmi zle cukrovinky, su veeeelmi sladke alebo veelmi mastne. Nech to akokolvek dobre vyzera, chuti to cudne, moc sladko, medovo. Vecera je opat v hoteli - podavaju osobne majitelia hotela - dvaja synovia, vari ich mama, otec je v bare. Kazdy den nieco ine, snazia sa varit grecke speciality, boli sme skokojni. Po veceri bol niekedy kulturny program, hudba, tanec.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Vynikajuci - pracuje tam cela rodina a je to vidiet.
3*3*3*
Šport
neviem posudit, nevyuzili sme hotel ma bazen, v ktorom skoro nikto neplaval a anglicania lezali na lehatkach a opalovali sa
Tipy
Tipy
Pozicajte si auto a prejdite cely ostrov. Je fakt obrovsky a nadherny, rozmanity. My sme si schvalne vybrali hotel, ktory nie je v turistickom resorte, ale priamo pri mestecku Petra, s pravymi obyvatelmi, tavernami, zivotom a historiou. A v tomto smere nas Petra absolutne nesklamala. Kedze sme mali male dieta, vecerny zivot nehrozil. Ale ked sme prichadzali z letiska, bolo to vecer a vecerna atmostfera bola v meste vynikajuca, takze hotel odporucam pre tych, ktori chcu oddych a vecer si chcu ist sadnut a zabavit sa. Odporucanie - na kraji mesta - smerom od hotela Panorama je taky parcik pre deti - smyklavky, hupacky, kolotoc, vsetko pod stromami, v tieni, super. Vedlajsie mestecka su Anaxos - to je len take letovisko s plazou - nic moc, boli sme tam raz. Na druhej strane je Molyvos, opat sme sli autobusom za 1 EURO, isli sme hore na hrad, je to krasne mesto plne taverien, obchodikov - ale nie pre par s malym dietatom a kocikom. Dieta aj kocik sme niesli na chrbte - kvoli kamenistym chodnikom... Potom sme si prenajali auto (Daewoo Tico s klimou :o) a isli pozriet klastor Limnionas - krasny, Skameneny les - dost dlha turistika s malym dietatom a prazilo slnko, mesto Sigri, plaz Skala Erresos - toto vsetko bolo jednym smerom - vecerali sme priamo na plazi a v ten vecer sme sa vracali domov. Dalsi den sme sli do Mytilene - co je hlavne mesto a kde je letisko. Mesto je plne skutrov, mladych ludi a krasnych modernych barov v zatoke. Omrkli sme si aj najvacsiu plaz Vatera - tam uplne skapal pes - hoci je to krasna tusim 6km plaz - uplne sami sme tam boli - proste koniec sezony... ani jeden velky hotel, len penzioniky a male hoteliky. Chcela by som vidiet, ako to tam bude vyzerat za 10 rokov...
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2005, 1 - 3 dni)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Roman Detail recenzie

fajn dovolenka,trochu drahá na polpenziu ale...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%

Hotel Panorama - Profesionálne fotografie

Hotel Panorama
Hotel Panorama
Hotel Panorama
Hotel Panorama
Hotel Panorama

Podobné recenzie Lesbos

Hotel Tavari Beach
Hotel Tavari Beach 3*
Grécko, Lesbos, Tavari
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
41%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...