Hotel Sun Rise

4*4*4*4*
Hotel Sun Rise GalériaGaléria (5)
71%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 6.
v oblasti Lesbos
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Sun Rise od600€vrátane poplatkov

Hotel Sun Rise recenzie

Archív recenzií

Peter Detail recenzie

Situovanie hotela do kopca je veľmi ...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
79%
Evka Detail recenzie

Ostrov Lesbos vrelo odporucam, hlavne pre tych co...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Ostrov Lesbos vrelo odporucam, hlavne pre tych co potrebuju relax a maju radi prirodu. Kombinacia more a hory je nadherna, klud, ziadne davy turistov, prijemni domaci Greci, pekne plaze, mestecka, kostoliky po celom ostrove a ine pamiatky. Netreba byt narocny co sa tyka hotelov a sluzieb, obchody (okrem hlavneho mesta) maximalne velkosti Billy - ale ta autentickost ostrova ma svoje caro - nenadarmo sa o nom hovori "Greek Greek Island". My sme si ho uzili a radi prideme zase :)
3*3*3*
Izby
Hotel pozostava z vacsich domcekov na kopci (kto byva vyssie, vyslape si dost schodov). Izby su bud na prizemi alebo poschodi, vsetky maju balkon a su otocene smerom k moru (oproti bolo na dosah turecke pobrezie), ale ti na "prizemi" vacsinou vidia na strechu domceka pod nim, takze najlepsi vyhlad maju izby na poschodi (ale aj im tam cez den dost prazi slnko ako sme poculi). My sme mali izbu na prizemi a na kraji, takze smerom dolava bolo vidiet more :) velke plus su drevene stolicky a stolik, takze sa da po veceroch vysedavat a vychutnavat vyhlad. Izby jednoduche, denne upratovane, prijemne, kupelna so sprchovacim kutom, vsetko ok, denne nam ustlali a menili uteraky. Hotel je tych 20 minut peso od mestecka Molyvos, prijemna nenarocna prechadzka, alebo tych 35-45 minut od Eftalou, termalnych kupelov a peknych plazi - ak sa este cestou nezdrzite v niektorej z restauracii alebo taverien :) Na oba smery chodi samozrejme aj autobus za 1.50 euro.
3*3*3*
Pláž
Hotel nema vlastnu plaz, ale more bolo na dosah par minut peso. Hotelovy autobus chodil niekolko krat denne zadarmo do Molyvosu k mestkej plazi (vyuzivali sme ako odvoz do mesta ako takeho, lebo vas vyhodi skoro v centre). My sme sa tam nekupali, ale ostatni hovorili ze je tam fajn, len treba ist trochu dalej, kde je sirsia plaz a mensie kamienky. My sme chodili na Golden beach (hned za sa skalami pri kupeloch v Eftalou), vyborna plaz, kamienkova, poobede sme mali uz aj mensie vlny, cistucka voda, sprcha a mala taverna, kde sa da najest.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava vynikajuca a pestra, nemozno sa stazovat. Na ranajkach sme si prisli na svoje - na striedacku obden anglicke ranajky (fazula, vajcia alebo prazenica, slaninka), vyborny slany syr, bezne syry a sunka, pecivo slane aj sladke, fajny kukurickny chlebik, zelenina (vacsinou paradajky) a ovocie (raz melon, raz hrozno alebo pomarance), cerealie, jogurt, med, dzem. Na pitie voda, dzusy, kava alebo caj - k tomu aj nejaky ten kolacik alebo keksik :) Na veceru boli vzdy 2-3 druhy salatov a 5-6 druhov jedal formou svedskych stolov, takze idete kolkokrat chcete a zobkate zo vsetkeho :) ziadna panika ze ked pridem o pol deviatej, uz nebude nic - priebezne sa snazia doplnat a je toho naozaj dost. To nas v druhej polovici zajazdu nastvali Poliaci, ktory sa na prvu veceru dohrnuli ako kobylky co v zivote nejedli, tak sme sli do baru a do pol hodiny to casnici rozdychali aj my sme si mali kam sadnut, bolo dolozene a vsetkeho zase dost :) Napoje k veceri si bolo treba kupit - bohuzial za hotelove ceny, ale vinko mali fajn. Zakazdym bol aj dezert (kolacik, puding alebo nieco podobne), ale to sme zistili az druhy den - lebo treba pockat kym vam casnik odnesie taniere a ostat sediet, potom vam prinesie dezert. Inak miestna aj narodna kuchyna, bolo si co vybrat, skvele maso, ryby, tuniakovy salat a grilovana zelenina.
5*5*5*5*5*
Personál
My sme boli s nimi spokojni - na recepcii nam vzdy ochotne poradili, upratovacky klopali, casnici sice mali po anglicky naucenych par slov ale boli mili a nezabudneme na naseho perfektneho barmana Manoliho! Robil skvele koktaily a bol zabavny spolocnik - tie prepite eura po veceroch na terase nelutujeme, treba si aj uzit ked sme na dovolenke :)
2*2*
Šport
Bazen bol fajn, ale vacsino sme pri nom len lezali pred vecerou :) My sme nic ine nevyuzivali, pretoze sme boli cele dni prec, je tam tenisovy kurt, detske ihrisko, sauna a jacuzzi.
Tipy
Tipy
Sever ostrova je vyborna lokalita, pretoze mestecka Molyvos ci Petra nemozete nenavstivit - malebne uzke ulicky, taverny a kava pri zapade slnka stoja za to. Hlavne spomeniem Skala Sikamnia, malicky romanticky pristav - odporucam zazit vecernu atmosferu a dat si tam dobru cerstvu rybku. Pevnost v Molyvose, skadial je nadherny vyhlad, pristav v Molyvose, skadial sa robia aj vylety lodkami. A perfektne nepreludnene plaze s cistuckou vodou - Golden beach, Tsonia, Abelia a Ancient Antissa. Inak je tazko vyberat, oplati sa pozicat auto a pobehat co najviac. Za videnie stoji Petrified forest, zaliv Kalloni kde maju najlepsie sardinky, horske mestecko Agiassos pod Olympom, klastor Ypsilou, zvysky rimskeho aquaduktu, zapad slnka v Eresose. V juznej casti ostrova sme neboli. A urcite vyskusat aspon jedny termalne kupele s kupanim v mori!
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Firo tour
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Sun Rise - Profesionálne fotografie

Hotel Sun Rise
Hotel Sun Rise
Hotel Sun Rise
Hotel Sun Rise
Hotel Sun Rise

Podobné recenzie Lesbos

Hotel Tavari Beach
Hotel Tavari Beach 3*
Grécko, Lesbos, Tavari
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
41%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...