Hotel Akti

3*3*3*
Hotel Akti GalériaGaléria (4)
54%
Celkovo hodnotený
ako 3. najlepší z 6.
v oblasti Lesbos
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Akti od354€vrátane poplatkov

Hotel Akti recenzie

Archív recenzií

Jana Stubnova Detail recenzie

Hotel by som odporucila, aj ked je lepsie dopredu...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
54%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Hotel by som odporucila, aj ked je lepsie dopredu vediet, ze za peknou palzou budete msuiet viac cestovat. Ale je to tiche a kludne miesto vhodne na oddych od stresu. Taktiez Molyvos, do ktoreho sme chodili sa vecer prechazdat je najkrasjie mesto na ostrove. Oplati sa ist na hrad pri zapade slnka.
3*3*3*
Izby
Hotel Bol na veľmi dobrej urovni. Bol to sice maly rodinny podnik, ale naozaj pekny. Taky tradicny grecky styl. Izba cista, velmi pekne zariadena, nad postelou romanticka moskitiera, v izbe klima, chladnicka, televizor. My sme mali terasu s vyhaldom na nedaleke more. Pri hoteli je bazen, od ktoreho tiez vidiet more, vid foto. Su tam slnecniky a lehatka zdarma. Prijemne tam prefukuje, takze nepocitujete horucavy. Bazen bol vzdy cisty. Jedina nevyhoda hotela je, ze sice je od neho 200 m plaz, ale ta nie je velmi pekna, je cisto kamenista, ziadny piesok. Je to tiez dost dalkeo od mesta Molyvos, ktore je nadherne (cca 30 min. pesi hore a dole kopcom)
3*3*3*
Pláž
Ako hovorim plaz 200 m od hotela nie je bohvie co. Plavat sa tam da, ale urcite nie je pisekovo - oblazkova tak, ako sa pise v katalogu. Ovela krajsia plaz je v nedalekom meste Petra, ale tam treba ratat so zvysenymi vydavkami na prepravu. Od hotelu do Molyvosu chodi 4 krat do dna autobus zdarma (9:30, 13:00, 18:00, 22:00) a odtial si mozete zobrat taxi, ktory stoji 6 eur. My sme boli 4 takze nas to vyslo lacnejsie ako mestska preprava. Na palzi v Petre boli lehatka a slnecniky za poplatok, ale niekde sa dalo kupit napoj za 3,5 eur a lehatko ste mali zdarma. Plaz bola v Petre piesocnata, ale vstup do mora kamenisty. Na kazdej plazi je lepsie mat topanky do vody, ci uz kvoli kamenom, jezkom, alebo horucemu piesku. Autom sme navstivili aj ine plaze najviac sa nam pacila Skala Eresos, ktora bola pieskova a nadherna a potom Skala Sikaminia, ktora bola kamenista, ale bola tam studena voda.
4*4*4*4*
Strava
Mali sme zaplatenu polpenziu, pricom ranajky boli kazdy den to iste. Nie som narocna na stravu, ale toto bolo fakt tazke. Ale dalo sa to prezit, i ked mi na ranajky velmi chybala zelenina, ktora nebola ziadna. Mali sme: biely chlieb, sunka, syr, vajce na tvrdo, dzem 2 druhy, med, jogurt kozi biely, mlieko, vlocky, corn flakes, maslo. Na pistie dzus 1 druh, kava (velmi slaba), caj. Vecere sme mali servirovane, varila majitelka, takze to bol vyber tradicnych greckych jedal. Vzdy bolo prejedlo (zvycajne tzaziky s niecim malym) k tomu salat (paradajky, uhorka, niekedy paprika s oliv. olejom), hlavne varene jedlo (napr. musaka, maso s ryzou, spagety,...) a dezert kolaciky v mede, melon, alebo nektarinky zo stromu, pod ktorym veceriate. Cez den sme sa prestravovali na palzi Gyros za 7 eur, z ktoreho sa najedli aj dvaja.
4*4*4*4*
Personál
Cely personal v hoteli tvorila jedna rodina s vynimkou upratovaciek. Stary ujo s tetou boli zlati, ale nevedeli dobre po anglicky, preto bolo lepsie pockat na dceru, ktora vedela anglicky vynikajuco. Sem tam poplietli komu uz dalu veceru a komu nie, ale vtedy sa len treba ozvat. Inak boli mili a srdecni. Upratovanie bolo v pohode, aj ked za cely pobyt nam nebol nikto schopny dat mydlo, nakoniec sme si ho kupili.
2*2*
Šport
Tie boli slabe. Clovek sa vacsinou zabavil sam. Bol tam sice tenisovy kurt nic moc, ale v tom teple ma to nelakalo. Takze ostavalo en plavanie v mori a bazene.
Tipy
Tipy
Od cestovky sa velmi neoplati kupovat vylety, zdali sa mi drahe a o nicom. Vsade sa dalo dostat na pozicanom aute. Jedine by stal za hriech vylet do Turecka ale stal az 70 eur, co bolo skoro cele moje vreckove. Auto si pozicajte na recepcii, nie od delegatky (vtedy je to drahsie o 20 eur) Na 3 dni nas vyslo auto 99 eur, plus benzin nejakych 30 eur. Delegatka vam da mapu a povie kde sa oplati ist, zase az tak vela na obzeranie tam nie je, ale aspon uvidite aj ine plaze. Oplati sa vydiet nejake tie klasoty a skamenely les. Aj halvne mesto je zaujimave, ale bola tam taka premavka, ze sme ho len presli autom, a boli sme radi, ze sme sa z tade dostali zivi a zdravi. Cestou sme stretli Lidl, kde sa dalo lacnejsie nakupit napr. pivo, ci Ouzo (trdicny grecky napoj). Vraj niekde su meista s korytnackami, tie sme chceli viediet, ale neansli sme ich.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Akti - Profesionálne fotografie

Hotel Akti
Hotel Akti
Hotel Akti
Hotel Akti

Podobné recenzie Lesbos

Hotel Tavari Beach
Hotel Tavari Beach 3*
Grécko, Lesbos, Tavari
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
41%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...