Hotel Summer Palace

5*5*5*5*5*
Hotel Summer Palace GalériaGaléria (4)
67%
Celkovo hodnotený
ako 31. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné0
Výborné3
Dobré6
Skôr zlé1
Zlé2
Veľmi zlé0
Summer Palace od1023€vrátane poplatkov

Hotel Summer Palace recenzie

Archív recenzií

Zdenka Detail recenzie

Vhodný pre deti, no určite nie kočíky, to by...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
Andrea Krajniakova Detail recenzie

Rozhodne do Summer Palace nechodte, ak mate male...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
50%
Zuzana Ch. Detail recenzie

Jediné pozitívum je izba s priamym vstupom do...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
36%
Jana Kutešová Detail recenzie

Ostrov Kos je velmi veterny, za celych 11 dni sme...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
64%
Anna Detail recenzie

Výborná dovolenka, skvelý personál, úžasní...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
dodo Detail recenzie

S dovolenkou som bol spokojný.Za primeranú cenu...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
69%
Petra Detail recenzie

Hotel je velmi velký, je postavený na kopci, na...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
Jenčová Viera Detail recenzie

Pre deti prudký sklon dna mora,veľa strmých ...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Miroslava Detail recenzie

Hotel je príjemný, s dobrými službymi, areál...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
Peter Máčik Detail recenzie

Absolútne nesplnil očakávania

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
Ivanhoe Detail recenzie

Niektoré veci, ktoré som hore popísal sú...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Niektoré veci, ktoré som hore popísal sú skutočne len maličkosti a drobnosti. Takže celkovo to bola super dovolenka, super hotel, super počasie, super more, super strava atď. tak ako každý rok cez Hydrotour a splnila naše očakávania. Akurát vo vlastnom katalógu mohli tento hotel označiť svojim hodnotením 4 max. 4,5 hviezdy. Leteli sme tam aj späť presne a bez meškania s Air Slovakia, ktoré mali naše lietadlo prenajaté od španielov aj s posádkou. Porovnanie ceny dovolenky a všetkých poskytnutých služieb vychádza podľa nás perfektne a dá sa povedať že to bola super a relatívne lacná dovolenka.
5*5*5*5*5*
Izby
Obrovský hotelový komplex pozostávajúci z troch hotelov: Summer palace, Family Village, Norida Beach. Hotel je situovaný priamo nad plážou. Z väčšiny izieb neuveriteľne krásny výhľad na more. Hotel označovaný oficiálne 5 hviezdičkami nespĺňa predstavy o takejto kategórii hotelov. Hodnotil by som na 4 hviezdy. Izby sú priestranné s balkónom (my sme mali obrovskú terasu) zariadené vkusne a príjemne. Hotel, čiže ani zariadenie izieb nie sú celkom nové ale to nijako nevadí. Na izbe sa nám vyskytlo niekoľko drobných nedostatkov, ktoré by sa v takomto hotely vyskytovať nemali. Napr. nedoliehali vstupné dvere na izbu, takže bol počuť akýkoľvek ruch z chodby, netesnila hadica sprchy takže voda striekala na spojoch a pod. Ale boli to skutočne len malé závady, ktoré nám nijako neznepríjemňovali pobyt. Kúpeľňa bola spojená z WC. V kúpeľní bola vaňa a fén. Na izbe ľadnička, televízor (ale len nezaujímavé programy), minibar, ktorý bol dopĺňaný každé dva dní. Obsah minibaru: 2 x pivo, 2 x malinovka, 1 x soda, 1 x 1,5 l minerálka a 2 x cola. Individuálne ovládaná klimatizácia fungovala bez problémov. Prísteľka bola rozkladacia posteľ avšak pevná a nie tá nepríjemná a nepohodlná strunová. Naša cestovná kancelária poskytla svojim klientom bezplatne aj trezor na izbe. Myslím, že ostatní si ho museli priplatiť. Všetky uteráky boli menené každý deň a nám veľmi často menili aj posteľné prádlo. Izba bola čistá ale chyžná sa nejak extra nepretrhla. My sme bývali v hlavnej budove hotela, takže sme mali krásny výhľad na more ale zas na druhej strane trošku ruchu, nakoľko v tejto budove sa nachádzal bar, reštaurácia aj terasy, ktoré fungovali do 01,00 hod. My sme takisto išli spať tak okolo jednej, takže nám to ani nevadilo. Neviem zhodnotiť ako to bolo v iných budovách, ktoré patria k hotelu - bungalovoch. V hoteli sa nachádza vonkajší bazén so slanou vodou, vnútorný bazén zo sladkou vodou a niekoľko bazénov pri bungalovoch, ktoré sú nad hotelom myslím že so sladkou vodou. Lehátka sú pri bazénoch aj na pláži zdarma. Hotel leží asi 5 km od mesta Kardamena. Každé poobedie až do včera premáva do mesta a späť hotelový autobus, ktorý je zadarmo ale treba sa naň deň vopred príhlásiť. Inak sa dá bez problémov aj bežnou autobusovou linkou, ktorá premáva z recepcie za 1,40 EUR. Priamo v hotely aj pri Noride sa nachádza obchod, kde sa dajú kúpiť základné veci za bežné ceny. V hotely bolo veľa angličanov, nemcov, rakúšanov holanďanov, belgičanov, švajčiarov, čechov a slovákov. Žiadny poliaci, maďari, rusi. Z hlavnej budovy vedie k bazénu a na pláž výťah (pozemná lanovka) aby ste nemuseli šliapať po schodoch.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž kamienková (niekde deklarujú že hrubý piesok). Vstup do mora je dosť rýchlo klesajúci asi 7 - 8 metrov od kraja je po krk vody. Voda ozaj čistá a nádherná, veľa rýb takže super šnorchlovanie, videli sme dokonca chobotničky, ráno s terasy sa nám raz podarilo dlhú dobu kúsok od pobrežia sledovať skupinku delfínov. Žiadne nepríjemné medúzy ani ježkovia a pod. Voda bola super - akurát posledné dva dní sa dosť ochladila. Lehátka a slnečníky sú zadarmo. Čítal som niekde že je problém s lehátkami. My sme ho vôbec nemali. Pláž je rozdelená (farebne) na tri časti pre každý hotel zvlášť farba.Ale mohli sme ísť aj pláž iného hotela. Na pláži bol bar, kde bol all inclusive takže bez problémov všetko super a žiadne extra rady. Prvé dni ani nebolo potrebné ale ďalšie dni sme chodili ráno okolo 8,00 hod. obsadiť uterákmi lehátka, aby sme mali lepšie miesta. Stalo sa a na recepcii na to upozorňovali, že pokiaľ si ľudia obsadia na pláži alebo pri bazéne lehátka pred 8,00 hod. tak im uteráky zoberú. Za depozit 10 EUR vám na recepcii vydali plážovú osušky, ktorú sme si menili každé dva dni za čistú. Po skončení pobytu nám depozit vrátili.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava pestrá. Myslím, že tam bolo všetko. Najlepšie pre mňa (a myslím, že aj veľa ostatných ľudí) boli palacinky s nutelou, ktoré robili na raňajky. Ďalej mi osobne veľmi chutil gyros. Jedáleň veľká. Tak polovica kapacity bola dnu a druhá vonku na terase s prekrásnym výhľadom na more. Trochu nás zarazilo, že napríklad obrusy neboli vyžehlené ale len skrčené. Vadilo nám, že v takomto hotely nebol 100 percente čistý riad a poháre. Pokiaľ na druhý deň máte celodenný výlet alebo niečo iné, tak si môžete deň vopred objednať "lunch basket", ktorý Vám dajú pri raňajkách. Je tam minerálka, obl. žemľa, suchá žemľa, kura, vajce, uhorka, jablko. Medzi raňajkami a obedom a večerou bolo v baroch možné zjesť hotdog, koláče, obložené žemle... Pri vonkajšom bazéne sa nachádzala talianska reštarácia, kde sa dal ísť na obed alebo na večeru, avšak bolo sa nutné deń dvopred na recepcii zapísať na konkrétnu hodinu. Mali tam pevažne pizzu, cestoviny a pod. Nápoje boli čapované cola, fanta a sprite, ďalej bolo v rámci inklusivu víno, dobré pivo, rôzne miešané nápoje, Absolut Vodka, Pims, Malibu, Gordons gin,Campari a pod. Takže to bolo super aj keď sme toho okrem piva a miešaných nápojov v tom teple moc neskúsili.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál v pohode. Veľa čašníkov bolo slovákov a čechov, takže nebol problém sa dohovoriť. Inak všetci hovoria anglicky. Takisto ne recepcii sme nemali problém. Nahneval nás akurát človiečik, čo uvádzal do jedálne. Neviem čo to bolo za ľudí ale tvárili sa že to tam celé riadia. A ten vydával pri raňajkách lunch basket. My sme deň vopred nestihli nahlásiť (resp. už bolo neskoro večer a zoznam už na recepcii nebol) keď sme sa rozhodli že na druhý deň pôjdeme na výlet tento balíček. Tak sme si mysleli, že keď mu pred raňajkami povieme, že nám to zabezpečí. Zbaliť to celé môže byť tak dvojminútová záležitosť. Ale absolútne sa s nami nebavil, že sme nenahlásili deň vopred a hotovo. Tak na 5 hviezdový hotel tiež divné. Slovenský delegát, ktorého sme mali z cestovky bol o ničom. Jeho informácie ktoré nám na úvod poskytol boli slabé. Potom už tam bola delegátka tak neviem či ho vymenili.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Vodné bicykle na pláži zdarma, možnosť za poplatok skúter, paragliding, flyfish a pod. Skúter stál na 15 min. 50 EUR a my sme si ho pri výlete na inú pláž požičali za 30 EUR tiež na 15 min. Veľa profesionálnych super hotelových animátorov, takže programy a súťaže na pláži ale aj večer vo veľkom amfíku. Tam bol každý večer program a súťaže, tombola, bingo atď. Amfík bol pre všetky 3 hotely. Takisto tam boli k dispozícii všetky nápoje a pod.
Tipy
Tipy
My sme neabsolvovali žiaden výlet cez cestovku. Na jeden deň sme si v hotely za 50 EUR požičali auto (Kia picanto aj s klímou) a pochodili sme si najkrajšie pláže na ostrove (najazdili sme asi 120 km) čo bolo super. Mali akciu a za 100 EUR sa dalo auto požičať na 3 dni, čiže deň by sme mali zadarmo. Ale na tak malom ostrove sa nám to zdalo byť zbytočné. A v neďalekom meste Kardamena sme si v cestovke kúpili dva krát výlet do water parku Lido. Nie je veľký ale sú tam super veci. Takže nás ráno prišiel zobrať do hotela autobus a na večer nás zase priviezli. Jeden vstup stál 17 EUR + 5 EUR cesta. Park bol tak z polovice prázdny, takže sme nemuseli nikde čakať a nikde sa tlačiť.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Soňa Verešová Detail recenzie

Tento hotel doporučujem len pre dospelých alebo...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%

Hotel Summer Palace - Profesionálne fotografie

Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace

Podobné recenzie Kos

Hotel Apollon
Hotel Apollon 3*
Grécko, Kos, Lambi
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
68%
Hotel Archipelago
Hotel Archipelago 3.5*
Grécko, Kos, Kos Town
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
65%
Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace 5*
Grécko, Kos, Kardamena
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
67%
Hotel Sun Palace Resort & Spa
Hotel Sun Palace Resort & Spa 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
59%
Apartmány Byron
Apartmány Byron 2*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
61%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...