Villa Sofia

3*3*3*
Villa Sofia GalériaGaléria (1 + 7)
64%
Celkovo hodnotený
ako 15. najlepší z 31.
v oblasti Chalkidiki
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Villa Sofia recenzie

Archív recenzií

Buggy Detail recenzie

Skvelá dovolenka, ale...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
64%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Celkovo môžem štúdia Sofia zhodnotiť kladne a odporučiť. Netreba síce očakávať nejaký luxus, ale na prespatie a oddych po celom dni to bolo ideálne. Myslím si, že za tú cenu to je veľmi dobrý pomer ceny a kvality. Neodporúčam stravovanie, teda polpenziu v miestnej taverne Tulip, ktorú vlastní český Grék. Odporúčame výlet na pláž Kriopigy, severne od Polychrona, ktorá je veľmi čistá a krásna ale aj výlet do obce Chanioti, ktoré je celkovo lacnejšie stredisko.
4*4*4*4*
Izby
Ubytovanie bolo tvorené jednou miestnosťou, v ktorej sa nachádzali 3 lôžka (2+1), kuchynský kút, stolík, skrine a televízor. Kúpeľňu tvorilo WC, umývadlo a sprchovací kút. Mali sme k dispozícii aj balkón, ale keďže sme bývali na prízemí, tak asi skôr menšiu terasu, na ktorej bol plastový stôl, 3 ks stoličiek a sušič prádla. Myslím si, že za tú cenu to je veľmi dobrý pomer ceny a kvality.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž bola od ubytovania vzdialená asi 5 min, ale hlavná pláž bola do 15 min. V tej bližšej časti pláže, kde boli vo vode vidno kamene, boli morský ježkovia. Na hlavnej ježkov vidno nebolo a dno bolo piesočnaté. Voda krásna a čistá, i keď niekedy zmútená.
1*
Strava
Strava bola hrozná a naučila nás, že pri pobyte v štúdiách sa neoplatí kupovať polpenziu najmä nie v taverne Tulip. V tejto taverne sa stravujú všetky pobyty v Polychrone. Prvý deň, po úvodnom mítingu s delegátom, sme museli čakať ešte minimálne 30 min, kým nás ráčia obslúžiť. Tzatziky na malom tanieriku ako predjedlo s oschnutým sendvičom. Hlavný chod ma prvýkrát dostal do kolien, 3 ks spáleného kuracieho suvlaky s troškou hranoliek a ako dezert 5 plátkov melónu. Oznámili nám, že raňajky začínajú o 9:30. Keďže sme mali naplánovaný výlet, na raňajky sme prišli o 9:30, pozdravili sme sa a usadili. Šok pre mňa nastal, keď si čašník s majiteľom sadli na terasu a začali fajčiť, bez toho aby nám doniesli raňajky. To nastalo až po 10:00, keď sa nám uráčili priniesť 2 dcl džbánik so zriedeným pomarančovým džúsom. Po ďalších 15 min. nám priniesli konečne aj raňajky, ktoré obsahovali 3 kolečka salámy, 2 plátky syra, kúsok papriky, jedno vajíčko, 4 krajčeky chleba a samozrejme 2 ks masla a akože marmelády, ale skôr nejakého zafarbeného a sladeného rôsolu. Čaj a kávu si bolo treba požiadať a čakať nejaký ten čas, chlebík si bolo treba tiež pýtať, no dostali ste už len 3 kúsky. To bola prvá večera a raňajky, po ktorých sme ľutovali, že sme si vôbec polpenziu kúpili. Ďalšie dni, sa raňajky opakovali a radšej sme chodili neskôr, cca 10:15. Predjedlá boli stále vraj grécke nátierky, hlavné jedla skôr české ako bravčové pečené s cestovinou. Čo môžem pochváliť bola pizza a vyprážaná ryba morský vlk. Dezert prvé dni ovocie a posledných 5 dní stále tá istá zmrzlina. Čo sa týka nápojov, tak sa nás prvé dni ani neráčili spýtať, či niečo chceme. Možnosť výberu z jedál sme nemali, drzé reči a vyčítavé poznámky, ak ste nedojedli, prípadne nútenie typu, veď to predsa nevyhodím alebo kde máte rodičov vytočilo už aj moju priateľku. Za cenu tejto PP sa najete hocikde inde na okolí a ceny sú rovnaké, ak nie lacnejšie a môžte si vybrať to čo chcete jesť vy! Podotýkam, že cesta od ubytovania trvá približne 15 min.
5*5*5*5*5*
Personál
Po príchode sme mali izbu upratanú a čistú. Raz počas pobytu bola možnosť výmeny posteľného prádla. K dispozícii bola aj záhradná sprcha na umytie sa od piesku z pláže.
4*4*4*4*
Šport
Bolo možne si požičať člny a vysúšať rôzne atrakcie na mori.
Tipy
Tipy
Odporúčame si požičať skúter a poznávať krásy cípu Kassandra. Odporúčame výlet na pláž Kriopigy, severne od Polychrona, ktorá je veľmi čistá a krásna, ale aj výlet do obce Chanioti, ktoré je celkovo lacnejšie stredisko. Výlet ku korytnačkám, ale aj grécky večer.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Kuchynský kútKúpelňaTeraskaSeverná Pláž KryopigyKryopigyPláž
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Kuchynský kútKúpelňaTeraskaSeverná Pláž KryopigyKryopigyPláž

Villa Sofia - Profesionálne fotografie

Villa Sofia

Podobné recenzie Chalkidiki

Elea Village
Elea Village 3*
Grécko, Chalkidiki, Nikiti
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
73%
Hotel Porto Carras Sithonia
Hotel Porto Carras Sithonia 5*
Grécko, Chalkidiki, Sithonia
. najlepšie hodnotenie
16 recenzií
68%
Villa Sofia
Villa Sofia 3*
Grécko, Chalkidiki, Polychrono
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Štúdiá Sokratis
Štúdiá Sokratis 1*
Grécko, Chalkidiki, Sarti
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
63%
Apartmány Jordan
Apartmány Jordan 3*
Grécko, Chalkidiki, Sarti
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
64%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...