Hotel Tintyava

3*3*3*
Hotel Tintyava GalériaGaléria (4 + 13)
45%
Celkovo hodnotený
ako 22. najlepší z 22.
v oblasti Zlaté piesky
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé4
Zlé5
Veľmi zlé4

Hotel Tintyava recenzie

Archív recenzií

Martina Detail recenzie

Hotel úplne zlý a tá otrasná strava,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
42%
jana Detail recenzie

otras nikdy viac

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
25%
Ivana Detail recenzie

Zlaté piesky áno, hotel však určite NIE!!!

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
39%
2*2*
Celkové hodnotenie
Oblasť jednoznačne pre mladých ľudí, hotel vhodný akurát tak pre ľudí, ktorým nevadí špina, špinavé obliečky, vyležané postele, takže pre NIKOHO. Spokojní sme boli len s lokalitou, so vzdialenosťou od mora a s mekáčom oproti. Tábory, ktoré dorazili do hotela, boli hrozné, spolupracujú s nimi, vraj lebo by im to tak nevynášalo a nezaplňovalo kapacitu počas sezóny. Hotel bol plný Gruzíncov, z ktorých bol aj personál na nervy a nepríjemní aj k nám. Správali sa ako majitelia hotela. Na konci sme zase stihli tábor seniorov z Poľska. Síce boli kľudnejší ako Gruzínci, ale aj oni predbiehali sa v rade na čokoľvek, tak ako to bežne viem zažiť u lekára, takže ja som mladá, ja som si mala počkať na kávu a pustiť 4 babky predo mňa, neviem kam sa ponáhľali na dovolenke. (Áno, bola som drzá a nepustila som ich). A byť drzá ku Gruzíncom sa neoplatilo, bolo ich príliš veľa, deti upozorňovať ste nestačili, keď do vás sotili, motali sa pod nohy, keď som niečo horúce niesla, behali po jedálni, predbiehali sa. Áno, jednoznačne to nebola chyba hotela, ale miešať tábory detské, seniorské, a mladých ľudí-individuálnych návštevníkov dokopy nie je najlepšie. Viem, že to môžem zažiť aj v iných hoteloch, ale do menej ako 4* hotela aj so 4* kuchyňou už nepôjdeme! Tintyava už nikdy viac. Budem prikladať väčší dôraz na recenzie, aj keď jasné, že sa občas objaví aj zlá na 6* hotel, ale tento hotel ich mal veľa (čomu som až tak nechcela veriť), ale jednoznačne platia všetky. Nabudúce hotel s oooveľa menším množstvo zlých recenzií.
3*3*3*
Izby
Izby na PRVÝ pohľad v poriadku, malý televízor staršej výroby nevadil, klíma bola funkčná, aj keď robila hluk. Chladnička bola tiež stará, ale nesmrdela, nebola plesnivá (ako som čítala v iných recenziách na hotel) a dobre chladila. Postele však vyležané, boleli z nej strašne kríže. Uteráky menili ako mali a na prikrytie sme mali len plachty a po vymenení nám dali špinavú (zafarbenú ružovými fľakmi) plachtu. Šok nastal po otvorení dverí na toaletu. WC čisté, kefa za záchodom sa rozpadávala, po kútoch špina, piesok, mŕtveho chrobáka som našla tiež (asi ako bonus, neskôr nám tam behali už iba živé, krása). Sprchový kút mal polámané a špinavé dvierka, a odtok plný cudzích vlasov. Upratovačka prvý deň ani neklopala, len vošla do izby, kde sme boli, odvtedy nám nechala na dverách ten papier na nevyrušovať alebo prosím upratať. Keď upratovala ostatné dni len zmyla čistou vodou dlážku, dala toaleták a poukladala obliečky a to bolo všetko. To že upratala by sme ani nezistili, keby sme nevideli toaleťák naviac. Žiaden čistiaci prostriedok nebolo cítiť, aby používala (a pritom mali upratovací veľký vozík, neviem na čo). Na balkóne natiahnuté 2 šnúry a špinavé plastové stoličky (stolík nám chýbal, ostatní mali). Skriňa tiež vyzerala hrozne, v nej sme našli aj 2 deky, na ktorých boli cudzie vlasy asi všetkých farieb. Hnus. Postele sme si spojili, po tom ma naplo. Za posteľami špina, fľaky, kopec prachu. Asi po 4 dňoch to upratovačka už umyla, aj keď nie do úplne čista. Ani lampa nad jednou posteľou nesvietila.
5*5*5*5*5*
Pláž
Keďže sme mladí pár, zlaté piesky boli pre nás ako stvorené. Disco na pláži, kopec diskoték navôkol. Žilo to do 4-5 rána a bolo to počuť až do izby, nám to však nevadilo. Skratka na pláž, kde sme došli za 5 minút bola super, aj keď sme prechádzali tak strmé schody, že s kočíkom takisto neprejdete. Pláž skvelá, no škoda, že takmer celá zaplnená slnečníkmi za poplatok, a však sme sa dozvedeli, že posledný rok boli slnečníky za poplatok, nasledujúce by už mali byť zdarma alebo ozaj za minimálnu cenu. Lebo tento rok stáli ešte 8 leva, čo sú 4 € naše za jedno ležadlo... tie poplatky sa za dovolenku nazbierajú.
2*2*
Strava
Až na konci ubytovania sme zistili, že hotel síce ma 3*, ale reštika len 2*. Raňajky - boli sme s nimi maximálne spokojní, šunky, syry, zelenina, praženica, vajíčka, džemy, cereálie, atď proste boli také, akoby sme si raňajky robili doma. Obed - 2 polievky a hlavné chody, nám to vôbec nechutilo, dozvedeli sme sa ze mleté mäsá a tie guľky, čo z toho robili... alebo rolády sú ich slávnostné jedlá, no pre nás to bolo hrozné, ale veď 100 ľudí 100 chutí. Nehovorím, že sa na obed niekedy nedala jesť polievka nejaká, ale tie ich vývary, kde boli aj halušky aj rezance, aj mäso, aj nakrájaná paradajka a zemiaky boli hrozné. S obedom nespokojní, išli sme do mekáča. Večera, tam sa už niečo dalo, ale tiež žiadna sláva. Poobedňajšie občerstvenie, ako to písalo v katalógu boli len koláče také sušienkové (jeden druh) a káva z automatu, ktorá bola k dispozícii len v určitých hodinách. ALL inclusive hroznéééé! Nápoje-all inclusive miešané drinky z ich alkoholu vôbec nechutili, tie ktoré sa pripravovali z medzinárodných a boli za poplatok už boli aj s ozdobou a chutili ozaj dobre, ale za peniaze bohužiaľ. Nápoje počas dna, cola, sprite a fanta neboli pravé, raz bola cola príliš sladká, inokedy to bola zafarbená sóda. Mohli sme si načapovať nápoje aj zo stroja sami, ale tam dávali sirupovú vodu (ako u nás tie 5 litrové sirupy tam vylievali). Strava okrem raňajok tiež ozaj zlá, nie sme vyberaví, ale ozaj špagety, ktoré sa lízli okolo kečupu bez žiadneho mäsa, syra, korenia by ste nedali ani svojho dieťaťu. Podávala sa aj zmrzlina, vždy iba vanilková a čokoládová podávana v kelímkoch. Ale keďže sme vystihli 2 dni tábor Gruzíncov (dosť nepríjemných ľudí), tak ich šikovné deti stihli otočiť zmrzlinu aj 4x, tak sa minula do polhodinky a viac zmrziek ako 3 boxy nechceli čašníci otvoriť.
1*
Personál
Som vyučená čašníčka a dvoj alebo trojtanierový spôsob im vôbec nič nehovoril. Moji učitelia na praxi by z toho plakali. Taniere skladali na seba, obrovské kopy, nedopapané jedlo sa pučilo a schádzalo z taniera. Obrusy nevytrepali od odrobiniek, nemenili ak boli špinavé a ešte keď im hosť vošiel do cesty, tak prekrúcali očami, ozaj personál nepríjemný. Čakali pred vstupom do reštaurácie hlavne počas večere a upozorňovali ľudí v plavkách alebo v plavkách prehodených šatkou, že takto nesmú vstúpiť, ale DRESSCODE nikde nepísali - to však nebolo vôbec zlé, lebo v drahších hoteloch je samozrejmosť. Sedeli na stoličke pred vstupom do reštaurácie a bavili sa medzi sebou, hrali na mobiloch, nepozdravili sa, nevítali hostí. Občas si svoj telefonát vybavili aj počas zbierania tanierov. Proste nepríjemní. Našli sme si tam českých dovolenkárov, kolegov a tí si zaplatili na izbe hotel, dovtedy nebola medzi nimi žiadna komunikačná bariéra, pretože Češka vedela vynikajúco po rusky ako personál, ale keďže im internet na izbe nešiel a zaplatili zaň okolo 13 €, tak sa išla sťažovať a už jej zrazu akosi nikto nerozumel.
1*
Šport
Šport? neviem kde. Ihrisko v zadu zatvorené, aj keď tam bolo množstvo deti, nikdy som tam nikoho nevidela. Opičia dráha pustá. DES!
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
pb24 Detail recenzie

Dovolenka pre mladých

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
69%
Marika Detail recenzie

dovolenka a recenzie na hotel súhlasia

, (31 - 40 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%
Sklamaná  Detail recenzie

Dovolenka pre nenáročných

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
31%
Katarína Detail recenzie

Kuracie dni s paradajkami...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
39%
par 25 a 27 rokov Trencin Detail recenzie

Tak v krátkosti - pláž a okolie, super ostatne...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
58%
rodina s detmi Detail recenzie

Ušla, ale nikdy viac!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
39%
Dominika Detail recenzie

Bola veľmi zlá dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
44%
Vladimir Detail recenzie

12 dní s kurčatami ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
61%
Zuzana Madarászová Detail recenzie

pre extrémne nenáročných ľudí

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
42%
Zuzana Madarászová Detail recenzie

neodporucam tento hotel!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
47%
Menito Detail recenzie

Sklamal hotel služby v hotely.

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
47%
Blondinka Detail recenzie

Hotelová izba celkom ušla. Bola sice veľmi...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
33%

Fotografie z recenzií

Akože čisté pohárevnútro chladničkytiež..plesnivé tesnenie na dverách chladničkyokolie chladničkypolohrdzavá klimatizácia"čisté" posteľné prádloolupujúca sa tapeta na stenáchbalkónový nábytokakože skriňaDole pod balkónom bolo plážové ihrisko, medzi stromami je lanová dráha a za stromami je bazénbazénTento uterák nám dali..akože...je čistý

Hotel Tintyava - Profesionálne fotografie

Hotel Tintyava
Hotel Tintyava
Hotel Tintyava
Hotel Tintyava

Podobné recenzie Zlaté piesky

Hotel Exotika
Hotel Exotika 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
56%
Hotel Angie II
Hotel Angie II 2*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
56%
Hotel Preslav
Hotel Preslav 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
52%
Hotel Briz
Hotel Briz 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
47%
Hotel Tintyava
Hotel Tintyava 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
45%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...