Penzión Kapitán

3*3*3*
Penzión Kapitán GalériaGaléria (1 + 4)
85%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 64.
v oblasti Primorsko
Úžasné2
Výborné4
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Penzión Kapitán recenzie

Archív recenzií

Viera a Bohuš Detail recenzie

Bola to super dovolenka, najlepšia v Bulharsku

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
97%
Stell Detail recenzie

Super dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
94%
Marcela z Kosic Detail recenzie

Boli sme veľmi spokojní

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
83%
Marcela Dubnica nad Váhom Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
73%
michaela Detail recenzie

veľmi príjemné ubytovanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
79%
Huhulienka Detail recenzie

Bolo super, o rok ideme zas.

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 22 čitateľom recenzia pomohla
87%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
S ubytovanim v penzione Kapitan sme boli velmi spokojni. Neocakavala som ziadny extra luxus, zaplatili sme si lacnejsiu dovolenku, s lacnejsim ubytovanim, na drahsiu nemame, tak som samozrejme neocakavala zazraky, ale musim povedat, ze som bola milo prekvapena. S manzelom sme to zhodnotili tak, ze ak pojdeme niekedy znova, tak urcite zas do toho isteho penzionu. Celkovo sa nam dovolenka velmi pacila. Nemam absolutne vyhrady k nicomu. Jedine ak by som isla na buduce tak urcite mimo sezony, bud hned zaciatok jula,alebo az zaciatok septembra. Teraz v auguste tam bolo strasne vela turistov , a na nas vkus na plazach velmi vela ludi a vrieskajucich deti. Nic proti detom, ale pocas roka ich mame dost pri panelaku a prednost by sme dali radsej pokojnej dovolenke mimo sezony, ked su uz decka a vacsina ludi v praci. Ale zasa aby som nebola k deto nespravodliva, tak najvacsi hluk a bordel tam robili prave domace bulharske deti a takisto aj ich rodicia boli pomerne hlucni. Vzdy v piatok sa tam uz zvazali na vikendy z roznych casti Bulharska a v nedelu odchadzali. Takze najvacsi "basavel" tak bol vzdy od piatku do nedele, ci uz na plazach, tak aj v restauraciach. Ale co sa tyka tich pravych domacich v Primorsku, tak sme sa stretli iba s milymi ludmi, ochotou, ci uz v obchodoch,stankoch,alebo v restauraciach. Moj znamy nam pred odchodom vravel,ze ako sa tam vsetko pokazilo, ze sluzby isli dole, spina atd. No neviem ako to je inde, alebo napr.v hoteloch. Ja mozem hodnotit iba Primorsko a tento penzion a co sa toho tyka tak naozaj spokojnost.
5*5*5*5*5*
Izby
Penzion Kapitan sa nachadza na ulici Lilia, v tichsej ulicke, ale zaroven velmi blizko do centra. Na severnu plaz to bolo snad iba 50 metrov a na juznu priblizne 10 minut na juznu. Byvali sme na tretom pochodi z balkona sme mali ciastocny vyhlad na more. Rano nam svietilo do izby slniecko, ale poobede okolo 14ej tam uz bol chladok, tak sa tam dalo posediet. Pri vstupe do izby je mala chodbicka, z nej sa vchadza do kupelne a izby. V izbe bola manzelska postel, rozkladacie kreslo, velka skrina, aj so suflikmi aj s ramienkami na zavesenie. Za dverami dalsi nastenny vesiak s kopou hacikov na vesanie, velke zrkadlo. Chladnicka, televizor,dva pohare a rychlovarna kanvica. Na balkone dve stolicky a stol. Aj natiahnuta snura so stipcami ,aby ste si mali kde susit veci. Z chladnicky som mala najprv fobiu, ze ci nebude taka hlucna, ze v noci ani oko nezazmurim. Ani som ju nevnimala, isla naozaj ticho a ja mam velmi lahky spanok. Kupelna bola spojena spolu s wc, ale pomerne piestranna. Male umyvadlo, skrinka na odkladanie hygienickych potrieb so zrkadlom. Jedinu vyhradu som mala, ze medzi wc a castou na sprchovanie by mohli mat natiahnuty aspon sprchovaci zaves, lebo ked sa sprchujete tak bola komlet mokra cela kupelna. Ale nam osobne to zasa az tak velmi neprekazalo, v pohode to vyschlo. Celkovo by som povedala, ze ubytovanie jednoduche, ciste,pekne. My sme tam chodievali v podstate naozaj iba spat, umyt sa, obcas sme vecer posedeli na balkone. Hluk tam nebol ziadny, je to v takej tihsej ulicke, aj ked je to v podstate skoro v centre. Mozno sme aj mali stastie na menej hlucnych susedov. :-)
5*5*5*5*5*
Pláž
Severna plaz bola od penzionu vzdialena cca 50 metrov. Je to plaz veternejsia, zhruba polovicu pobytu tam boli vlny. Ale druhu polovicu zasa bolo more kludne a vetrok zacinal pofukovat az podvecer. Ku koncu severnej plaze je nuda plaz a za nuda plazou je tzv. plaz Perla. My osobne sme uprednostnovali plaz Perla ,alebo severnu plaz. Nam vyhovovalo, ze boli vlny,dalo sa v nich perfektne vyblaznit. Plaz pekna s jemny pieskom, muslickami a pozvolnym vstupom do mora. Ak tam bol neporiadok, tak jedine po turistoch,ktori tam po sebe nechavali flase a smetie. Ale vecer a skoro rano tam chodili upratovaci a zbierali odpadky, pripadne kamene a nejake tie riasy a chaluchy,ktore more vyplavilo. Voda cista. Juzna plaz bola vzdialena cca 10 minut pomalej pesej chodze od penzionu. Tu bolo more skoro stale kludne. No na moj vkus tu bolo strasne vela ludi a vrieskajucich deti, doslova hlava na hlave. Preto sme radsej uprednostnovali plaz severnu. Na obidvoch plazach rozne atrakcie, mensie bary. Nebol problem si kupit napoj, nejake jedlo, kavu atd. Boli tam aj prezliekarne, mensie sprchy so studenou vodou na oplachnutie noh od piesku. Slnecniky a lezadla za poplatok. My sme si vsak kupili plazovy slnecnik doslova za par korun a plachtu na ktorej sa dobre lezalo a dobre sa z nej vytriasal piesok. Zo severnej plaze az do pristavu na juznu plaz je urobena pekna pesia promenada. Odporucam ist sa prejst. Komu sa nechce chodit ma moznost si zapozicat take ako keby bicykle, mne to pripominalo riksu. Promenada osvetlena aj v noci. Po celej dlzke taky ako betonovy murik, da sa tam posediet oddychnut. Po kamenoch smerujucim k moru chodili male krabiky. Miesto na perfektnu vecernu romanticku vychadzku, alebo na super pozorovanie vychodu slnka. V pristave je kopec mensich aj vacsich lodiek,ktore vas za poplatok vezmu na hodinovu plavbu okolo pobrezia. Takisto sa tam organizovali dlhsie vylety ako napr. Rybi piknik atd.
5*5*5*5*5*
Strava
Stravovali sme sa sami, nebol s tym absolutne ziadny problem. Aj v restauraciach, aj v poulicnych stankoch. Ak ma niekto obavy z jedla, tak myslim, ze zbytocne. Za cely cas sme nemali ziadny zaludocny ani crevny problem a to sme toho naozaj pojedli hodne a kadejake kombinacie vratane majonezy, zmrzlin. Obchodikov a stankov s jedlom, pecivom, ovocim, restauracii je naozaj pozehnane, doslova na kazdom kroku. Staci si len vybrat co vam chuti. Na ulici sme si zvykli kupovat grilovane kurcata,pizze, gofry, kebaby a vyborne palacinky, ci uz na sladko ,alebo na slano. Takisto spusta pekarniciek s vybornym cerstvym pecivom, sladke, slane, ake chcete a na ake mate chut. A to uz nehovorim o zmrzlinach, popcorne, varenej kukurici,tiez na kazdom kroku. Restauracie ,pizzerie,kadejake, drahsie, menej drahsie,lacne. Menu s cenami pri kazdej vyvesene vacsinou aj v cestine a slovencine. Nebol problem dorozumiet sa. Lacne a obrovske porcie sopskych salatov. kadejake masa,ryby, sladke jedla, medzinarodna ,alebo bulharska kuchyna. Ochutnali sme kadeco a vyber bol naozaj obrovsky. A chutilo nam, my vsak nie sme priebercivy. Napoje - rozne koktaily, alkoholicke, nealkoholicke, kavy,piva, aj ceske znacky, kofola, rozne aj mliecne drinky. Naozaj ziadny problem.Staci si iba vybrat na co mate chut. Potom sme si zvykli zajst aj do mensich supermarketov, velky vyber peciva, sladkosti, syrov, mliecnych vyrobkov, masa. Mali tam aj rozne teple jedla, salaty atd. Ale to by sa dalo rozpravat a pisat cele hodiny. Cenovo to vychadzalo stale lacnejsie ako u nas ,aj ked to uz nie je take lacne ako bolo napr.pred 3-4 rokmi. Ale v pohode.
6*6*6*6*6*6*
Personál
AKo som uz spominala, tak sme byvali v penzione a neocakavala som ziadny extra sluzby a ze nam tam bude niekto upratovat uz vobec nie. Z domu sme si doniesli aj toaletny papier, ten nakoniec ani nebolo treba. Co vsak odporucam je nejaky pribor, maly nozik, lyzicky, a dve salky ,alebo ine hrnceky. Pohare,ktore tam boli k dispozicii su vyslovene iba na vodu. My sme si rano robievali na izbe kavu, vecer caj. Manzel stale zbehol kupit cerstve pecivo a ranajky sme si stale vychutnali u nas na balkone so salkou kavy a vyhladom na more. Upozornujem, ze ten vyhlad na more nie je z kazdej strany penzionu. Majitelkou penzionu je starsia pani. Velmi prijemna, byva na prizemi v penzione. Zaroven sa mi pacilo, ze sa do nikoho nestarala, nebola vlezla. /Mame jednu zlu skusenost z predchadzajucej dovolenky, ked sme byvali na private, no to bola des a hroza, pani domaca nas doslova smirovala, chodila sa nam hrabat do smetneho kosa atd./ Mala tam jednu pani ,ktora kazdy den, naozaj kazdy den upratovala, cca okolo 10ej. Presnejsie izbu kazdy den a kupelnu a wc kazdy druhy den. Vacsinou bola doslova ako duch, vzdy ked sme sa vratili,tak sme videli, ze mame upratane, vynesene smetie,doplneny toaletny papier. Akurat raz sme na nu natrafili, aj to samozrejme slusne zaklopala a spytala sa ci moze upratat. Nikdy nam nic nezmizlo, veci absloutne nedotknute. V polovici pobytu nam dokonca prezliekla a vymenila postelne pradlo a osusky. Zabudla som spomenut, ze sme mali k dispozicii aj dve velke osusky. Na vonkajsej spolocnej chodbe bola stale polozena metla so zmetacikom pre pripad potreby, zehliaca doska a zehlicka, aj toaletny papier. Myslim si, ze na to, ze to bol iba penzion bez sluzieb, tak co sa tyka cistoty bolo naozaj o vsetko dobre postarane. Klobuk dole.
Tipy
Tipy
Nesebar, Sozopol, Ropotamo
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Mária Pecárová Detail recenzie

Najkrajšia dovolenka,ideme zas!

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
90%
Jani Detail recenzie

Jedna z najlepších dovoleniek! Vrele odporúčam...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
75%

Fotografie z recenzií

úžasná severná plážpestrý výber jedlavýchod slnka nad severnou plážouPenzión Kapitán

Penzión Kapitán - Profesionálne fotografie

Penzión Kapitán

Podobné recenzie Primorsko

Penzión Mediland
Penzión Mediland 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Hotel Perla Beach
Hotel Perla Beach 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
25 recenzií
78%
Hotel Sv.Dimitar
Hotel Sv.Dimitar 4*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
77%
Hotel Svaty Ivan
Hotel Svaty Ivan 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
85%
Hotel Flamingo
Hotel Flamingo 2*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
85%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...