Hotel Sv. Valentin

3*3*3*
Hotel Sv. Valentin GalériaGaléria (10 + 8)
61%
Celkovo hodnotený
ako 52. najlepší z 64.
v oblasti Primorsko
Úžasné0
Výborné0
Dobré4
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Sv. Valentin recenzie

Archív recenzií

Peter Detail recenzie

Dovolenka bola fajn, až na ubytovanie

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
50%
Miloš Detail recenzie

Pre mladú partiu ideálne na odpočinok po...

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
70%
Lenka Detail recenzie

Bolo super, len na pár maličkostí, inak ok

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%
ada Detail recenzie

Dobrá dovolenka v Bg

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
69%
Zuzana Detail recenzie

Hotel celkom fajn, upratovanie katastrofa!

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 11 čitateľom recenzia pomohla
56%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel pôsobí útulným, skôr rodinným dojmom. Prvá vec, ktorá nás zarazila bolo to, že v hoteli chýbala recepcia. Kedykoľvek sme potrebovali niečo vyriešiť, vybaviť alebo nechať kľúčik od izby na recepcií, nedalo sa. Hotel má malý bazén, voda v ňom je však veľmi príjemná s primeranou hĺbkou. Poloha hotela bola v poriadku, asi 5 min od severnej pláže a 8-10min od centra. Južná pláž už bola trochu ďalej - asi 15min. Hotel má svoju reštauráciu, ktorú však určite neodporúčam - veľmi pomalá obsluha, človeka aj prejde hlad, kým ho obslúžia. Strava nám taktiež nechutila, vyskúšali sme veľa reštaurácií, ale táto ,,naša" hotelová bola asi najhoršia. Veľkým nedostatkom je rečová bariéra, s obsluhou sa po anglicky nedohovoríte, niečo síce vedia po slovensky alebo česky, ale nie je to žiadna sláva, takže objednávanie môže byť niekedy celkom komické. Najväčší problém sme mali s upratovaním hotelových izieb.
3*3*3*
Izby
Izba na nás po príchode pôsobila takým ,,internátnym" dojmom - dlhšia, úzka, s tromi posteľami. My sme boli na dovolenke ako partia, takže nám to neprekážalo, ale keby sme dostali podobnú izbu ako párik, tak by nám zrejme chýbala manželská posteľ. Najviac sa nám páčil balkón, mali sme izbu na najvyššom poschodí, takže sme mali aj najväčší balkón. Čo sa týka kúpeľne, tak žiadny sprchovací kút alebo záves nečakajte, vo väčšine hotelov v Bulharsku pozostáva sprcha len zo samotnej sprchy, ktorá vytŕča zo steny..čiže žiadny záves, takže keď sa človek sprchuje, tak je mokré všetko okolo..Najväčší problém sme ale mali s upratovaním. Upratovačky nechodili každý deň a aj keď náhodou prišli, tak takmer nič neupratali. Vrcholom bolo, keď sme nemali doplnený toaletný papier, smeti neboli vynesené, uteráky nevymenené..nakoniec nám ich raz (!!) za pobyt vymenili. Posteľné prádlo nám taktiež vymenili iba raz..teda priniesli nám ho do izby a hodili na posteľ, vymeniť sme si ho museli samy...s niečím podobným som sa nikdy doteraz nestretla.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláže dve - severná a južná. Severná asi 5min od hotela, južná asi 15min. Pláž sa nám páčila, aj keď je skôr menšia a užšia v porovnaní napríklad so Slnečným Pobrežím. Na pláži sme mali výhrady voči spôsobu platenia lehátok a slnečníkov..pokiaľ si chcel človek zaplatiť iba lehátka bez slnečníka, musel si lehátko preniesť do neplatenej zóny, čiže aj keď sme slnečník absolútne nevyužívali, museli sme si ho zaplatiť každý deň, pokiaľ sme chceli ležať v ,,platenej" zóne..lehátok celkovo pomenej. Na pláži super plážové bary s úžasnou atmosférou, pre mladých ako stvorené. More čisté, riasy sme mali len raz. Hlavná promenáda vzdialená od hotela asi 8-10min, na hlavnej promenáde množstvo obchodíkov, kaviarní, niekoľko diskoték..Známy diskotékový klub Luxor na južnej pláži, nám sa ale viac páčili bary na severnej :)Celkovo stredisko vhodné pre mladých ľudí.
2*2*
Strava
V hoteli sme boli bez stravy, pôvodne sme si chceli priplatiť raňajky, ale nakoľko nám nevedeli zaručiť, že budú formou bufetu, tak sme si ich nepriplatili. Stravu môžem hodnotiť iba v hotelovej reštaurácií a tá nebola dobrá. Veľmi pomalá obsluha, s obsluhou je ťažké dohovoriť sa a jedlo bolo, konkrétne kuracie mäso, nedopečené, gumovité..hotelovú reštauráciu neodporúčam.
1*
Personál
Čo sa týka personálu, tak keďže v hoteli nebola recepcia, jediné, čo môžem hodnotiť sú upratovačky..veľmi neochotné, s ničím podobným som sa ešte nestretla..posteľné prádlo sme si museli vymieňať samy, smeti sme si museli taktiež vyniesť my..toaletný papier nedopĺňali, uteráky vymenené len raz..balkón neumytý ani raz!! Na naše naliehanie ho akurát pozametali, čo bolo samozrejme nedostačujúce.
5*5*5*5*5*
Šport
Čo sa týka športu, tak na pláži bolo niekoľko možností, išlo ale skôr o rôzne vodné atrakcie - napr.jazda na nafukovačke, banáne, skútri, let rogalom. Ceny v porovnaní so Slnečným Pobrežím nižšie asi o 30%.
Tipy
Tipy
Odporučila by som výlet do Sozopolu - Sozopol je vzdialený asi 30km od Primorska. Je to krásne, romantické mestečko, s množstvom kaviarničiek s nádherným výhľadom na more. K ďalšiemu tipu na výlet by som zaradila ,,Bulharský večer" - my sme boli konkrétne v reštaurácií Flamingo - večera + ukážka tradičných bulharských tancov, tanec na žeravom uhlí. Ďalej by som odporučila prechádzku na Perla beach a plavbu pirátskou loďou.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2012, viac ako 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Mravcepodkrovny balkonrelaxbazenBazen pri hoteliHotel Sv Valentin zltyBazenBazen

Hotel Sv. Valentin - Profesionálne fotografie

Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin

Podobné recenzie Primorsko

Penzión Manolov
Penzión Manolov 2*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%
Hotel Belitsa
Hotel Belitsa 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
45 recenzií
61%
Hotel Sv. Valentin
Hotel Sv. Valentin 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
61%
Hotel Miraž
Hotel Miraž 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
53%
Penzión Lilia
Penzión Lilia 3*
Bulharsko, Primorsko, Primorsko
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
60%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...