Hotel Central Plaza

3*3*3*
Hotel Central Plaza GalériaGaléria (1)
69%
Celkovo hodnotený
ako 6. najlepší z 27.
v oblasti Pomorie
Úžasné0
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé1

Hotel Central Plaza recenzie

Archív recenzií

Irenka Detail recenzie

Predĺžený víkend splnil naše očakávanie

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
Mydvaja Detail recenzie

Vybrali sme si tento nový hotel

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
43%
1*
Celkové hodnotenie
V Bulharsku sme boli už viackrát. Vybrali sme si tento nový hotel, pretože sme očakávali, že naplní naše túžby po kvalitnom ubytovaní a službách. Bohužiaľ, naše predstavy ostali nenaplnené, všetky predchádzajúce staršie, na oko skromnejšie hotely, nám poskytli príjemnejšie ubytovanie a najmä kvalitnejšie služby. Hotel je oficiálne uvedený ako "family hotel", ale keby sme mali detičky, určite sa v takomto hoteli neubytujeme. Vedeli sme, že hotel nemá bazén, ale neorganizuje ani žiadne animačné programy, ani diskotéky. V hoteli je reštaurácia, v ktorej sa každý večer bavia miestni Bulhari a najmä personál tohto hotela. Z hotela nie je výhľad na more, okolie tvoria hotely, ubytovne alebo rozostavené budovy a mestské parkovisko. Vzdialenosť do hlavného centra je okolo 300 -400 m, vzdialenosť k najbližšej pláži je cca 250 m.
3*3*3*
Izby
Izby sú pekné, nové, naoko bezchybné, zariadenie je nové, LCD TV s asi 150 programami, na stenách sem tam nejaká škvrna po zabitom hmyze. Je to štandardná izba zodpovedajúca 3 hviezdičkám. Musíme pochváliť tvar izby-úzka a dlhá smerom k terase. V kúpeľni nie je kabinkový sprchovací kút, ale len látkový záves s brodom. Ako to už v Bulharsku býva, v kúpeľni sa nenachádza zásuvka 230V, preto spotrebiče v kúpeľni neprichádzajú do úvahy. Izba bola po našom príchode uprataná. Priebežné upratovanie počas pobytu však nebolo skoro žiadne, len vynesený kôš a dodanie najlacnejšieho malého toaletného papiera. Povysávanie izby, zmývanie dlážky v kúpeľni, utieranie prachu a piesku z pláže, umývanie kúta, WC, umývadla, balkóna a stolíka bolo iba jediný krát za 12 - dňový pobyt. Dokonca sa nám raz stalo, že nebola upratovačka na izbe, a to znamená, že nevyniesla kôš a nedodala toaletný papier, čiže hotel neurobil povinnú službu(museli sme na to upozorniť personál a požiadať o túto službu).
Pripojenie na internet sa dá nazvať skôr nepripojením, pretože signál WIFI bol síce dobrý aj napriek výške poschodia, ale samotný internet skoro nikdy nefungoval, pretože hotel má veľmi slabé a obmedzené pripojenie na internet. K tomu sa musí ešte signál rozdeliť medzi veľa ubytovaných, takže smola.
Izba bola odhlučnená iba z vonku, ináč je slabo odhlučnená, okolité izby a zvuky z chodby bolo počuť veľmi.
Osvetlenie na izbe je veľmi slabé, večer je na izbe šero. Na izbe chýbala ceduľka /nerušiť/ pre prípad súkromia. Na dverách izby z vnútornej strany je vyvesený únikový plán napísaný IBA v azbuke. Každý deň sa dali nájsť ďalšie a ďalšie nedostatky.
4*4*4*4*
Pláž
Klasika, Bulharské pláže v Pomorí, treba si len vybrať z asi 10 až 12 pláži pozdĺž poloostrova.
3*3*3*
Strava
Mali sme raňajky za príplatok. Podávali sa bufetovým spôsobom. Výber bol veľmi slabý, každý deň to isté, konkrétne: pečivo-biely chlebosendvič, ďalej plátkový a balkánsky syr, sem tam šunka, maslo, denne studené volské oka a varené vajíčka, jeden alebo dva druhy klobások, zelenina-paradajky a uhorky, niekedy iba uhorky bez paradajok, cerálie a kyslé mlieko, džem, ktorý sa minul za 15 minút a nebol už dopĺňaný, klasické mlieko v krabičke do kávy, a nakoniec dva automaty, jeden na kávu a druhý na malinovku.
Je veľmi smutné, že hotel s takýmto/udávaným/vybavením, má takéto biedne raňajky.
Čo chýbalo raňajkám: pečivo-biele, tmavé, cerálne, slané, sladké, plnené, popr. múčniky, ďalej viac druhov zeleniny, popr. šaláty, väčší výber mäsa, chýbal kečup, horčica, tatárska omáčka, popr. nejaké dresingy, väčší výber nápojov, viac druhov čajov, najviac chýbalo ovocie, ktorého je v Bulharsku na každom kroku hromada - melóny, hrozno, broskyne, nektárinky a pod.
2*2*
Personál
V tomto hotely nie je profesionálny personál!
Obsluha v reštaurácii nebola vôbec rovnako vyťažená, dokonca niektorí z obsluhy nerobili v podstate nič! Nesledovali priebežne dopĺňanie jedál a príboru pri raňajkách, sústavne sme ich museli na to upozorňovať! Z 6 až 8 členov obsluhy reštaurácie pracovali možno 2 či 3. Ostatní iba stáli za barovým pultom, akože tam niečo čistili, umývali, ale pravdupovediac sa iba rozprávali a zabávali! Mega vrchol bol mladý chlapec z obsluhy, ktorý pravidelne každé ráno sedel za stolom v reštaurácii a lúštil krížovky! Nikdy sme ho nevideli nič robiť! Mladé dievčatá z obsluhy si kedykoľvek, kedy sa im zachce, idú zafajčiť, aj keď majú prácu!
Na tretí deň ubytovania sa pokazil automat na kávu na raňajkách a personál tohto hotela to začal kompenzovať tak, že začali kávu PREDÁVAŤ z baru! Dva dni sa nenašiel nikto, aby daný automat na kávu opravil!
Kávu sme si vtedy kúpili, ale nie v tomto hoteli! Po oznámení tejto nespokojnosti vedúcej hotela sme boli odvrhnutí, že prečo sa sťažujeme. Potom už v nasledujúcich dňoch sa na nás cely personál pozeral ako na vrahov, lebo sme sa boli na nich posťažovať.
PS: niet sa čo čudovať personálu, keď sú ruka v ruke s vedúcou hotela, ktorá bola často videná v ich prítomnosti a zapojená do ich zábavy...
Tipy
Tipy
Určite loďou KOMETA do Sozopolu alebo Nessebaru, nie loďou NIJA, ta je strašne pomalá. Burgas je dosť staré mesto, nie je tam veľmi čo pozerať.
Autobusy chodia na slnečné pobrežie a do Burgasu pravidelne každú pol hodinu.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
hela Detail recenzie

Super dovolenka - pohodová

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%

Hotel Central Plaza - Profesionálne fotografie

Hotel Central Plaza

Podobné recenzie Pomorie

Apartmány Simeon
Apartmány Simeon 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
75%
Hotel Zeus
Hotel Zeus 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
72%
Hotel Central Plaza
Hotel Central Plaza 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
69%
Hotel & Spa St. George
Hotel & Spa St. George 4*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Bina House
Hotel Bina House 2*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
81%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...