Hotel Estrea

3*3*3*
Hotel Estrea GalériaGaléria (1)
47%
Celkovo hodnotený
ako 12. najlepší z 15.
v oblasti Nesebar
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé1

Hotel Estrea recenzie

Archív recenzií

Elena Detail recenzie

Hotel vhodný mimoriadne nenáročným klientom.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
39%
Preslava Detail recenzie

nikdy viac

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
56%
2*2*
Celkové hodnotenie
Chcela by som sa vyjadriť hlavne k prístupu ck a ich klamlivým informáciám, ktoré nám o hoteli Estrea poskytli, nakoľko hotel je aký je a ak by ho ho ck prezentovala, podľa reality, určite by sme sem nešli. Prístup panej v ck (Prešov) nadostatočné informácie, zavádzanie zákazníka, popis ck hotela nezodpovedal realite, klíma v izbe nebola, tv SAT nebol, bazén nebol. Okolie hotela škaredé, neupravené. Pôvodne sme mali byť v Hoteli Arsenal, ale 3 dni pred odchodom nás "všetkých museli prebookovať" nakoniec sme v Estrei bývali len my dve. Pôvodný hotel Arsenal bol neporovnateľne krajší v peknom parku, bazén, zrekonštruovaný, a to nás pani v CK ubezpečovala, že Estrea je 3* a Arsenal 2*, no aj malé dieťa by videlo, že to tak nieje. Čo sa týka prístupu delegátky, ani sme ju celý pobyt nevideli :)to som ešte nezažila :)Neinformovala dostatočne ani ostatných účastníkov zájazdu, že sa mení čas odchodu, posunul sa o dve hod. tak sme ich hľadali po hoteloch a reštauráciách, lebo si mysleli, že do odchodu majú ešte dosť času. Ani na jediné stretnutie s delegátkou, ktoré bolo uvedené v informačnej knihe sa neráčila dostaviť :)Vstupná hala a okolie hotela zodpovelo 1* a ako bonus v hoteli bol s nami ubytovaný detský tábor, celú noc robili hluk, nalomili nám dvere a strhli číslo z dvier izby :D... V hoteli boli ubytovaný iba Rusi, Srbi a Bulhari, žiadnen Slovák (teda okrem nás).
3*3*3*
Izby
Izbu sme mali 3* bola v pomerne dobrom stave, dlažba, nový nábytok, TV (mal tam byť aj SAT, ako nás informovali v CK, ale nebol, čo nám veľmi prekážalo), nová kúpeľňa, zasúvacie dvere, francúzske okno na balkón a nádherný výhľad na more, keďže izba bola na 11 poschodí. Na balkóne však nebol nábytok (stôl, stoličky). Ostatné izby v hoteli boli aj 1* a 2* tie boli hororové. Je veľmi zvláštne, že v 3* hoteli sú aj menej * izby.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Stredisko vrelo odporúčam, no hotel Estrea, resp. CK nie. Ak tak hotel jedine na vlastnú päsť, nie cez cestovku, ubytovanie je lacné, tak aj chybičky krásy prehliadnete :) No cestovka zavádza zákazníka a predražuje...Boli sme priamo v Nesebare.Stredisko je krásne, určite sa sem ešte vrátime. No nikdy viac s touto CK. Mali sme pomerne blízko aj do starého centra Nesebaru. V meste je množstvo reštaurácií, obchodíkov, turistov. Ceny sú výborné, jednak v reštauráciách a taktiež aj v potravinách. Mesto je veľmi krásne je tu živo, množstvo umelcov, turistov, koncertov. Odporúčam všetkým vekovým kategóriám, hlavne mladým.
1*
Strava
V cene sme mali raňajky, mali byť podávané formou bufetových stolov. No v skutočnosti to boli rozšírené kontinentálne raňajky- čaj, chlieb, rastlinné maslo, kyslastý rôsolivitý džem, kúsok uhorky a paradajky (neumytej) a tri plátky salámy. Boli sme raz a stačilo :)
3*3*3*
Personál
Čo sa týka personálu dohovoríte sa jedine po rusky alebo bulharsky. Jediný z personálu, ktorý "akože ovláda angličtinu" ju neovláda. Po príchode do hotela sme sa na recepcii informovali, kedy bude možné sa ubytovať v izbe, a informovali nás že o 20.00hod. Po náročnej 24hod. ceste to bolo nepredstaviteľné, aby sme celý deň čakali na recepcii. Tak sme sa ešte raz informovali u panej na recepcii, pre istotu po bulharsky (máme šťastie, že ovládame bulharčtinu:)) a tá nám povedala, že o 12.00 hod bude izba voľná (uprataná) nakoniec to bolo o čosi skôr, tak nám odľahlo. Z upratovaním izieb nebol problém. Aj pokyny, ktoré sme mali v izbe boli napísané veľmi zvláštnou angličtinou, nedávali zmysel :D
5*5*5*5*5*
Šport
Tipy
Tipy
Môj typ na výlet je určite neďaleké Slnečné pobrežie. Dá sa tam dostať mini vláčikom za 3lv, alebo autobusom za 0,5 leva. Ale aj okolité mestá, kde sa dá dostať pravidelnou autobusovou dopravou.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2011, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Estrea - Profesionálne fotografie

Hotel Estrea

Podobné recenzie Nesebar

Hotel Nirvana
Hotel Nirvana 3*
Bulharsko, Nesebar, Nesebar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Perun
Hotel Perun 3*
Bulharsko, Nesebar, Nesebar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Estrea
Hotel Estrea 3*
Bulharsko, Nesebar, Nesebar
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
47%
Hotel Hit
Hotel Hit 3*
Bulharsko, Nesebar, Nesebar
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
53%
Hotel Arsenal
Hotel Arsenal 2*
Bulharsko, Nesebar, Nesebar
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
47%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...