Hotel Kiten Beach

4*4*4*4*
Hotel Kiten Beach GalériaGaléria (4)
47%
Celkovo hodnotený
ako 13. najlepší z 13.
v oblasti Kiten
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé4
Veľmi zlé0

Hotel Kiten Beach recenzie

Archív recenzií

zuzana Detail recenzie

Katastrofa

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
36%
libka Detail recenzie

Možná proto,že už jsme starší ...

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
liba Detail recenzie

Byli jsme velmi spokojeni,což dokazuje,že se...

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
67%
Ejha Detail recenzie

nevhodne pre rodiny! Kiten j emaly, ale zato fest...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
36%
zazu Detail recenzie

vseobecne doporucujem, ze sa v bulharsku (aspon v...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
36%
2*2*
Celkové hodnotenie
vseobecne doporucujem, ze sa v bulharsku (aspon v kitene) neoplati objednavat stravu, alebo aspon veceru. vsade je jedlo velmi lacne, da sa tam rychlo a lacno najest. pre milovnikov sladkosti odporucam palacinky, ktore predavaju na ulici, tie su vyborne... gyros vraj dobry nebol. tiez kukurica je zrejme natrhana niekde na poli... hotel neodporucam pre rodiny s detmi z dovodov vyssie uvedenych. po zhodnoteni celej dovolenky musim povedat, ze stredisko je velmi malicke, ale to bolo celkom fajn. ceny ci uz jedla alebo oblecenia alebo suvernirov boli dost nizke, takze ist do bulharska sa predsa len vyplati. avsak si treba dobre premysliet, do akeho hotela, do ktoreho strediska. tiez treba precitat recenzie a podla toho sa zariadit. ja vsak viem, ze do tohto hotela sa uz nikdy nevratim. este komentar na delegata - bol to taky salamista, ktory mal "v pazi"...
4*4*4*4*
Izby
Hotel - velmi pekny, luxusny, v centre mesta. Zrejme v stredisku najkrajsi, vsetci okoloiduci sa pred tymto hotelom fotili. Izba - luxusna. Kazdy den upratovana, menene uteraky, s vynimkou jedneho dna. Postelne pradlo menene kazde 2-3 dni. Postel velka, priam letisko. Ale videla som, ze niektore izby nemali manzelske postele, ale oddelene. Na izbe je telefon, televizor, chladicka, susic na vlasy... sprcha s wc... zo sprchy pocas sprchovania vytekala voda, takze sme "obcas" mali vytopenu celu kupelnu. na balkone jesusic na pradlo. bazen - lehatka boli vacsinou volne, nebol problem si k bazenu kedykolvek sadnut. voda v bazene bola dost studena, velmi velka nevyhoda bola, ze voda bola dost hlboka, asi 1,5 m, nech sme do bazena vosli z ktorejkolvek strany. takze bazen absolutne nevhodny pre rodiny s detmi. bazen pre deti v hoteli chyba. pri bazene bol tiez plavcik, ktory kontroloval, ci hostia pri bazene, su zaroven hostami hotelovymi.
3*3*3*
Pláž
Plaz severna - voda relativne cista, meduzy sme mali malo. na plaz sme chodili po schodoch, co bolo dost od veci, schody boli uplne rozpadnute, takze sme museli davat pozor, kam stupime. absolutne neodporucam rodicom, ktori maju male deti, nosit so sebou kocik. plaz navyse vobec nie 150 m od hotela, ako pise cestovka, ale takych 500 m, ak nie viac. plaz juzna - velmi daleko od hotela, takze sme tam boli iba 1x na prechadzku. na plazi boli restauracie, kde sa dalo celkom lacno najest, takze to bolo v pohode. po ceste na plaz bolo dost obchodikov, kde sa dalo kupit cerstvo napecene pecivo, ci sladke alebo slane. inak som bola dost sklamana z toho, ze na plazi chodil ujo predavat akurat varenu kukuricu, nic viac. lehatka a slnecniky boli za poplatok 5 lv za kus.
1*
Strava
Strava - kapitola sama o sebe. Myslim, ze strava absolutne nezodpoveda hotelu, ktory ma 4 hviezdicky. V prvy den sme boli dost ocareni, aky velky vyber, ale zaroven sme si uvedomili, ze pravdepodobne nebude velka obmena jedla pocas pobytu. na ranajky a vecere - sice boli zeleninove salaty, alebo zelenina, napr. samotne rajciny boli rozlozene asi na 4 misiach, pricom na jednej mise boli samotne rajciny, na druhej mise boli posypane struhanym syrom, na dalsej mise boli poliate nejakym jogurtom... potom bol salat rajcinovy s paprikou... alebo rajcinovy s cibulou... takze salatov na oko velmi vela, ale vsetky rovnake. navyse vyzerali akoby zvadnute. ranajky - kazdy den sme nasli vajickove chleby, prazenicu, volske oci, divne gumene parky... obcas nejaky pastejkovy chleba, ktory bol uz rovno natrety... tiez maslo, med, nejake cerealie. vecere - polievky, z ktorych sa nedala jednoznacne urcit chut, pretoze boli vsetky rovnake, divne, velmi mastne, ak boli v polievke rezance, boli absolutne rozvarene. inak na veceru len pizza, hnusne grilovane mlete maso, ktore bolo tak velmi koreniste, az sa nedalo jest. kura sme mali asi 2x za cely pobyt, z toho 1x v totalne rozvarenej ryzi. tiez sme obcas nasli nejaku grilovanu zeleninu alebo obdobu nasich francuzskych zemiakov, co bolo dost strane. tiez sme asi 1x mali ryby. ovocie - kazde rano a vecer len cerveny melon, asi 1x sme mali na veceru nakrajane jablka a ananas. kolace - boli rano, aj vecer, vzdy tie iste. hoci bolo na stole asi 8 druhov kolacov, vzdy boli z rovnakeho piskotoveho cesta, len boli poliate roznymi farfebnymi polevami. nechybali palacinky, v ktorych vsak chybal lekvar. napoje - na pitie kava, caj, dzusy - totalne sladke. mne osobne sa stava absolutne nepacila, ale komu nevadi jest jedla bez chuti alebo velmi koreniste a 12 dni to iste, pricom ani nie je moznost zmenit chut, tomu by jedlo v hoteli vyhovovalo.
2*2*
Personál
personal nemasny, neslany. anglicky vedeli asi len na recepcii. casnici v bare nerozumeli vobec nic. skor sme sa vedeli dohovorit po slovensky ako anglicky. chyzne - to by som este pochopila, ze nevedia po anglicky. s tymi sme do kontaktu velmi neprichadzali, ale ked sme sa stretli, vzdy boli usmiate, vzdy pozdravili. kazdy den chodili upratovat, vynasat smeti, umyvat kupelnu. dokonca sme pre upratovacku nechali v kupelni na umyvadle nejake levy, nezobrala ich. v hoteli bol tiez jeden mily pan, ktory mal na starosti akoby informacie alebo nieco podobne. ten bol super, obcas si k hostom pocas ranajok alebo vecere prisadol, porozpraval.
1*
Šport
sportove aktivity??? cestou k plazi ponukal ujo masaze - ak sa to da povazovat za aktivitu... aj to masaz pri toalete... zaujimave. inak aktivity skoro ziadne. na plazi sme videli nejaky banan, to bolo asi vsetko. aktivity pri hoteli nehrozili. ziadne animacne programy pre deti, pre dospelych... ziadna ziva hudba, nic. myslim, ze v tomto hotel dost zaostava. o cviceni v bazene, na terase alebo o zivej hudbe mozte len snivat. priamo pri hoteli boli kolotoce, strelnice... takze trocha ruchu predsa len bolo. za jedinu sportovu aktivitu mozem pocitat to, ze v den odchodu sa autobus, ktory nas mal viest na letisko, ani neunuval prist pre nas priamo k hotelu, ale sme sa museli s kuframi trepat asi pol kilometra na autobusovu stanicu cez preplnene ulice a narazali sme do okoloiducich (odchod z hotela sme mali vo vecernych hodinach, kedy sa ulice naplnaju ludmi)... to neviem, kto takto zorganizoval, ale bolo to uplne "super".
Tipy
Tipy
k vyletom sa vyjdrit neviem, pretoze sme v podstate nikde neboli. ale nejake 3 km peso sa da ist do primorka, vraj celkom pekna prechadzka.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Janka Detail recenzie

krásny vonkajší bazén, veľmi dobrá ...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
50%
Rado Detail recenzie

Strava bola v hoteli natoľko tragická, že...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
36%

Hotel Kiten Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Kiten Beach
Hotel Kiten Beach
Hotel Kiten Beach
Hotel Kiten Beach

Podobné recenzie Kiten

Hotel Koop
Hotel Koop 3*
Bulharsko, Kiten, Kiten
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
58%
Hotel Coop
Hotel Coop 3*
Bulharsko, Kiten, Kiten
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
56%
Penzión Mitko
Penzión Mitko 3*
Bulharsko, Kiten, Kiten
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
36%
Hotel Green Park
Hotel Green Park 3*
Bulharsko, Kiten, Kiten
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
44%
Hotel Kiten Beach
Hotel Kiten Beach 4*
Bulharsko, Kiten, Kiten
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
47%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...