Hotel Oleander

5*5*5*5*5*
Ilıca Region Kumkoy Side, Turkey
Hotel Oleander GalériaGaléria (0 + 6)
84%
Celkovo hodnotený
ako 40. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné1
Výborné5
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Oleander od788€vrátane poplatkov

Hotel Oleander recenzie

Archív recenzií

Monika  Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
89%
Evelina Detail recenzie

Super dovolenka, v tomto hoteli sme bol už 2 x

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
83%
Richard Detail recenzie

Raz a dosť

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
75%
Marta Detail recenzie

Výborný

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
92%
Partik Detail recenzie

Výborný hotel

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
89%
Mariana Detail recenzie

Vynikajúci hotel

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
Katarína Detail recenzie

Tento rok tam ideme opäť. Minulý rok nás tam...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
88%
monika Detail recenzie

Turecko sme navštevovali každoročne, nakoľko...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
54%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Turecko sme navštevovali každoročne, nakoľko sme vedeli že máme zaručené slnečné počasie, príjemné more a služby primerané oceneniu hotela. Tento hotel považujem za omyl a rozhodne ho nikomu nedoporučujem. Ako hotel má aj svoje pozitíva, avšak rozhodne nie sú k ponúkanej cenovej kategórii. Tzn. ak sa vám podarí získať cenu zájazdu v cenovej kategórii troch hviezd, tak áno. Ale ak očakávate adekvátnu kvalitu a prístup podľa ich ocenenia tak to na základe mojich skúseností radšej odporúčam v danej oblasti hotel Terrace v susedstve, či hotel Arum, kt. ponúka naozaj kvalitné služby.
3*3*3*
Izby
IZBA- primeraná trom hviezdičkám, nevyhovujúca klíma - bez možného nastavenia do koľkých stupňov si žiadate aby klíma fungovala. Upratovanie – pani, ktorá mala na starosti našu izbu bola milá, uteráky nám menila denne, svoju prácu vykonávala dôkladne a "všimné" ju tiež vždy potešilo. Balkón bez osvetlenia, ale s mini šikovným vešiakom na prádlo.
3*3*3*
Pláž
PLÁŽ: piesková, lehátka a matrace sú k dispozícii hosťom hotela bez poplatku. Máte možnosť na recepcii vyplatiť depozit cca 10 € / 1 osobu a dostanete plážový uterák – výmena na recepcii za 0,50 €.. TIEŇ: kovové konštrukcie nad lehátkovou časťou sú pokryté plátnom, čo zaručuje dostatok miesta v tieni pre každého záujemcu. MORE: niekoľko metrový pozvoľný vstup do mora. Táto skutočnosť v čase nepokojného mora je nedostatkom, keďže posledné cca 3-4 dni bola vstupná časť miestami silno zanesená riasami, niekoľko metrov som sa brodila riasami ktoré siahali aj do výšky 70 cm. More samo o sebe nebolo veľmi pokojné. Po stranách hotelovej pláže sú zábavné vodno-športové aktivity – čo je spojené s celodenným premávaním motorových člnov. Okrem zábavného charakteru je voda jemne znečistená naftou, čo sa dá pozorovať pri bójach a ako ďalší následok je nepokojnejšia hladina mora. Uvádzam to z dôvodu, že pri prvom vstupe do mora mi prišla vstupná zóna vhodná pre deti, no v ďalších dňoch podľa výskytu rias a sily vĺn mi to už tak neprišlo. More má príjemnú teplotu, niekomu je skôr až teplé, ale mne osobne teplota vyhovuje.
3*3*3*
Strava
STRAVA: strava je rôznorodá formou švédskych stolov. Raňajky sú možné do 11 hodiny. Niečo po 12tej začína obed v centrálnej reštaurácii, rovnako ako aj v otvorenej plážovej reštaurácii na začiatku pláže. Plážová reštaurácia od 16 hod ponúka olovrant. Večera je v centrálnej reštaurácii s každodennou ponukou grilovaného mäsa, rýb atď...Myslím, že dáva možnosť kvalitného vystravovania sa s možnosťou osladenia si dovolenky zákuskami, ovocím či zmrzlinou. VODA a PITNÝ REŽIM: všade sú dostupné nádoby s pitou studenou a teplou nebublinkovou vodou z ktorých si môžete vodu načapovať do fľaše a ísť s ňou na pláž. Poprípadne v plážovej reštaurácii bola možnosť požiadať o veľký plastový pohár. Horšie to bolo v čase večere, keď ste si objednali minerálku /štandardný pohár ma necelé 2 dcl / tak vtedy vám ju odmietli naliať do väčšieho pohára, ak ste si ako alternatívu objednali ďalšiu minerálku / prípadne iný nápoj / tak to zvyčajne ignorovali. Detto pri večernom objednávaní nealka. Ak som požiadala o väčší pohár, tak mi dal štandardný pohár s komentárom, že to je ten veľký. Keď som požiadala o ďalšiu minerálku, tak sa tváril, že ma nepočuje. Prípadne, objednáte si tri koly on vám dá dve a až na opakované dožiadania sa rozhodne vydať ďalšiu. Je jednoznačné, že týmto správaním očakávajú určité „všimné“, avšak to smerovalo k čašníkom, ktorý boli ochotní a slušní. Môj TIP: pribaliť si termopohár cca 0,4 dcl. Ak sa napr. rozhodnete pre nebublinkovú vodu, viete si ju namixovať na požadovanú teplotu, ktorá sa udrží aj v horúčave na pláži. Prípadne páni ocenia chladené pivko, ktoré odoláva horúčavám :-)
2*2*
Personál
PERSONÁL: Čašníci viď. text hore sa niekedy správali na pováženie, či ste naozaj v hotely s piatimi hviezdičkami. Do pomykova ma dostala aj nadriadená p. upratovačky, ktorú som zastihla v našej izbe práve keď užívala môj parfum zo stolíka. Pravdepodobne / asi ? :-) to robia všade, ale aspoň sa nedajú pri tom pristihnúť, rozhodne nie v hotely s piatimi hviezdičkami. Je dôležité si uvedomiť, že prioritná a cieľová klientela hotela sú nemeckí turisti. Od toho sa odvádza napr. aj to, že angličtinou sa ťažšie dorozumiete aj na recepcii. Minulý rok som strávila dovolenku tiež v Turecku v 3 hviezdičkovom hotely s all inclusive. Ak porovnám kvalitu služieb hotela, ktorý nie je situovaný na lukratívnom mieste na pláži so službami v päť hviezdičkovom hotelom, ktorý si svoje hviezdičky nechá riadne turistom zaplatiť, tak som dosť znechutená. Na pobavenie bola ranná situácia pred odchodom na letisko, kedy v stanovenom rannom čase mali turisti možnosť využiť reštauráciu na rannú kávičku, alebo raňajky. Raňajky by boli, keby tam však bol aj chlieb, nedošla voda na čaj, neskôr aj káva. Osobu, ktorá vedela v ktorej poličke je uložený chlieb z predchádzajúceho dňa po urgencii už aj nemeckých turistov našli tak za cca 20 min. Deň pred odchodom sme sa na recepcii dohodli, že nám odnesú batožinu k autobusu, aby sme si ušetrili zrelaxované svaly ( bývali sme vo vedľajšej budove na druhom poschodí bez výťahu). Neviem či zlyhala znalosť anglického jazyka zo strany personálu, prípadne si len zabudli posunúť informáciu, ale niečo pred príchodom autobusu sme zistili, že personál o našej dohode z predchádzajúceho dňa nemá žiadnu vedomosť, tak sme to na poslednú chvíľu svojpomocne doriešili.
5*5*5*5*5*
Šport
klasické ako plážový volejbal, vodná gymnastika atď... KULTÚRNE AKTIVITY : turecký večer 1 x v týždni. Nemôžem hodnotiť aktivity animátorov ako ich účastník, ale mám pocit, že nemecké decká sa s nimi vždy vyšantili. Rovnako ako aj ponuka tematických večerov bola pestrá.
Tipy
Tipy
VÝLETY: vzhľadom k skutočnosti, že v minulosti, som zopár výletov absolvovala, tak toto leto sme sa zaobišli aj bez nich. Z minulosti mi ostala skúsenosť, že výlety sú značne predražené cez naše cestovné kancelárie a viacerým sa osvedčilo si daný výlet dohodnúť cez miestne cestovné kancelárie. Tak sa napríklad stalo, že sme sa stretli na jednom tureckom večeri, ktoré sa konalo v neďalekom pohorí, len nás to stálo niekoľko násobne viac. Rozhodne môžem pochváliť delegátku, ktorá o nich rozprávala s nadšením a chvíľami sa mi zdalo, že naozaj by stálo zato ich absolvovať všetky. Celkovo delegátka Zuzana mi prišla ako flexibilná, príjemná osoba, ktorá vedela poskytnúť očakávané informácie, v prípade potreby získať odpovede na naše otázky od kompetentných osôb resp. riešiť s nimi konkrétne problémy.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

pieskové stavby v Antályipieskové stavby v Antályipieskové stavby v Antályipieskové stavby v Antályivýhľad z balkónapláž

Podobné recenzie Side

Hotel Bella Resort
Hotel Bella Resort 5*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
24 recenzií
84%
Hotel Barut Hemera
Hotel Barut Hemera 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
13 recenzií
84%
Hotel Oleander
Hotel Oleander 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
84%
Hotel Hane Family
Hotel Hane Family 4*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
84%
Hotel Water Side Resort & Spa
Hotel Water Side Resort & Spa 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
84%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...