Hotel Blue Waters Club

5*5*5*5*5*
Sorgun / Manavgat 07601, Antalya, Turkey
Hotel Blue Waters Club GalériaGaléria (6)
83%
Celkovo hodnotený
ako 84. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Blue Waters Club od841€vrátane poplatkov

Hotel Blue Waters Club recenzie

Archív recenzií

Renata Detail recenzie

Vynikajúca rodinná dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Boli sme ubytovani v hotelovej casti na 3. poschodí (celkovo 5 posch.). Do hotela sme prisli o 3 hod. rano, doklady k izbe sme mali uz pripravene, trvalo to par minut. Poslicek isiel s nami a kuframi priamo do izby. Cakala nas prijemne vychladena pekna izba s obcerstvenim (sunkovosyrove taniere so zeleninou a pecivom). Balkon malicky, avsak vyhovujuci, nakolko tam aj tak bolo horuco, 2 stolicky a stolik, susiak nainstalovany, vyhlad na stromy. Kupelna velmi pekna, "mramorova", priestranna sprcha so sklenenou zastenou. Na izbe televizor, denne doplnany minibar (fanta, pepsi, mineralka, dzusik v krabicke pre dieta), denne prezliekanie post. bielizne, denne upratovanie, denne umyvanie podlahy a balkona. Dostatocne mnozstvo ulozneho priestoru v skriniach, vela zrkadiel, postele vynikajuce, vysoke matrace, dostatok podusiek, trezor na izbe za poplatok 1,50 eur/den. Transfer z letiska trval v noci 1,15 hod., naspat z hotela 1,30 hod.
5*5*5*5*5*
Izby
5*5*5*5*5*
Pláž
Vyborne animacne programy, nenasilnou a pritom zaujimavou formou ci pre deti, ci pre dospelych. Ani sa nedalo vsetko postihat (vodne polo, vodny aerobic, joga, volejbal, futbal, rozne zabavne sutaze na vode v bazene, sipky,...) Perfektne vybaveny miniklub pre deti (vonk. aj vnut. ihriska, preliezky, minizoo,...). Vynikajuci vecerny program v amfiteatri, profesionalni tanecnici, uzasna priam artisticka show kazdy vecer, super. Upratovanie vyborne, vsade cisto, stale zametali, umyvali, menili uteraky, plazove uteraky sa taktiez dali vymenit. Masaze, sauny a pod sme nevyuzili. Velke mnozstvo bazenov, toboganov, smykaciek, ihrisk pre velkych i malych. Areal velmi pekne udrziavany, neustale zavlazuju, kosia, dostatok stromov na tien, dostatok lezadiel pri bazenoch aj pri mori. Je to velky areal, kde sa to mnozstvo ludi perfektne rozlozi. Jazykovo prevlada nemcina, rustina a samozrejme turectina, ale na recepcii sme dohovorili dobre aj anglicky. Plaz je piesocnata, sirokanska, s dostatocnym mnozstvom lezadiel, pravidelne ich cistia od piesku, ukladaju, staraju sa o ne. Vstup do mora je kamienkovy, potom uz len piesok a cira voda. Sprchy a voda na oplachnutie je. Pekne vybudovane drevene molo s lezadlami a barom, kde sa da osviezit priamo nad morom, nadherny vyhlad je z neho na tyrkysove more s rybami. Vlny sme mali jedenkrat za pobyt, voda je teplucka a priehladna. Vodne sporty su za poplatok.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava vynikajuca. Vsetkeho dostatok, stale dokladali, nikdy nic nechybalo. Najest sa dalo v hlavnej jedalni (klimatizovana cast, vonkajsia cast, fajciarska zona), v plazovom bare v plavkach, 2 ala carte restauracie, v bare pri bazene kolaciky. Mnozstvo cerstvej aj grilovanej zeleniny, ovocia, sladkosti, zmrzliny, prilohy, maso (ryby, kuracie, morcacie, jahnacie), kazdy si tam najde to svoje. Dostatok nealko napojov, voda, soda, pivo, caje, kavy, drinky, stale chodili, ponukali, hoci aj sami sa mozete obsluzit. Vsade cisto, stale zametali, umyvali, spratovali. Tematicke prestieranie, pre male deti pojazdne stolicky, dostatok miesta.
5*5*5*5*5*
Personál
5*5*5*5*5*
Šport
Tipy
Tipy
Organizovane vylety sme nevyuzili (ceny su od 30-60eur/os a podla druhu vyletu). Hotel je cca 5 km od Side, bus chodi cca kazdych 10 min priamo od hotela a za 1 eur sa odveziete do Side, kde si mozete nakupit a pokochat sa sami antickymi zrucaninami.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Blue Waters Club - Profesionálne fotografie

Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club

Podobné recenzie Side

Hotel Paradise Side Beach
Hotel Paradise Side Beach 5*
Turecko, Side, Titreyengol
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
79%
Hotel Side West Park
Hotel Side West Park 4*
Turecko, Side, Evrenseki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
81%
Hotel Blue Waters Club
Hotel Blue Waters Club 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa
Hotel Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5*
Turecko, Side, Kizilagac
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel LTI Serra Resort
Hotel LTI Serra Resort 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...