Washington Resort Hotel & SPA

5*5*5*5*5*
Karacalar Mevkii | Manavgat, Side, Turkey
Washington Resort Hotel & SPA GalériaGaléria (5 + 15)
75%
Celkovo hodnotený
ako 117. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné6
Výborné7
Dobré5
Skôr zlé7
Zlé1
Veľmi zlé1
Washington Resort Hotel & SPA od400€vrátane poplatkov

Washington Resort Hotel & SPA recenzie

Archív recenzií

Katarína K. Detail recenzie

Neodporúčam tento hotel ako 5*

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%
Viktória Detail recenzie

Bola to najlepšia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
94%
klientka Detail recenzie

sklamanie

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
61%
Jerry Detail recenzie

Ako vždy v Turecku, úplne perfektne

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Fantastický rezort, ktorý nám spočiatku prišiel príliš maličký (na rozdiel od predošlých skúseností), ale veľmi rýchlo sme ocenili všetky prednosti z toho vyplývajúce. Všetko bolo poruke a na blízku. Absolútne nič nechýbalo. K bazénu sme mali 5 krokov (izba hneď nad ním), na pláž len pár metrov. Do jedálne iba dolu po schodoch. Podľa nás nič nebolo zastaralé (ako tu čítam jednu tiež tohtoročnú recenziu), my sme mali krásnu novú izbu. Priamo v hoteli možnosť nakúpiť úplne všetko (na rozdiel od názoru z tej recenzie) - od hračiek, drogérie, kabeliek, oblečenia, optiku až po kaderníka. Všetko sme využili. A navyše v dedinke za prvou zákrutou (400 metrov) je veľký Alibaba bazár, kde už máte úplne všetko. Avšak, keďže je vo vzdialenosti (1, 7 km) Lyra Shopping Park, tak odporúčam utrácať peniaze tam. Je to klasické shopping centrum (ako u nás), kde vás nikto neotravuje, nemusíte zjednávať cenu a majú tam všetko a oveľa viac a krajšie veci ako na bazároch, v rovnakých cenách príp. ešte lepších. My sme to zvládli aj s dvoma malými deťmi prejsť peši tam, aj späť s plnými igelitkami (inak chodí bus). Takže bohato sme nakúpili, skvele sme si užili dovolenku, slnka, mora, prejedali sa výbornou stravou (čo je v Turecku asi klasika). Vôbec nám nevadili Rusi či ktokoľvek iný. Animátori boli (asi) Turci, ale veľmi sa snažili, hoci my ani naše deti nie sú cieľová skupina, ale boli zlatí, stále niečo organizovali, prihovárali sa. Je tam miniklub a detské ihrisko, ktoré je celé v tieni (prekryté obrovskou plachtou). Jediné, čo mi trochu chýbalo, bol nejaký väčší aquapark (boli len dve šmykľavky), ale zase bol to malý rezort a za peniaze, ktoré sme za to dali nemôžeme už chcieť viac! Na googlemaps to vyzerá tak, že tento hotel je zašitý za iným rezortom a pláž, že je oproti tomu druhému úplne malinká, ale v skutočnosti to tak vôbec nevnímate. Všetko je primerané a všetko je ako má byť. Skvelá dovolenka.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Pekné izby. My sme mali úplne nový nábytok a spolu so závesmi a malovkou usudzujem, že pri návrhu angažovali aj interiérového architekta. Klimatizácia bola individuálna a hlavne sme disponovali dvoma kartami od izby, čiže jedna bola stále pichnutá v elektrike a mohli sme si klímovať priebežne a rozumne (a nie nárazovo). Toto považujem za najväčší benefit, myslím, že v minulosti sme vždy mali iba jednu kartu. Minibar v chladničke bol v rámci AI a dopĺňali, myslím, 2krát za pobyt. Konkrétne my sme mali izbu na prvom poschodí priamo nad bazénom s výhľadom na celý rezort a na more. Takže už lepšie sa nedalo. Je pravda, že sme dali do pasu 10 €, ale myslím, že izba bola dávno prichystaná, lebo na recepcií sme sa zdržali menej než 5 minút, hneď sme sa išli ubytovať a mali sme tam už pripravené 2 prístelky. Takže neviem, či by to dopadlo inak bez toho bakšišu. Prístelky však dosť hrozné, ale aj na normálnej posteli veľmi mäkké matrace, takže ma celý pobyt bolel chrbát, ale to je tak všade mimo domu. Jediné predpotopné je, že trezor na izbe nie je na kód, ale na veľký (obrovský) kľúč, no nebudem kvôli tomu však znižovať rating.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Dostatok ležadiel a slnečníkov. Pláž každý deň uprataná. Dokonca tam vlaje tá vlajka, akože výborne ohodnotená. Naozaj nie je čo vytknúť. Čítam v recenziách, ako sa ľudia sťažujú, že nie je piesková. No a čo? Je to taký hybrid piesku a malých kamienkov. Dokonca hodnotím oveľa pozitívnejšie, človek nemá všade vo všetkých otvoroch piesok. A voda nie je zvírená a zakalená od piesku. Je pekná a vstup je výborný. Žiadnu obuv netreba. A to, že je po 2 metroch hneď hlboká, tiež oceňujem. Človek sa nenachodí ďaleko (ako na Cypre tam sme museli šliapať 50 metrov a ešte stále bola po kolená) a môže hneď skočiť do vody. Navyše skoro stále veľké vlny. Pravda je, že z týchto dôvodov si mladšia dcéra mora užiť nemohla. No ale more predsa, je svojou podstatou len pre plavcov! A bazén je v tomto hoteli úžasný tým (čo mu práve mnohí v recenziách vytýkajú), že má hlbokú vodu. Konečne sa dá zaplávať aj v bazéne. A nie je bazén plný postávajúcich ľudí. Jedna priama šmykľavka a jeden tobogan. Trochu málo, ale neboli rady. Deti sa aj tam vyšantili.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Všetko bolo. Na toto sa teším vždy celý rok. Ako sa budem prejedať a vyberať si, čo sa mi zapáči. Snáď možno ryby by mohli byť častejšie resp. každý deň (tak ako boli na Cypre, ale zase tam bola trojnásobná cena). Na obed sme do jedálne ani nechodili, lebo všetko sme mali v snacku pri bazéne, kde sa aj varilo a grilovalo.
Ultra all inclusive nemá chybu. Alko-nealko-káva-zmrlina. Tá zmrzka bola neobmedzene celé popoludnie (a Algida). Tomu nealku sa dá vytknúť, že sirupy z automatu sú príšerne, ale nenormálne sladké, treba ich zriediť aspoň rovnakým dielom vody, ale my pijeme iba čistú vodu, takže to išlo mimo nás. Miešané alkoholické drinky (v rámci AI je ich asi šesť) by mohli byť dobré, keby ich zase nerobili príšerné sladké s tými sirupmi. Ale tiež to išlo mimo nás, pri rodinnej dovolenke s deťmi máte iné priority, než piť alkohol. Vodu v plastovej fľaši si môžete vypýtať, kedy chcete a koľko chcete, takže si ju môžete vziať zo sebou aj mimo rezortu. No a k tým mačkám, je pravda, že sa sem-tam nejaká prechádzala po jedálni. Ale nikomu to nevadilo, ani nám. Pokiaľ nemáte alergiu na mačky, nie je dôvod sa vzrušovať. Proste nič sa nedeje.
6*6*6*6*6*6*
Personál
V pohode. Na recepcií vedia všetky jazyky, animátori taktiež. U barmanov už angličtina absentuje, no a čo. Čašníci fakt kmitajú a pomedzi to ako odnášajú hlady tanierov, sa vás ešte spýtajú, čo si dáte piť (hoci si to môže ísť každý vziať sám) a prihovoriť sa k dieťaťu. Šéfovia dozerajú, aby všetko bolo v najlepšom poriadku a tiež makajú. Šéfkuchár je k dispozícii a vlastne víta pri príchode, prípadne kontroluje.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Všetko. Beach volejbal, stolný tenis, dokonca aj normálny tenis (2 alebo 3 kurty). Všetko zadarmo. Ale kto by hral v 40 stupňovej horúčave tenis, takže kurty boli prázdne. Na pláži vodné športy. Využili sme so staršou dcérou parasailing. Vyjednali sme aj lacnejšiu cenu, takže sme boli veľmi spokojní. V budove hotela je klimatizovaná posilňovňa, kde ako to už býva väčšina strojov je čiastočne nefunkčných, no ale neprišli sme tam kvôli tomu. Je tam aj indoor plavecký bazén, kde sme ani neboli.
Tipy
Tipy
Nechodíme na výlety v tropických horúčavách, hlavne nie s deťmi. Užívame si výhody Ultra AI v rezorte. Akurát odporúčam ten shopping center Lyra.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Iveta Detail recenzie

Čakala podstatne viac

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
61%
Marina  Detail recenzie

Najlepšia dovolenka!!!

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
100%
Katarina Detail recenzie

Pekná a oddychová dovolenka

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
Adriana Detail recenzie

Uz nikdy viac tento hotel

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
61%
Tatiana Detail recenzie

Najlepšia dovolenka

, (16 - 20 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
97%
ivan1976 Detail recenzie

Bolo to v pohode

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
72%
jaroslav Detail recenzie

Úžasna dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
86%
Marek Detail recenzie

Skvela dovolenka

, (21 - 30 rokov, pracovná cesta) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Paťa  Detail recenzie

Otrasná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
33%
Zuzana Detail recenzie

Pekná dovolenka, ale už sa nevrátime

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
69%
Romana Detail recenzie

Príjemná dovolenka, výborný relax, super...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
75%
Kukkee Detail recenzie

Hnus, otras, grc, utekali sme z tade!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
40%
zdena Detail recenzie

Spokojná celá rodina

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
veronika Detail recenzie

Parádna dovolenka!!! Nechceli sme ísť domov.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
92%
Biba Detail recenzie

Super dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
100%
Magda Detail recenzie

Dovolenka bola veľmi dobrá

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
83%
Monika Detail recenzie

bola to najhoršia dovolenka

, (60+ rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
42%
Anna Detail recenzie

trocha sklamaný

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
73%
ERIKA Detail recenzie

super dovolenka

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
doktor77 Detail recenzie

Nedoporucujem velmi zly hotel,spina

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
47%
jaroslav galo Detail recenzie

vynikajuca dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
83%
Drobná Detail recenzie

len pre nenáročnú klientelu a ako last minute...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
67%
Jarka Detail recenzie

Hotel bol veľmi pekný a čistý. Každý deň...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
86%

Fotografie z recenzií

pohľad z nášho balkónubazénbazén............bazénrestauráciainteriérinteriérinteriérvečera-iba časťdobrotydobroty

Washington Resort Hotel & SPA - Profesionálne fotografie

Washington Resort Hotel & SPA
Washington Resort Hotel & SPA
Washington Resort Hotel & SPA
Washington Resort Hotel & SPA
Washington Resort Hotel & SPA

Podobné recenzie Side

Orfeus Hotel
Orfeus Hotel 3*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Sea Planet Resort & Spa
Hotel Sea Planet Resort & Spa 4.5*
Turecko, Side, Kizilot
. najlepšie hodnotenie
41 recenzií
75%
Washington Resort Hotel & SPA
Washington Resort Hotel & SPA 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
26 recenzií
75%
Hotel Side Bella Luna
Hotel Side Bella Luna 4*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
75%
Hotel Seher Sun Beach
Hotel Seher Sun Beach 4*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...