Hotel Silence Beach

5*5*5*5*5*
Hotel Silence Beach GalériaGaléria (5 + 1)
70%
Celkovo hodnotený
ako 145. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné1
Výborné2
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Silence Beach od591€vrátane poplatkov

Hotel Silence Beach recenzie

Archív recenzií

Jarka Detail recenzie

Hrozné

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
30%
Michaela Detail recenzie

Fantááázia club izba

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
93%
Beata Detail recenzie

Pekná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
72%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel patrí rozlohou k tým väčším, preto sme si ho aj vybrali. Okrem krytých bazénov /2/ sú k dispozícii tobogany /oddelená časť/ s kolotočmi. Pri nich sa nachádzajú tzv. vilkové domčeky so samostatnými bazénmi, potom je tam veľký bazén /hĺbka 150cm/, malý bazén pre deti s malými toboganmi /hĺbka 35cm/ a ešte jeden bazén s toboganmi asi pre trošku väčšie deti /hĺbka 130 cm/ a samozrejme hotelová pláž. A ak by mal niekto maličké deti, určite sa oplatí ubytovať na 3 poschodí v hlavnej budove, tam sa nachádza ďalší súkromný bazénik s malým ihriskom pre detičky /našli sme ho náhodou/. Recepcia a vstup Vás zaujmú na prvý pohľad - krásna a čistá ako aj celý areál hotela. Žiaden smrad, všetko upravené. Na recepcii sa nachádza veľa lehátok, gaučových súprav je tam asi 50 ks. Je kde si oddýchnuť. Všetko je klimatizované. V okolí hotela je veľa zelene, lavičiek, obchodíkov so suvenírmi /oplatí sa ísť na nákupy kúsok od hotela - je to tam lacnejšie/.
4*4*4*4*
Izby
Izby boli vždy čisté, upravené. Bohužiaľ sme museli počas pobytu izbu meniť, mali sme na stole mravce a potom sa nám upchal odpad v umývadle. Nová izba /mali sme aj predtým rodinnú izbu/ bola umiestnená v hlavnej budove, mala výhľad na bazény a more. Rodinné izby sú aj vo vilkovej časti, ktorá je kúsok od kolotočov a toboganov, ale tú nám v CK neodporúčali kvôli malým deťom, pretože vstup z izieb je priamo do bazéna. Rodinná izba mala fén, vaňu, wc, spojený balkón, trezor /tiež zdarma/, televízor na každej izbe, pripojenie na wifi je zadarmo v hoteli a dosah je aj na každej izbe aj v areáli hoteli po zadaní čísla vašej izby. Každá izba má klimatizáciu, nám išla perfektne. Nutno používať! Bar na izbe dopĺňaný každý deň /pivo, fanta, sprite, voda, minerálka/. Posteľnú bielizeň menili každý druhý deň, uteráky, ak ste nechali na dlážke, každý deň. Toaletný papier dopĺňaný podľa potreby.
4*4*4*4*
Pláž
Pláž bola pieskovo kamenistá. Nám to nevadilo. Opaľovali sme sa na lehátkach a plážovú obuv sme nechávali na pláži kúsok od brehu. Iba raz sa nám stalo, že boli väčšie vlny a to si deti vychutnávali. K moru sa dostanete po lávke, vždy upravená, čistá. Na pláži je tiež jeden z barov - nápoje si čapujete sami alebo vás obslúži za barom čašník. Lehátok je dostatočný počet, nemusíte sa báť, že keď prídete poobede, nebudete si mať kam ľahnúť. Od letiska je hotel vzdialený necelé dve hodinky autobusom /dá sa vydržať/. Na pláži sa nachádza aj mólo - škoda, že sa nedá využiť na posedenie /chýbajú vankúše/. Dostatočný počet lehátok ej aj pri bazénoch, aj keď už o 9. 00 hod. je väčšina lehátok obsadená uterákmi /tie si meníte na kartičku/, vždy sme si aj o 10. 00 hod. našli miesta pre 3-4 osoby.
5*5*5*5*5*
Strava
So stravou sme boli maximálne spokojní. Vybrať si musel každý, či dieťa, dospelý, vegetarián. Toľko druhov syrov, zeleniny, ovocia, mäsa, rýb sme okrem ALI BAY RESORTU, ktorý je taktiež v Turecku, nemali. Čistota stolov bola dobrá, jediné mínus musím dať čašníkom, pretože nestíhali podávať nápoje počas obeda a večere na stoly, museli ste si ich brať sami. Moje deti fičali na palacinkách s nutelou, muž na zákuskoch, rybách /raky, krevety/, ja zase na syroch, údených mäskách, ovocí /hrušky, jablká, broskyne, nektarinky, hrozno, čerešne/. Veľmi veľa druhov arašidov, mandlí, datle, sušené marhule, olivy. Na obed ste si mohli v hlavnej jedálni vybrať z nápojov - červené víno, biele víno, ružové víno, pivo, kola, sprite, fanta /všetko nachystané a položené na bare/, okrem toho ste si mohli sami načapovať čistú vodu /bola aj na každom stole/, ananásový džús, jablkový, grepový, čaj, kávu. na večeru pribudlo aj šampanské a v jednom bare aj importované nápoje martini, vodka. Pri každom bazéne sa nachádzajú automaty na džúsy a na vodu + plastové poháre /nikdy nechýbali/. Od 15. 00- do 18. 00 sa podávala každý deň zmrzlina /na 2 miestach/ a vynikajúce zákusky.
3*3*3*
Personál
K recepčným sa je vyjadrovať ťažko. Asi musíte dať do pasu pri ubytovaní nejaké eurá alebo musíte byť z Ruska, Nemecka a nie zo Slovenska. Na izbu sme čakali dlho. Prišli sme o 9. 30 hod. a izbu sme dostali po 15. 00 hod. a to nám recepčný sľúbil, že už o 13. 00 izba bude. Ako som vyššie písala, museli sme izbu meniť a pri zámene sme zabudli na izbe jednu plyšovú hračku. Išli sme na recepciu, odtiaľ nás poslali na informácie a tak dokola. Asi po dvoch pokusoch som to nechala tak - odišli sme bez hračky. :-) Animátori boli úžasní, nevtieraví. Večerní program dobrý. Možnosť fotografovať sa s opicou, papagájom, alebo vám urobia len tak fotografiu na tobogane, v bazéne /a je len na vás či si ju kúpite, alebo nie/. Jedna fotka 8 eur, pri 6 ks - 6 eur. Musia na niečom bohatnúť. Dohovoríte sa po rusky a anglicky.
5*5*5*5*5*
Šport
Športovo sa môžete vyžiť už v hoteli s animátormi /streľba vzduchovkou, hod šípkami, volejbal, vodná gymnastika, tenis, vodné pólo, minigolf, rôzne druhy tancov/, alebo si zaplatíte na pláži plavbu pirátskou loďou, jazdu skútrom, vodným banánom, lietajúcou rybou - doporučujem, osobne som vyskúšala /nezabudnuteľný zážitok/.
Tipy
Tipy
Boli sme cez CK pozrieť Delfín show. Zle zorganizované, čakali sme pred bránami aj s deťmi asi pol hodiny /deti nervózne/. Vstupné cez Ck bolo o dosť drahšie ako na mieste. Výlet do SIDE sme si potom zabezpečili radšej sami taxíkom.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Happy Travel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Zuzana Detail recenzie

Pohodova dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
60%
Viva Detail recenzie

Výborná letná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

Disco

Hotel Silence Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Silence Beach
Hotel Silence Beach
Hotel Silence Beach
Hotel Silence Beach
Hotel Silence Beach

Podobné recenzie Side

Hotel Suntopia Seven Seas
Hotel Suntopia Seven Seas 5*
Turecko, Side, Titreyengol
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
61%
Hotel Grand Prestige
Hotel Grand Prestige 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
35 recenzií
70%
Hotel Silence Beach
Hotel Silence Beach 5*
Turecko, Side, Kizilagac
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
70%
Hotel Sunrise Park Resort
Hotel Sunrise Park Resort 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
70%
Hotel Hera Beach
Hotel Hera Beach 3*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
56%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...