Hotel Iberotel Palm Garden

5*5*5*5*5*
Kizilagac, Mevki/Manavgat, Manavgat 07600, Turkey
Hotel Iberotel Palm Garden GalériaGaléria (4 + 24)
88%
Celkovo hodnotený
ako 15. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné19
Výborné22
Dobré3
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0
Iberotel Palm Garden od957€vrátane poplatkov

Hotel Iberotel Palm Garden recenzie

Archív recenzií

Majooo Detail recenzie

Jednoducho raj na zemi, TOP dovolenka v Turecku

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Jednoducho raj na zemi. Inak sa ani nedá nazvať tento úžasný hotelový komplex pozostávajúci zo 17 viliek v nádhernej palmovej denne udržiavanej záhrade s personálom, ktorý sa o vás príkladne stará, ktorému záleží na vás a na tom, ako sa budete celú dovolenku cítiť. Osobne riaditeľ hotela dohliada na to, aby každý klient bol maximálne spokojný a odniesol si len a len tie najkrajšie zážitky z miesta, ktoré je Rajom na zemi. Hluk z diskotéky vôbec nepočuť, pretože nie je na voľnom priestranstve, program končí o 23. hodine, ľudia sa rozídu do izieb a je už ticho. Iberotel je nemecká značka, organizácia CK je medzinárodná, tak preto obsadenosť tvoria 80% Nemci, 15% Slováci, zvyšok jedna-dve rodiny RU, NL, ČR. Animácie v nemčine, dievčatá sú milé usmievavé, veľmi dobrá škola pre naše deti, ak sa učia v škole NEJ, naučia sa veľa a animátori sa pekne starajú o deti, rodičia si môžu užívať voľno. Nemecká klientela je klientela na úrovni, tam nenájdete, aby pri stole na raňajkách, obede a pri večeri mali deti namiesto jedla tablet a podobne, tento dojem kazili iba dve poľské rodiny, ktoré decku namiesto jedla dali tablet, sem tam prikŕmili suchým chlebíkom na večeru. Tam nenájdete ľudí, čo si naložia plné taniere jedla, koláčov a pod. a potom ešte viac odnášajú čašníci, pretože kultúra je tu taká, každý si naberie toľko, koľko reálne zje, aj deti a potom čašníci odnášajú len prázdne taniere, resp. malé zvyšky. Transfer je cca hodina, v tejto sezóne síce o 15 min viac, kvôli tomu, že v Antalyi sa robí cesta pre blížiace sa Expo Antalya. Pokiaľ máte šťastie, tak za hodinku ste na mieste, no ak ste zberač, cesta sa predĺži. V mojom prípade cesta tam 75 min, cesta nazad 140 min-boli sme zberač ešte do Grand Prestige a Trio Alba. Ale aspoň sme videli aj iné o dosť horšie a samotní klienti z Prestige boli dosť sklamaní. Wi-Fi je dostupná všade, v pohode som počúval na pláži cez internet naše rádio, sem-tam seklo (z ohľadom na množstvo pripojených ľudí). Na izbe v pohode, pokiaľ je potreba sťahovania väčších dát, treba ísť do Lobby, kde je to najlepšie.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izby sú útulne zariadené, moderný nábytok, klimatizácia, zmena nastala od fotky v katalógu v tom, že televízor bol vymenený za nový, plochý. Tu by som rád vyvrátil tvrdenie pani Simony z 1. 5. 2015, čo píše nižšie. - Matrac - je super, nový, kvalitný hotelový. Ona asi spáva na nafukovačke, tak preto sa sťažuje na kvalitu. Mravce na izbe - pravidelne je robená dezinsekcia a nachádzame sa v záhrade, kde sú mravce, takže ak sa jeden dostane do izby, je to normálne a aj tak neprežije, keďže týždenne sa robí dezinsekcia. :)
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž je čistá, udržiavaná, všetko, čo potrebujete nájdete. Prístup do mora pozvoľný, more je čisté, vstup premiešaný drobnými kamienkami. Odporúča sa obuv do vody, kúpite aj na mieste za 7-8€. More super, čisté, príjemné. Ležadiel je dostatok, v každej hodine si nájdete, s pribúdajúcimi septembrovými dňami je ich čoraz viac, takisto aj pri bazéne, lukratívne miesta skôr obsadené, ale aj okolo 10:00 ešte nájdete voľné. Bazén krásny čistý, detský takisto, k dispozícii aj hračky, je tu zberná nádoba, kde môžete nechať hračky, ktoré nebudete brať nazad domov. Susedná pláž vľavo patrí už hotelu Club Nena - nie je pekná, sprava je verejná pláž a vedľa už ďalší hotel. Hneď pred hotelom nákupné možnosti, veľké OC Lyra, dobrý výber, s pribúdajúcimi septembrovými dňami vyššie zľavy a výpredaje, v prvý deň pobytu som kúpil tričko za 6€, o 10 dní už bolo za 4€. Oproti cez cestu vpravo pár bazárov so všetkým možným.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Pani Magdaléna to detailne opísala podo mnou, nemám čo by som doplnil. Strava je výborná a pestrá. Aj tu by som rád vyvrátil tvrdenie pani Simony, čo píše nižšie. --Zoxidovaná bude asi ona, nie strava. Doma asi je bravčové s kapustou a fazuľu, ryby vôbec nepozná, možno tak filety s vodou. Pokiaľ si tu človek nevyberie, tak potom už neviem, čo chce. 14 tematických večerov, veľký výber, máte tu aj naše obľúbené rezne (šnicle), bola aj pečená kačka v rámci ázijského večera, grilované kurča, famózny grilovaný tuniak, pstruh a aj losos - úplne vynikajúca chuť, veľa teľacieho, jahňacieho - kedy ste naposledy jedli grilované rebierka??? Nechýba aj tradičné Turkey village a pod., treba zažiť, skúsiť. Ako bonus, máte počas pobytu narodeniny? Prekvapenie pri večeri vás isto neminie. Personál o vás vie! Hlavne teda o deťoch. Na raňajky široký výber, viac druhov chleba, pečiva sladké pečivo, palacinky, wafle a aj bezgluténové pečivo sa nájde. Samozrejme veľa ovocia a zeleniny. Zmrzlina je od 12:30 až do večera, na výber viac druhov. Vyvraciam aj tvrdenie pani Ľudky, ktorá mala črevné problémy kto vie z čoho, no z jedla v Iberoteli to nebolo! Tu sa pravidelne odoberajú vzorky stravy a robí sa rozbor. Lobby bar, Panorama bar, Beach bar, všade všetkého dostatok, lokálny alkohol free, značkové drinky sa platili - mne nechýbali. Nemci nie sú Rusi, čo od rána do noci pijú a robia bordel a neporiadok. Panorama a beach bar okrem nápojov aj ľadová káva, čokoláda, jahodová a pomarančová dreň, no čo ešte viac treba. Jedine tak pani Simona z 1. 5. 2015 videla vodu z vodovodu vo svojich snoch a nie v realite, lebo voda, ktorá ide do automatov cez trubky je z pitných galónov nie z tureckého vodovodu. :) Káva v lobby bare je najlepšia, je pravá, super stroj, v reštaurácii a baroch je len instantná z automatu. Máte tu aj Café Tűrűk, kde je tiež fajn káva.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Nie personál, ale pani Simona z 1.5.2015 je zakomplexovaná, ktorá bola, noo...Úslužnejší personál ako je v Iberoteli som ešte nezažil. 350 členná staff sa o vás stará, každý jeden vás pri kontakte pozdraví, usmeje sa. Nezáleží či je to údržbár, záhradník, chyžná. Riaditeľ osobne na všetko dohliada, pri príchode vás personál privíta, usadí vás, poinformuje o hoteli, vypíšete si kartu, služba vám kufre donesie na izbu, vôbec nepozerá na vás bakšiš, prosím...nikto to od vás nikdy nežiada, majú tu TIP boxy, tam im môžete nechať bakšiš. A keď budete odchádzať, sám riaditeľ sa s vami rozlúči (ak je prítomný) no väčšinou je, spolu s recepciou a personálom vám ešte zamáva na rozlúčku a to všetko s úsmevom na tvári. :) V Iberoteli ste Vážený hosť!
6*6*6*6*6*6*
Šport
Vodné športy priamo na pláži, takisto aj v rámci denného programu - volejbal, futbal, tenis.
Tipy
Tipy
Mesto Side, Termesos.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Magdaléna Detail recenzie

Pre nás zatiaľ najlepší hotel v Turecku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
94%
Petra Detail recenzie

Po druhé a zase úplne super :-)

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
100%
Martinka Detail recenzie

Bola to super dovolenka, najlepšia v Turecku...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
97%
peter Detail recenzie

Pekná dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
86%
Simona  Detail recenzie

Jediná dovolenka v Turecku, ktorá sa mi zhnusila

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
28%
Simona Detail recenzie

Perfektná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
97%
Tintinka Detail recenzie

Perfektná dovolenka , ideálna pre rodiny s...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
zuzana Detail recenzie

Naozaj super dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
97%
Ľudmila Muchová Detail recenzie

Určite sa tam nevrátime

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%
simona Detail recenzie

Najlepšia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
100%
Viera Dubcová Detail recenzie

Úžasná dovolenka, zatiaľ najlepšia zo...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
81%
Petra Pšenčíková Detail recenzie

Úžasné

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
100%
Soňa Strieborná Detail recenzie

Uspokojivá dovolenka pre malé deti a dôchodcov

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
72%
Michaela Detail recenzie

Odporúčam, super dovolenka.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
Gabriela Detail recenzie

Super dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Jana Budálová Detail recenzie

Výbornééééé

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
86%
Monika Detail recenzie

Super dovolenka, určite sa sem vrátime

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
89%
Marta Detail recenzie

Bola to super dovolenka, najlepšia v Turecku

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
94%
Marek Detail recenzie

Vynikajúca dovolenka, boli sme tu už 8 krát.

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
92%
Angelika Kútna Detail recenzie

Veľmi príjemná dovolenka.

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
86%
koma Detail recenzie

Perfektná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
92%
Oľga (36-39r. 4dosp. a 1dieťa 12r.) Detail recenzie

Výborná

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
97%
Anna Detail recenzie

Bola to super dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
Dana S. Detail recenzie

Dovolenka podľa želania

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
86%
Daniel Dzugas Detail recenzie

Najlepšie služby, aké som doteraz zažil

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
89%
Katka Š.  Detail recenzie

Najlepšia dovolenka v mojom živote zatial (31r)

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
100%
Lula  Detail recenzie

Vyborna dovolenka pre rodiny s detmi.

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
vladimír leško Detail recenzie

Jednoznačne najlepšia dovolenka v živote!

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
92%
Michaela  Detail recenzie

Dovolenka snov

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
100%
Gabika Detail recenzie

Perfektná dovolenka, určite sa sem vrátime!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
Lyda Detail recenzie

Výborna dovolenka, popis v cestovke sedel

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
97%
Lenka Detail recenzie

Najkrajšia dovolenka na ktorej sme boli.

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
100%
Jana  Detail recenzie

Uzasna dovolenka vdaka priatelom, miesto priemerne

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
69%
Zuzana K. Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
83%
Dušana Detail recenzie

Najlepšia dovolenka!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
92%
Ivana Detail recenzie

super dovolenka v super hoteli

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
maros Detail recenzie

vyborna dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
86%
Sisi Detail recenzie

Super dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
83%
Jana Detail recenzie

Vyborna dovolenka, krasny komplex, super hotel!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
Laura Detail recenzie

Nesplnené očakávania:-(

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 11 čitateľom recenzia pomohla
75%
Patrik  Detail recenzie

Perfektná dovolenka, maximálna spokojnosť !

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
marian Detail recenzie

Spokojnoť, radi sa vrátime

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
David Kalcak Detail recenzie

Skutočne miesto, kde sa oplatí ísť na...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
86%
cestovateľ Detail recenzie

Skvelá dovolenka na oddych a relax. Vhodná pre...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
92%

Fotografie z recenzií

Pláž a móloVstupná budovaHlavná jedáleňHlavná jedáleňBazénBazénDetský bazénBazénRecepcia a halaPalmová promenádaPalmová promenádaPalmová promenádaPalmová promenádavilka zvnútravilka zvonkuvýhľadbazéncesta k plážiuznania hotelaposteľplážubytovanie, žiadna velka hotelova budova, ale male domčekypohlad z jedalne na areal hotelapohlad z baru na plaž

Hotel Iberotel Palm Garden - Profesionálne fotografie

Hotel Iberotel Palm Garden
Hotel Iberotel Palm Garden
Hotel Iberotel Palm Garden
Hotel Iberotel Palm Garden

Podobné recenzie Side

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort
Hotel Royal Atlantis Spa & Resort 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
100%
Hotel Grand Seker Resort
Hotel Grand Seker Resort 4*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
100%
Hotel Iberotel Palm Garden
Hotel Iberotel Palm Garden 5*
Turecko, Side, Kizilagac
. najlepšie hodnotenie
45 recenzií
88%
Hotel Seamelia Beach Resort
Hotel Seamelia Beach Resort 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
88%
Hotel Trendy Side beach
Hotel Trendy Side beach 4*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
88%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...