Hotel Sural Garden

3*3*3*
Hotel Sural Garden GalériaGaléria (11 + 24)
75%
Celkovo hodnotený
ako 120. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné1
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0
Sural Garden od440€vrátane poplatkov

Hotel Sural Garden recenzie

Archív recenzií

Silvia Detail recenzie

Naša najlepšia dovolenka!!!

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
86%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je menší, skôr rodinného typu. Hostia sú ubytovaní buď v hlavnej budove alebo v apartmánovej časti, ktorá je pri bazéne. My sme mali izbu v hlavnej budove, v noci tam bolo ticho a kľud. Hotel bol čistý, upratovali každý deň. Okolie je veľmi pekné, záhrada je udržiavaná, rástli tam nádherné palmy, kvitli čínske ruže a kosatce. V hoteli bývali Rusi, Nemci, Turci a dosť bolo aj Slovákov. Dala sa tam dokopy výborná partia, preto sa nám tak veľmi páčilo.
5*5*5*5*5*
Izby
Ubytovali nás hneď po príchode, v kúpeľni však presakovala voda zo stropu - asi nejaké prasknuté potrubie. Izbu nám bez problémov a dokonca bez "bakšišu" vymenili. Novú izbu sme mali nad krytou terasou hotela, v noci tam bolo úplné ticho. Super bola klíma, ktorá išla aj počas našej neprítomnosti na izbe. Bola síce centrálna, ale dala dobre regulovať a hlavne bola umiestnená tak, že nefúkala priamo na posteľ. Izby upratovali pravidelne, osušky nám vymenili dvakrát. Ak by sme požiadali o častejšiu výmenu, asi by to nebol problém.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž je trošku ďalej od hotela, odhadujem tak 300 metrov. Vedie tam vydláždený chodník cez peknú upravenú záhradu, takže to bola príjemná prechádzka. Pláž bola piesková, na pláži hotelové lehátka, osušky k dispozícii zdarma. Lehátok bolo dosť, ale takmer vôbec sme na nich neležali, buď sme boli v mori alebo v bufete. More bolo super, pri brehu dosť plytké, voda bola čistá a hlavne nebola veľmi teplá. Po pár metroch bolo hlbšie, dalo sa dobre plávať. V hoteli bol bazén s toboganom a šmykľavkou, deti sa tam vždy poobede vybláznili (dospelí občas s nimi). Voda bola čistá, o bazén sa starali. Výborné bolo to, že sme mohli chodiť do všetkých Sural hotelov. Mohli sme tam chodiť do bazénov, na animácie, večer na diskotéku a pod. Akurát stravu sme museli čerpať v našom hoteli, ale kávu, zmrzlinu a nápoje sme si mohli dať aj tam. V hoteli bol aj hammam (turecké kúpele), pokiaľ viem, tak sauna bola zadarmo. Za masáže sa platilo. Tí, čo boli, si veľmi pochvaľovali.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Jedlo bolo neskutočne dobré a pestré. Na raňajky asi 10 druhov žemličiek, sendvič, ktorý sa dal zapekať v grile, veľký výber syrov, nejaké salámy (tie nejedávam, tak neviem ako chutili), džemy, čokoláda (niečo ako nutella), teplý bufet (párky, špekáčiky, zemiakové krokety, omeleta so syrom, varené vajcia), zelenina a ovocie (jablká, melóny, hrozno, broskyne a čerstvé figy). Robili aj lievance. Na pitie čapované nápoje, čierny čaj, dal sa uvariť aj ovocný. Jediný nedostatok - káva len z automatu, ale dala sa piť. Obed sa podával v plážovej reštaurácii, čo bolo super, lebo sme sa nemuseli vracať do hotela. Dalo sa tam ísť aj v plavkách, chlapi si ale väčšinou dali na seba aspoň tričko, ženy pareo alebo plážové šaty. Výber jedla veľký. Boli grilované makrely, pečené filé, každý deň bolo kuracie mäso (grilované kura, grilované prsia alebo dusené na zelenine), asi dvakrát bol kurací kebab a nejaké mleté mäso (tipujem jahňacie) na takom drievku (tuším to volajú köfte). Ako príloha boli hranolky, opekané zemiaky, ryža a cestoviny. Každý deň boli aj špagety a asi 10 druhov zeleninových šalátov, grilované baklažány, tekvice a pečené papriky. Na obed boli aj dezerty (asi 3-4 druhy koláčikov) a ovocie. Okrem toho tam každý deň taká teta piekla borek (turecké placky) a plnila ho na požiadanie syrom, ovčím syrom, zemiakmi, dokonca aj cukrom. Od 15:00 hod. dávali pri bazéne zmrzlinu (vynikajúcu!) a rôzne keksíky ku káve. Večera bola v hotelovej reštaurácii, výber podobný, možno aj väčší, ako na obed. Rozhodne bolo viac koláčikov a boli famózne. Nápoje boli čapované - domáca kola, diétna kola, sprite, fanta a sóda, asi 5 druhov sirupov, turecké pivo, biele a červené víno. Večer robili aj miešané drinky z miestneho alkoholu, ale tie nám nechutili. Celkový dojem veľmi dobrý, vybral si aj "mäsožravec" aj vegetarián.
5*5*5*5*5*
Personál
Na recepcii sa v pohode dohovoríte anglicky, nemecky a rusky. S čašníkmi to bolo horšie (ovládali len základné frázy, väčšinou v nemčine), ale vždy sme sa dohodli. Boli ale veľmi milí a vysmiati. Aj keď tam fungovala samoobsluha, večer nás bežne obsluhovali, deťom robili super nealko - kokteily. Keď bola diskotéka, niektorí dokonca tancovali tie ich ľudové tance (jeden čašník bol neskutočne dobrý). Upratovačky vedeli len turecky, ale rukami - nohami sme im vedeli vysvetliť, čo chceme. Tiež boli slušné a milé.
5*5*5*5*5*
Šport
V hoteli bolo dobre vybavené fitness centrum, ale cvičiť som tam nevidela nikoho. V Sural Saray hoteli boli animácie, chlapi tam hrávali vodné pólo, ženy mohli cvičiť aqua - aerobic. Hotel mal aj dva tenisové kurty, ale hrať sme nevideli nikoho (asi odrádzalo to teplo). Na pláži boli klasické vodné športy za poplatok, bola tam aj sieť na plážový volejbal.
Tipy
Tipy
Dá sa ísť dolmušom (miestny mikrobus) asi za 1, 5 Eura do Side. Sú tam staroveké ruiny. Boli sme tam večer, bolo tam veľa ľudí, ruiny neboli dobre osvetlené. Lepšie by to bolo asi cez deň, ale odrádzalo nás horko. Je tam aj múzeum, večer však bolo zatvorené.
Cestovka ponúkala fakultatívne výlety (loď do Manavgatu, delfinárium, safari, Pamukale). Ak má niekto záujem, odporúčam dohodnúť sa s miestnou agentúrou, ktorá tam mala "kancelárie" na každom kroku. Ceny sa dali dohodnúť až o 60-70 % nižšie.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Solvex
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Pavol Detail recenzie

Velke sklamanie. Nikdy viac.

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
42%
Slávka Detail recenzie

najlepšia dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
89%
Zuzu Detail recenzie

Zaslúži si viac hviezdičiek. Odporúčam.

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 11 čitateľom recenzia pomohla
81%

Fotografie z recenzií

PlazOkolie hotelaSlnecnikyAz jeden drhu pecivaCestou na plaz1 spalna v apartmanekupelnavchodcesta na plazcesta z plazez plaze vchod a apartmanove domcekyapartmanovy domcekSural Garden s izbamimoznostivecerny programrecepciapool areapre detibazen a toboganyjavisko na vecerne predstaveniavecer pred odchodomstravakolaciky

Hotel Sural Garden - Profesionálne fotografie

Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden

Podobné recenzie Side

Hotel Side Bella Luna
Hotel Side Bella Luna 4*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
75%
Hotel Seher Sun Beach
Hotel Seher Sun Beach 4*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Sural Garden
Hotel Sural Garden 3*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Narcia
Hotel Narcia 4*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Hotel The Colours West
Hotel The Colours West 5*
Turecko, Side, Manavgat
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
73%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...