Hotel Turunc

4*4*4*4*
Hotel Turunc GalériaGaléria (5)
83%
Celkovo hodnotený
ako 8. najlepší z 58.
v oblasti Egejská riviéra
Úžasné1
Výborné4
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Turunc od619€vrátane poplatkov

Hotel Turunc recenzie

Archív recenzií

marcela Detail recenzie

toto bol najlepší hotel, v akom som kedy bola

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
lacko Detail recenzie

bolo tam velmi fajn:-)

, (41 - 50 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
90%
Ľubica Detail recenzie

Bolo naozaj výborne.

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
89%
roman Detail recenzie

výborný hotel najmä pre rodiny s deťmi

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
81%
Daniel Detail recenzie

Veľmi príjemná dovolenka. Kto má rád...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
56%
Mirka Detail recenzie

Celkovo to bola veľmi príjemná dovolenka....

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Celkovo to bola veľmi príjemná dovolenka. Hotel leží v krásnom prostredí medzi horami a z cesty ktorá k nemu vedie je nádherný výhľad. Okolie hotela bolo upravené, bazény čisté a celkovo sme boli až na pár menších nedostatkov spokojní. Nakoľko hotel leží medzi horami v blízkosti menšieho mestečka, nečakajte žiadny extra rušný nočný život (to nám vyhovovalo). Hotel ale organizuje večerné programy a tiež diskotéku takže v podstate je kam ísť. Marmaris je oveľa väčšie a rušnejšie mesto ako Turunc alebo Icmeler a je od Hotela Turunc vzdialený asi 30 min a myslím že od hotela tam premáva pravidelne dolmuša (taký mini bus). Týmto pozdravujem delegáta Cyrila ak náhodou číta, bol veľmi fajn a moc ochotný a usmievavý ;) Do Turecka sa raz určite ešte vrátime.
3*3*3*
Izby
Izba bola v pohode, čistá, na stenách žiadne plesne ani nič podobné, akurát sme dostali podkrovnú izbu a bolo tam hrozne teplo. Klimatizácia našťastie fungovala, takže len keď sme prišli z pláže tak tam bolo na nevydržanie, inak v pohode. Balkón bol dosť maličký, ale aj tak sme v izbe trávili minimum času takže nevadilo (výhľady na more nečakajte a keď tak, tak len zdiaľky). Kúpeľňa bola čistá, hoci vaňa už nebola najnovšia a teda bola trochu zájdená ale inak ok. Izbu upratovali každý deň, ale uteráky menili sporadicky a toaletný papier tiež. Nevýhodou ešte bolo že nás ubytovali na 4. poschodí kam sa išlo cez ďalšie krídlo hotela ktroré malo 3 poschodia a väčšinou sme šlapali peši po schodoch lebo výťah v našej budove nefungoval a keď ho opravili tak sme sa zasekli (fakt hrozná skúsenosť) a v druhej budove síce výťah fungoval, ale mal obmedzenú kapacitu takže sme tiež častokrát zbehli radšej peši. My sme mladí, tak sa to dalo, ale starší ľudia neboli nadšení.
4*4*4*4*
Pláž
Ak čakáte vlny a šíre more tak tento hotel nie je pre vás ten pravý. Leží totiž v zálive a preto máte skôr pocit že ste pri slanom jazere. Ale bola tam spravená jaskyňa cez kopec cez ktorú ste sa dostali na drevené mólo kde sa dalo ležať aj odtiaľ skákať a more tu bolo čistučké a v podstate otvorené. Pláž bola čistá, ale kapacita lehátok a slnečníkov nezodpovedala kapacite hotela a teda ráno bol "boj" o lehátka a slnečníky. V pravidlách síce stojí, že je zakázané si obsadzovať miesta pokiaľ tam nieste a neplánujete v krátkom čase byť, ale nikto to nedodržiava. Raz sa stalo že všetkým ktorí to nedodržali ráno vyzbierali z pláže uteráky a nahádzali na kopu......tí boli dosť nahnevaní. Inak lehátka boli naskladané aj na kope a keď sa vám neušlo tak ste si mohli zobrať, akurát ich už bolo možné dať len na slnko.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Nám s manželom strava veľmi chutila. Jedla bolo až moc a hlavne výber šalátov bol obrovský. Mäsa bolo cez deň menej, väčšinou 1 - 2 druhy, ale na večeru pri bazéne aj grilovali takže bolo všetkého veľa. Každý deň bolo aj ovocie, najčastejšie melóny (červený aj zelený) a broskyne prípadne ringloty. Raňajky boli od 7:30 do 10:00, medzi raňajkami a 16:00 hod bolo občerstvenie aj pri pláži a bazéne kde podávali šaláty, hamburgery, niekedy kebab, opekané zemiaky alebo hranolky, pizzu a pod. Nečakajte že tam schudnete ;)
6*6*6*6*6*6*
Personál
Veľmi milí a ochotní a hlavne vôbec nie sú otravní ako napr. v Egypte kde za všetko čakajú bakšiš. S personálom máme naozaj len dobré skúsenosti.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Tiež cekom fajn. Ja osobne patrím k ľuďom ktorí na dovolenke hľadajú aj aktívny oddych a tu to bolo fajn. Ráno bol aerobik s ruskou precvičovateľkou ktorý bol oproti iným čo som zažila celkom na úrovni, potom bolo vodné pólo, aqua aerobik (tiež celkom fajn), každý deň sa hral plážový volejbal a pomedzi to ešte boli rôzne súťaže na surfe v bazéne, hody loptou, tance a pod. Navyše v all inclusive máte aj fitnescentrum, ktoré je síce malé ale dá sa tam aspon zabehať na bežiacom páse, bol tam rotoped a stepper a tiež činky a lavičky. Po tejto stránke to bolo celkom pestré. A ak k tomu pridáme ešte jeden super plavecký bazén ktorý bol väčšinou poloprázdny, tak super :) Inak celkovo tam boli dva bazény a jeden detský. Ten druhý bol menší a konal sa tam väčšinou animačný program.
Tipy
Tipy
Boli sme na výlete na Dalyan, čo bola plavba loďkou po rieke cez národný park, návšteba bahenných kúpeľov ktoré navšívili napr. aj Uma Thurman, Sting alebo Dustin Hoffman a návšteva pláže kde korytnačky kladú svoje vajíčka. Popri rieke boli tiež v skalách hrobky podobné tým v Jordánskej Petre. Ako výlet to bolo celkom fajn. Ale najviac sme sa aj tak tešili ako sa na tej peknej pláži hodíme do mora ;) Ďalej sme absolvovali výlet na Pamukkale čo určite stojí za to vidieť, ale treba rátať s tým, že cca 5 hodín strávite v autobuse (našťastie klimatizovanom) a vyráža sa skoro ráno (05:20). Ale je to fakt zaujímavé a nám sa to páčilo. Oba výlety sú celodenné, ale zhodnotili sme že sú zbytočne rozťahané a dali by sa aj skrátiť aby boli menej únavné z hľadiska horúčavy.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Turunc - Profesionálne fotografie

Hotel Turunc
Hotel Turunc
Hotel Turunc
Hotel Turunc
Hotel Turunc

Podobné recenzie Egejská riviéra

Hotel Palm Wings Beach Resort
Hotel Palm Wings Beach Resort 5*
Turecko, Egejská riviéra, Didim
. najlepšie hodnotenie
21 recenzií
85%
Hotel Grand Blue Sky International
Hotel Grand Blue Sky International 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
84%
Hotel Turunc
Hotel Turunc 4*
Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
83%
Hotel Dalaman Airport Lykia Resort
Hotel Dalaman Airport Lykia Resort 4*
Turecko, Egejská riviéra, Dalaman
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
92%
Hotel Tui Blue Tropical
Hotel Tui Blue Tropical 4*
Turecko, Egejská riviéra, Sarigerme
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
97%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...