Hotel Munamar

5*5*5*5*5*
Hotel Munamar
72%
Celkovo hodnotený
ako 33. najlepší z 58.
v oblasti Egejská riviéra
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Munamar od466€vrátane poplatkov

Hotel Munamar recenzie

Archív recenzií

Ing. Dagmar Tešliarová Detail recenzie

Odporúčam. V Turecku sme boli prvykrát, nič...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Odporúčam. V Turecku sme boli prvykrát, nič tam nebolo zlé. Mimo vyššie opísané "kozmetické úpravy", ale to je už vlastne náš nárok na 5 *, to nemalo chybu. A všade okolo veľa zelene - hory s píniovými lesmi, upravené parky, oleandre, kvetov. No, zaslúžená dovolenka.
4*4*4*4*
Izby
Hotel patrí do švajčiarskej hotelovej siete JOY RESORTS AND HOTELS. Bolo tam všetko O.K., no ak je deklarovaných päť hviezd, tak možno aj také detaily, ktoré k tomu patria, by mali zmeniť: nábytok vo vstupnej hale, čistota kobercov na chodbách a schodištiach, vyššia úroveň upratovania v izbách. ("Madam, is dirty?" - opýtala sa pani chyžná a ukázala na uteráky. Až po prosbe o ich výmenu ich vymenila. Takže s upratovaním to nebolo také ako napr. v 5 hviezdových hoteloch v Egypte, s lupeňmi kvetov na posteliach, ale ... Sú tp len detaily. Inak - ako bolo povedané - O.K. Na izbách všetko ako má byť. Detailne je znázornený hotel na stránkach Hydrotouru - autentická prezentácia, zodpovedá reálu.
4*4*4*4*
Pláž
Super blízko, s lehátkami a slnečníkmi. Opäť ako vyššie - možno by to chcelo už i nové slnečníky. Pláž nemá modrú vlajku, chýba jej denné čistenie - služba iba vyrovná a poukladá lehátka, vysype terakotové odpadkové koše, pozbiera platové fľaše a poháre z hotela a to je všetko. Pláž nevalcujú, nehrabú, nezbierajú drobné nečistoty (napr. špaky). Ono to nie je zlé, ale k piatim hviezdam si to už žiada aj také detaily. Pláž je hrubopiesčitá, hlavné chodníky sú prekryté drevenými podestami. Vstup do mora príjemný, more čisté. Za celý pobyt sme zaregistrovali iba dvakrát nános "neprírodnej nečistoty" - nedopalky cigariet, papiere, plastové poháre, a to vtedy, keď zakotvila v neďalekom prístave väčšia loď. Inak - nie je to Červené more (pestrofarebné akvárium), po ktorého návšteve sa už každé iné more zdá bez života, no o jeho čistote svedčí i to, že v nedostupných miestach - v hĺbke (netreba sa báť, že by ste na nejakého šľapli) sú i ježkovia, ktorí sú senzormi čistoty vody. Takže voda je fakt čistá.
5*5*5*5*5*
Strava
Super - fakt super. Ak niekto očakáva vyprážaný rezeň, tak si musí naplánovať oddych na Slovensku. Inak - nemala chybu. Kvantá zeleniny, surovej i grilovanej, pripravovanej na x - spôsobov, "tsatsiki" - (každý deň 5 nových druhov), syry, prílohy, šaláty, jahňacina na rukolových listoch so super chutnou šťavou, ovocie, sladkosti (och Bože - na to sme sa chodili už len pozerať, to sa jednoducho nevládalo už jesť), pizze, grilované mäsa, grilované ryby, super zemiaky "KUMPIR", cestoviny, dokonca i hamburgery (nedala som si ani raz, ale mali stály odbyt u mládežníckej klientely). K tomu kvalifikovaný obslužný personál, ktorý k bufetom nosil nápoje, rámoval, staral sa o čistotu jedální a spokojnosť klientov. K strave niet najmenšej výhrady.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál ústretový, priateľský, úslužný, nevtieravý no napriek tomu komunikatívny a vysoko profesionálny. Tvrdili, že sme v ich hoteli prví Slováci, takže po počiatočných pozdravoch "Zdravstvuj resp. Hello" po zaučení zdravili už aj "Achoj". Všetci boli usmiatí, na rozdiel od našich slovenských čašníkov a ľudí, pracujúcich v službách cestovného ruchu, rýchle plnili každú prosbu (a niektorí hostia ich mali ozaj za minútu minimálne desať) a stále s úsmevom, so žoviálnym prístupom. Netvárili sa, že sme im na príťaž, ale práve naopak. Rozprávať o tom, ako sa to u nás v cestovnom ruchu nedá, a tam sa dá je smiešne. Je to všetko v ľuďoch a v Turecku to už dávno vedia.
4*4*4*4*
Šport
Pri jednom bazéne, ktorý nie je veľmi veľkom (viď. foto Hydrotouru), sa snažil turecký animačný team, no nemalo to ani zďaleka úroveň klubových animácií - žiaden aquagym, stretching, vodné pólo. Doobeda si potancovali na tureckú melódiu nejakú "spartakiádovú zostavu", ale inak nič moc. Keď vyhlásili volejbal na pláži, tak to stále bolo v popoludňajších hodinách, keď bol vzduch horúci ako z fénu Rowenta a chudák plážový pán musel striekať "šlaufom" vodu na nohy hrajúcich, pretože chvíľkami vyzerali ako indickí fakíri, ktorí skáču po uhlíkoch. Večer sa diskotékovalo vo vnútorných priestoroch, vonku sa príjemne sedelo.
Tipy
Tipy
Fakultatívne výlety sú stále v ponuke. Ani tam niet iné čo dodať - kto chce ísť na Pomukale ide, kto na ostrov Rhodos - ide, kto chce ležať na pláži, leží. Ponuka je široká, môj dodatok: všetky delegátmi ponúkané fakultatívne výlety sú o polovicu dostupnejšie v miestnych cestovkách, ktorých je v Icmeleri dosť a dosť, či už na plážovej promenáde alebo priamo na uliciach. Z hotela vychádzate jednou stranou rovno na pláž druhou priamo na centrálnu uličku, plnú obchodov, reštaurácií, barov. Je tam veľmi príjemné.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Egejská riviéra

Hotel Idas
Hotel Idas 4*
Turecko, Egejská riviéra, Icmeler
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Arora
Hotel Arora 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Munamar
Hotel Munamar 5*
Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Aurum SPA & Beach Resort
Hotel Aurum SPA & Beach Resort 5*
Turecko, Egejská riviéra, Didim
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
72%
Hotel Vista Hill
Hotel Vista Hill 5*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
68%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...