Hotel Royal Salem

4*4*4*4*
Hotel Royal Salem GalériaGaléria (5)
66%
Celkovo hodnotený
ako 64. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Royal Salem od477€vrátane poplatkov

Hotel Royal Salem recenzie

Archív recenzií

Dagmar Detail recenzie

Dovolenku hodnotím ako výbornú,v krásnom...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
65%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Dovolenku hodnotím ako výbornú,v krásnom prostrení zeleného exotického parku, čo som si priala. Napriek spomínaným chybičkám sa tam rada vrátim. Pozn. Ale prosím vymente tie nemožné lehátka na pláži, nech si môžem na pláži aj pohodlne zdriemnuť a trochu ich pridajte čo do počtu, nech si ráno nemusím dávať budíčka !!! Veď som na dovolenke! Ďakujem.
4*4*4*4*
Izby
Pekný hotel.areál pozostáva z 3 hotelov****,ku všetkým vedú cestičky krásnym kvitnúcim palmovým parkom s niekoľ.bazénmi.Najbližšie pri mori je hotel Blue Star,je pri ňom najkrajší a riadne slaný bazén s vírivkou a tobogánom.Izba bola krásna veľká,pekne zariadená,klíma,denne upratovaná, nechávali sme upratovačke 1TD,je to nepísané pravidlo.Postele pohodlné široké.Ubytovávali nás ráno o 4,00 a hotel bol plný,mali sme 1noc na inej izbe,ráno o 10,00 sme sa presťahovávali,bol probém nájsť nám volnú izbu, čo nebolo príjemné.Mali sme zaplatený ALL INCL.čo bolo výhodné "len "na využitie pitného režimu počas dňa.Inak sme boli pre personál iba druhou triedou,lebo sme neplatili cash.K platiacim hosťom sa chovali úplne inak,div sa im neklaňali.Dokonca nás doslova vyhodili s maurskej kaviarne,lebo sme mali karty all incl.Preto odporúčam hotel celý inclusiv bez kombinácie s polpenziou.
3*3*3*
Pláž
Pláž je krásna, prechodná i k ďalším hotelovým plážam,čo sú super prechádzky.Problém je : 1./v nedostatku slamených slnečníkov- vstávačka ráno už o 7,00-7,30 aby ste si obsadili slnečník. 2./nepohodlné lehátka - umelá sieť v kov.ráme polohovaná len na sedenie,čiže ležať sa dalo len na uteráku v piesku. Pri bazénoch boli lehátka i na ležanie, tie bolo tiež však treba včas ráno obsadiť. More-nekonečné, v dialke bolo vidieť len hmlilsto pobrežie Monastiru. Výhodou je niekoľko m dlhá plytčina s vyhriatou vodou, vhodná pre deti ale si dospelí v nej šantili. Popoludní s vlnami bohužial vždy priplával metrový pás rias a tráv k práži, čo nie vždy odpratávali, ale ďalej smerom do mora bola už voda čistá. Inak piesok je úžasný, jemný,horúci, je ho nekonečne moc, a máte ho všade. Na pláži je snack bar, kde sa dá celý deň popíjať i jesť- no s kartou all incl. iba pizza a hranolky. Na obedy sa treba obliecť a ísť do hotel.reštiky, čo sa nám nechcelo. Preto by bolo ideálne, keby mal hotel i plážovú reštauráciu /zažili sme to v Egypte,človek v plávkách vybehol na obed s komletným menu priamo na pláži /. Tuniské slniečko páli bez milosti -vezmite si vysoký ochr. faktor-my sme mali len 1bal.30- ky a veru sme museli dokupovať, hoci sme poctivo brali beta-karotén.
4*4*4*4*
Strava
Raňajky nič moc, stále rovnaké- vajcia,palacinky, 1 syr, 1 saláma, zelenina a sladké pečivo, džemy,musli. Kávu a čaj nosili na stôl čašníci, inak samoobsl. No obedy a večere to bolo o inom : VYNIKAJÚCE. Úžasné jedlá, čo do sortimentu, množstva, chutí,...skúste zo všetkého, sú super kuchári a výhodou je, že nemáte žiadne žalúd.problémy /nie ako v Egypte/. Bolo tam všetko ako v špičkovom hoteli - od predjedál,cez niekoľko druhov masa, príloh,cestovín, rôzne plnené neznáme zeleninky, niekoľko druhov zelen.šalátov, ochucovadlá,polievka, potom rôzne ovocie a tie vyzdobené torty a zákusky! Tomu sa nedalo odolať a na záver niekoľko druhov zmzlín! K tomu všetkému vám prinesú ľubovoľné pitie- odporúčam vína,sú ozaj kvalitné. No z večere sme odchádzali vždy prejedení, hoci sme si dali len po troške-pribrala som.
2*2*
Personál
Vcelku úslužní a ochotní tunisania, až na pár jednincov, ktorí ako som už spomenula,pokiaľ nedostali hotovosť do vrecka,/mali sme karty all incl./, robili len čo museli a dali to pocítiť chladnou tvárou bez úsmevu. Že tu máš a už neotravuj. Asi tak.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Mali sme zdarma lehátka, vodné bicykle a na ostatné - lukostrelba, minigolf,petang sme sa nedostali,lebo tie boli len v určité dni a hodiny,čo sme neustriehli, a ani sa nám nechcelo tam piecť počas dňa. Aj tobogán je spustený len v určené hodiny, ale postačovalo nám to. Výborná bola gymnastika v mori /aj animátor/. V hoteli je i masáž za platbu , vraj výborná.Robia i tetovanie s Henou-vydrží 7 dní,dali sme malému synovi za 10TD, fakt mu to vydržalo.
Tipy
Tipy
Neboli sme na výlete. Denne vás budú nahovárať-lapať domorodci na pláži na výlet na ťavách, pirátsku loď, či výlet do Sahary alebo na ostrov. Sú dosť otravní, ale tak na 3.deň dajú pokoj. Tieto výlety cez domorodcov sú lacnejšie ,než ponúkané CK. Inak po pláži denne traduju predavači s klobúkmi, korálkami, ovocím, šatkami, kobercami a tiež neúnavne otravujú . Vedia ang.,nem.,rusky dokonca aj česky. Keď zistia, že ste slovák-čech, hneď vás zaradia do nižšej cenovej skupiny-"ty nie kapitalist",ale aspoň zjednáte za nižšiu cenu.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Azur Reizen
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Royal Salem - Profesionálne fotografie

Hotel Royal Salem
Hotel Royal Salem
Hotel Royal Salem
Hotel Royal Salem
Hotel Royal Salem

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Omar Khayam
Hotel Omar Khayam 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
65%
Hotel Melia el Mouradi Mahdia
Hotel Melia el Mouradi Mahdia 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
65%
Hotel Royal Salem
Hotel Royal Salem 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
66%
Hotel Hasdrubal Thalassa and Spa
Hotel Hasdrubal Thalassa and Spa 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Golden Beach
Hotel Golden Beach 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...