Hotel Skanes Palace

3*3*3*
Hotel Skanes Palace
49%
Celkovo hodnotený
ako 91. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Skanes Palace od814€vrátane poplatkov

Hotel Skanes Palace recenzie

Archív recenzií

Hanula Detail recenzie

I ked hotel moje ocakavania nesplnil, odporucam...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
49%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
I ked hotel moje ocakavania nesplnil, odporucam ho kvoli skvelemu moru, ale pokial si potrpite na luxus, vyberte si iny hotel. Hotel, ako som spomenula,nie je zly, ale iba priemerny. Navyse v tomto obdobi od 8.9-15.9 bolo dost zamracene a boli burky. Chcem podotknut, ze som bola cez Horizon travel. Vo vybere vsak nie je, tak som uviedla Cedok, cez ktory tam bolo mozstvo navstevnikov z Ciech.
2*2*
Izby
Hotel nebol zly, ale urcite nezodpovedal 4 hviezdickam. Museli sme sa stahovat trikrat v priebehu 2 dni, prva izba bola na prizemi, akoby volny vstup do zahrady, kde bola diera, asi niekam do pivnice zakryta plechom, v druhej izbe s balkonom sme sa rano zobudili na svrbenie po celom tele, ked po nas lozilo mnozstvo mravcov. Po ziadosti o dalsiu izbu nam povedali, ze to upracu, samozrejme sme okamzite ziadali dalsiu izbu, ktora uz bola v poriadku.Vsetci navstevnici sa vsak stazovali na prach, spinu a zatuchnuty smrad v izbach. Nefungovali svetla ani TV, po ohlaseni zavad vsak oprava prebehla okamzite. Takisto maximalna spina vo vysadbe pred hotelom a velke mraveniska v celom areali. Nepacil sa mi sposob upratovania, kde vam rano zobrali spinave uteraky, potom prisli upratat a az poobede priniesli nove uteraky, takto chodili po izbach min. tri krat denne.Inak upratane bolo fajn, ale az potom co upratovacky dostali od nas 1 dinar.
4*4*4*4*
Pláž
Plaz bola velmi prijemna, more bolo uzasne, prihladne a ciste, dokonca teplejsie ako vzduch. Pacil sa mi biely piesok. Napriek tomu vsak boli vsade odpadky a cistit plaz sme videli iba raz za tyzden. Vzdy rano boli lehatka porozhadzovane a cele od piesku.
2*2*
Strava
Mali sme zaplatenu sluzbu AI, ale toto nestacilo ani na polpenziu. Vyber slaby, po cely cas iba 1 druh salamy a 1 druh syra, a to domace.Az po upozorneni pana, ktory si zelal prazenicu, ju zacali robit kazde rano.I druh peciva, domaca bageta, inak croissanty a zemlicky, asi 4 druhy. Ovocie bolo dobre, chutne a tiez fajn vyber. Restauracia a la carte bola po cely cas zavreta, pizzeria bola stale prazdna, lebo po prichode sme sa dozvedeli, ze kto chce pizzu musi si ju zaplatit. Co sa tyka cestovin, kazdy den spagety. V hlavnom bare podavali nealko(cola,sprite,voda..), nejaky domaci alkohol, tri druhy vin, kavu a pivo.V plazovom bare mali len vodu. Nepostrehla som ziadne kokteily, ziadne menu, co ponukaju a ked sme si dali kavu, vzdy nam dali iba jednu lyzicku na zamiesanie, cize nedostatok kavovych lyziciek.
3*3*3*
Personál
Personal bol fajn, ale na urcitych miestach, napriklad v bare sme mali miestami pocit, ze casnikov obtazujeme. Recepcna nam ale bez problemov vymenila izbu, az pokym sme neboli spokojni.
3*3*3*
Šport
Sportove aktivity boli dostatocne, kazdy den mal velky uspech paragliding, animacny tym sa staral o gymnastiku, aerobic, sipky, polo, voleybal. Vecer to uz bolo horsie, ked nam predvadzali dost ubohy program, diskoteku vzdy vynechali a o 11.00 uz na terase nebolo ani nohy.
Tipy
Tipy
Odporucam Tunis s uzasnym muzeom Bardo plnym mozaik, Kartago s Antoniovymi kupelmi a modrym mesteckom Sidi Bo Said, kde sa natacala Angelika. Naozaj krasne. Mily bol aj vylet miestnym vlacikom do Monastiru, kde mozte vidiet staru medinu, mauzoleum a trhy. Vyborne trhy v Sousse.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aquamarin
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2006, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Amir Palace
Hotel Amir Palace 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
58%
Hotel Hannibal Palace
Hotel Hannibal Palace 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
58%
Hotel Skanes Palace
Hotel Skanes Palace 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
49%
Hotel Caribbean World Monastir
Hotel Caribbean World Monastir 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
57%
Hotel Nahrawess Hammamet
Hotel Nahrawess Hammamet 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
57%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...