Hotel Palm Inn

3*3*3*
Hotel Palm Inn GalériaGaléria (0 + 4)
35%
Celkovo hodnotený
ako 123. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé5
Veľmi zlé4

Hotel Palm Inn recenzie

Archív recenzií

Lívia Pančíková Detail recenzie

Druhý krát sa do tohto hotela určite...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
36%
Katarína Bortáková Detail recenzie

ze vraj dovolenka

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
42%
1*
Celkové hodnotenie
Ani neviem kde zacat. v prvom rade podotknem, ze s touto cestovkou NIKDY VIAC!!! neviem uverit, ze maju v ponuke taketo nieco hrozne!!!
prileteli sme v piatok o pol tretej a naspat sme leteli v piatok o piatej rano bol zraz, o siemej mal byt odlet ale najprv museli opravit lietadlo lebo nebolo schopne letu !!!!!!!!! a nakoniec sme leteli na obed o pol dvanastej, nikdo nic nevedel, cestovna kancelaria radsej nedvyhala mobily a telefony, boli sme na letisku na troch lavickach vacsina na zemi :( ziadne ranajky obcerstvenie, voda nic!!!!!!!mohli ste si kupit bagetu v bufete kus za 5 eur a colu za 4 euro
3*3*3*
Izby
Hotel ako 3*** sem tam chrobacik, sem tam smrad hlavne rano, spinave mury a vesiak na pradlo, ktori nebol na kazdom balkone. vsade piesok oni asi vysavac nepoznaju. Kazdy den sme nechal 1dinar na posteli za sluzby to nam odporucali.......ked som videla, ze jedna pani sedela s ukrytej miestnosti a natacala toaletny tak som si povedala, ze 1dinar bol pre nich aj malo. Fakt to sluzobnictvo tam je strasne mile ak ste aj vy mily!!! prihovoria sa, deticky by vam na rukych nosili, stale sa usmievaju, pozdravia sa. Recepcia sa tvarila trosku prisne, ale od toho su predsa tam :D ak ste nieco potrebovali vsetci boli ochotny pomoct aj ked ste sa dorozumievali rukami nohami.
3*3*3*
Pláž
my sme prisli na to, ze na plaz treba hned rano po ranajkach ist, nevyspavat do desiatej na izbe ale sup sup na ranajky o 6:30 a o pol osmej na plaz, ponatierali sme sa, vykupali sme sa na cistej plazi v priezracnej vodicke :D nazbierali sme si muslicky, stretli sme krabiky a pustovniky, ziadne meduzy!!! riasi sa zacali vyplavovat az ked sa zdvyhli vlny cca kolo obeda, cistili to takou formou, ze to shrabaval jeden pan co bol ,,SECURITY,, :D naspat do mora, ziadny furik alebo mechy, rovno naspat do mora!
v piesku boli spaky a kusky tehal a hlbsie kdovie co este, ale napriek tomu bol piesok krasny jemny a skoro biely. lehatka boli vsetky obsadene a v mori nikdo!!a tak sme uteraky prelozili na druhe lehatko a jedno sme si vzali, na nom spinkal nas drobec!!! ten pan ,,SECURITY,, to robil tiez tak ako mi, pohadzal uteraky na jednu kopu a obsadil si asi dvadsat lehatok za ktore si bral priplatok ak niekdo chcel z predosleho dna si obsadit!!! dobry biznis :D chodili po plazi vkuse nejaky otravny predajcovia satiek ,klobukov, oblecenia, naramkov, nahrdelnikov, sarkanov, ovocia........ vkuse boli kolo vas dali cenu 30dinarov a nakoniec to zjednali s vami na 5dinarok, oni iba strelia prehnanu cenu, netreba sa bat povedat o veeeeeeeeeeela menej!alebo kyvnut ze potom nechcete!nehovorte ze tolko nemate lebo su vam schopni vojst do penazenky :D na plazi chodili este na koni a na tave fuj jak smrdela a tie kone boli ako z vojny, s ranami a chudatka moje joj mi srdce trhalo!!!
2*2*
Strava
no tak toto sa asi vsetko okomentovat ani neda do tejto malej kolonky :D smejem sa lebo vela nasich spolucestujucich ci spoludovolenkujucich bolo ako keby na odvikacej kure od stravy :D vyber bol,.
RANAJKY boli od 6:30 - 10:00 a bolo v ponuke :halva plus nejake prichute oriesky, cerealie,. Pecivko plnene s marmeladou ci kakaom, ale bolo strasne suche!!! boli varene vajicka,pudingy, akoze sunka a syr ale ta sunka bola ako u nas dietna!!! boli este bagety ale suche ako struhanka, masielko a marmelady, na pitie dva druhy cajikov, a kava celkom silna a este mlieko toto vsetko bolo v stojanoch a preto pitie bolo stale teple, v ponuke bol cukor k pitiu. este bol pristroj nieco ako zapekaci kde sme si zapekali bagetky a potom boli chutnejsie, bola aj mikrovlnka ale este tolko spiny ste nevideli a to nehovorim o detskej stolicke bola jedna jedina v jedalni a kolko spiny bolo na nej tak tolko nieje ani na potravinovom kontajnery pri zadnov vychode z optimy!!!!!!!FFFUUUUJJJJ
OBED bol od 12:30 - 14:00 vsetko jedlo bolo stale v stojanoch a v nadobach s naberackami, a stale bolo vsetko teple. Na polievocku zabudnite!!!!!!!!!oni polievky nepoznaju, co nam dost chybalo kedze sme boli s rok aj pol rocnym chlapcekom, ktori zboznuje polievky! no ideme dalej........v ponuke boli vselijake salatiky, dresingy, omacky,cestoviny, spagety, dva druhy ryze-ODPORUCAM! robili fantasticku ryzu :D potom boli zapekane tekvice, uhorky, kapusta no to bolo tiez SUPER ODPORUCAM! a vselijake kolaciky a slahacky a peny na ne to bolo fantasticke MNAAAAM ODPORUCAM!!! a potom este ovocie stale iba melony cervene a dva krat do tyzdna aj jablcka velkosti pinpongovej lopticky ale chutili skvele :D no a nakoniec mäso, my osobne sme ho ochutnali chute boli ich preto sa videlo, ze smrdia, ale smrdeli tie ich kari koreniny, chutovo bolo dobre akurat, ze sme ho museli jest ako rybu!!!!!!vsade boli ulomky kostí akoby ta morka ci kurca preslo cez obrovsky sekac no fakt si neviem a radsej ani nechcem predstavit ako to porcovali, ale keby ste chceli ajst nejake stehno ci prsia alebo kridlo budete hladat marne!!!!!!!! v ponuke bola este zapekana cibula v pyzame, ryby NEODPORUCAM boli hrozne ani ich radsej nechutnajte boli to kosti!!!este bolo nieco ako jahnacina ci hovedzina pecene ale tvrde jak kamen NEODPORUCAM!!!
OLOVRANT od 16:00 do tej 17:00 a to prebiehalo asi tak, ze o tej stvrtej ste vyckavali za stromom kedy to asi prinesu k baru medzi bazenmi , lebo ked to doniesli vsetci sa rozbehli a zacal boj o jedlo, doniesli nieco take ako u nas sladke šišky no bolo to plne oleja!!! potom po chvilke pizzu a teraz veeeeeellllllkkkkkyyyyyyy sssssmmmmiiiiieeeeecccchhhhhhh :D ta pizza bola narezana na 2x2cm kusky a kazdy kdo prisiel tak dostal asi dva kusky, jedno stastie ze som povedala, ze pre BABY to bolo asi potom to,ze sme dostali miesto dvoch styri kusky to u nas zodpoveda asi jeden aj pol kusku pizze :D pizza bola strasne sucha!!! no a na zaver priniesli ,,bagetky,, chiiiiii tak no ako zacat bagetky mali asi 5cm a dnuka bola uhorka paradajka a dietna sunka zase strasne suche!!! ziadne maslo syr nic, doniesli to vsetko v pol hodinovych intervaloch a v priesvitnych prepravkach a este gratis ste k tomu mali MUCHY fuj!!!
VECERA od 18:30 - 21:00 a v ponuke boli salaty, spagety, zas to iste mäso asi zbytok z obeda bolo to podobne ako na obed tie vsetky jedla.

jednu vec nechapem preco vsade pisu, ze ALL INCLUSIVE ked to sa kolo all inclusive ani nepreslo!
ja viem tak z rozpravania znamich, ze all inclusive ma byt ponuka jedal non stop cez cely den a nie v urcitych hodinach ako plna penzia napriklad!!!!!!
a napoje dnuka aj bare, od nas nikdo nepital peniazky ale z pocutia vieme, ze od inych ano, boli dzusi, cola, sprajt a tiez pivo- manzelovi chutilo, caj kava este a nejaky alkohol, ktori bol 2:1 riedeny s vodou :D
4*4*4*4*
Personál
recepcia, sluzobnicky, kufronosici :D kuchari, casnici, barmani........vsetci boli mily a ochotny pokial ste sa im pekne pozdravili a usmiali sa pri stretnuti aj 5 krat za den :D
nechapen ked vedeli, ze budeme s babatko preco nas davali na druhe prostredie, vkuse sme sa terigali s kociarom!!!
2*2*
Šport
v takej horucave asi tazko sportovat!!!!!!ale boli tenisove kurty, basketbal, futbal....no vsetko suche a skoro ziadna zelen.
a miestna bazen plny machu a strasne klzky!!!
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2011, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Petronela Detail recenzie

Katastrofa

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
19%
Rita Detail recenzie

Za 15 dňový pobyt sa nevypustil bazén len sa...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
17%
lucia Detail recenzie

V celku veľmi dobrá dovolenka za slušné...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
39%
martin Detail recenzie

po precitani recenzie mal som obavy tam ist, prvy...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
46%
misacekx Detail recenzie

Co pisu za bare, tak je tam len jeden aj to na...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
Mgr. Mária Kalayová Detail recenzie

Nepáčilo sa mi jednanie s ľudmi...hlavne to...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
32%
Pavel Turiak Detail recenzie

ODPORÚČANIE: jednoznacne NIE. Ak si chcete...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
17%
Katarína Krokosová Detail recenzie

Rozhodne odporúčam každému zvážiť ...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
76%
Zuzana16 Detail recenzie

odporucam aj ked nie pre tych kto ma rad...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
28%

Fotografie z recenzií

neporiadoklehátka v dezolátnom stavesklad smetí v areály "exkluzívne" dezerty

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Hill Diar
Hotel Hill Diar 2*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
46%
Hotel Soviva Resort
Hotel Soviva Resort 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
16 recenzií
43%
Hotel Sun Holiday Beach
Hotel Sun Holiday Beach 2*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
17%
Hotel Palm Inn
Hotel Palm Inn 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
35%
Hotel Dar Hayet
Hotel Dar Hayet 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
30%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...