Hotel Prima Life Imperial Park

4*4*4*4*
Hotel Prima Life Imperial Park
55%
Celkovo hodnotený
ako 101. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné0
Výborné0
Dobré3
Skôr zlé3
Zlé1
Veľmi zlé0
Prima Life Imperial Park od1886€vrátane poplatkov

Hotel Prima Life Imperial Park recenzie

Archív recenzií

Gabriela Detail recenzie

Izba skvelá ak si priplatíte s výhľadom na...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Katka Detail recenzie

Príjemný hotel, večer skvelá...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
Nordis Detail recenzie

Videl som a stačilo. Slováci sú žiaľ len ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
43%
Soňa Detail recenzie

Hotel bol daleko od obchodov,od centra...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
49%
Lucia Detail recenzie

Nakoľko som už v Tunise bola očakávala som...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
69%
Lucka Detail recenzie

Bola to uplne super dovolenka a jedine vyhrady...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Bola to uplne super dovolenka a jedine vyhrady sme mali naozaj len k strave, inac bolo vsetko super. Perfektny oddych.
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel bol naozaj nadherny a luxusny, obrovska vstupna hala, zmenaren priamo na recepcii. V hoteli sa nachadzala hlavna restauracia, dalej ine restauracie a bary, vnutorny bazen, vodna fajka, obchody, fitnes (to sme my sice neobjavili, ale vraj tam bolo - za poplatok), masaze (za poplatok), ... Vonku bol krasny bazen, ktory mal mensiu aj hlboku vodu, takze sa tam dalo super zaplavat a bol aj bazen pre deti, ping- pong a niekde by sa tam mal dat hrat petang a plazovy volejbal. Bolo tam aj ihrisko pre deti. Izba bola cista, nic jej nechybalo, kupelna krasna, toaleta bola zvlast. Individualne nastavitelna klimatizacia a mali sme aj chladnicku zdarma. Trezor bol za poplatok - 2 DT za den. Uteraky boli menene kazdy den. Na izbe ale neboli pohare a takisto ani na balkone nebol nijaky susic na veci, takze odporucam zobrat si so sebou snuru na pradlo alebo nieco podobne. Inac tomu nic nechybalo.
4*4*4*4*
Pláž
Plaz bola vzdialena od hotela asi 5 minut normalnej chodze, zo zaciatku bolo na nej dost lehatok, ale ked prisli nove turnusy, stavalo sa, ze boli vsetky lehatka obsadene uz o 10:00 a ludia museli lezat na piesku, tych lehatok bolo dost malo. Na plazi aj pri bazene su lehatka zdarma, plati sa len za matrac, ktory stoji 1 DT za den. More bolo nadherne ciste, ale obcas tam plavali rozne travy, mohli by sa o cistotu mora a plaze viac starat. Meduzu sme nestretli ziadnu. Niekedy boli dost silne vlny, ale nic neznesitelne. Voda bola skutocne priezracna, clovek si aj v hlbokej vode videl az na nohy. Len by sa naozaj mohli trochu viac starat o cistotu toho mora, hlavne o tie travy.
2*2*
Strava
No a tu je kamen urazu..Restauracia je dost mala na to, aky je obrovsky hotel a o bufetovych stoloch nehovoriac..niekedy sa nam stavalo, ze sme aj 10 minut stali len v rade na jedlo a kym sme sa dostali k niecomu, co sme chceli, uz to nebolo. Kazdy pri prichode dostal karticku, s ktorou sa chodil stravovat. Ranajky: kazdy den uplne ale uplne to iste. Bagety, mensie bagetky, toasty, rozne pecene croisanty a cosi ako babovka nakrajane na kocky. Boli aj palacinky, ale tie vzdy priniesli len na tanieri a hned sa minuli - nerobili ich priamo pred vami. Dalej bol jeden druh salamu, dokonca sa nam tusim 2 alebo 3 krat stalo, ze nebol ani ten. Tvrdy syr na platky bol mozno 4-krat, bolo tam cosi ako tvaroh, dalej prazenica, ktora bola ale uplne bez chuti a parky, nakrajane na malicke kolieska, potom vajcia na tvrdo, rajciny, nejake salaty. Boli tam aj rozne musli, maslo, dzemy. Na pitie vzdy 2 druhy dzusov, ktore boli ale neskutocne sladke, kava, velmi silna, kakao a caj. Vecere: bola ryza, ktoru ale niekedy ochutili takymi vecami, ktore sa nedali jest, napriklad bola paradajkove ryza. Dalej byvali zemiaky, ktore ale niekedy boli okorenene neznesitelne palivym korenim. Kazdy den tam bolo to iste dusene maso s cibulou, obcas kura, ale to tak pokrajane, ze na niektorych kusoch nebolo vobec maso. Skoro vzdy boli hranolky. Potom boli take veci, ktore sa nedali popisat a bol tam napisany pri nich taky nazov, ktory asi nikomu nic nepovie, takze sme nevedeli ani co to je - tuniske speciality. Dalej boli rozne salaty. Kazdy vecer bola zmrzlina, niekedy aj styri druhy, melon-cerveny aj zlty, dokonca bolo raz aj hrozno alebo pomarance. Kolace boli vzdy velmi velmi sladke. Uprimne, mne ani priatelovitoto jedlo vobec ale vobec nesadlo, mysleli sme si, ze ked je tam mnoho europanov, tak budu varit aj europske jedla, ale europske boli jedine hranolky, inac bolo vsetko korenene ich koreniami. Co sa tyka napojov, pri polpenzii sa platia pri veceri, ceny boli teraz napriklad 1,5 DT za cca. 2 Dcl Coly, 2 DT za 90 cl vody a podobne. Pitie si nemusite kupovat, niekedy sa nam stalo, ze mali casnici tolko roboty, ze sa k nam dostali az ked sme dojedli, pripadne sa k nam nedostali vobec.
5*5*5*5*5*
Personál
Personal na recepcii bol super, dokonca si hned v prvy den zapamatali cislo nasej izby a ked sme prisli z plaze sme nemuseli ani nic povedat a hned nam isli podat kluce. V prvy den nam odniesli batozinu na izbu a vzdy sa spravali super, stale zdravili a podobne. Upratovacky boli tiez v pohode, len sme mavali casto problemy s uterakmi, oni ich vzdy hned rano vzali a niekedy nam ich priniesli az vecer okolo siestej a ked sme prisli z plaze sme sa nemali do coho utriet. Ale inac vsetko super.
4*4*4*4*
Šport
Pri bazene mohlo byt rozhodne viac programu, hralo sa kazdy den vodne polo v bazene,ale len asi 2 - krat sa nam stalo, ze nas volali na aerobic a raz na petang, pingpong alebo plazovy volejbal. Na plazi bolo vodnych sportov neurekom - cez vodny banan, matrac, vodny bicykel, skuter, parachute, vodne lyze, priamo v mori bola trampolina pre deti, na susednej plazi bol aj windsurfing. Vsetko za poplatok.
Tipy
Tipy
Vylety boli presne ako v ponuke katalogu, my sme neboli nikde, ale ludia si pochvalovali najma 2-dnovy vylet na Saharu, ale takisto aj poldnovy vylet Piratskou lodou.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2006, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Petra Boudová Detail recenzie

nádherné zážitky, nechtělo se nám domůani...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Vime Helya Beach & Spa
Hotel Vime Helya Beach & Spa 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
27 recenzií
55%
Hotel Karawan
Hotel Karawan 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
24 recenzií
55%
Hotel Prima Life Imperial Park
Hotel Prima Life Imperial Park 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
55%
Hotel Orient Palace
Hotel Orient Palace 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
55%
Hotel El Hana Beach
Hotel El Hana Beach 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
54%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...