Hotel Arenella Resort

4*4*4*4*
Hotel Arenella Resort GalériaGaléria (3)
77%
Celkovo hodnotený
ako 8. najlepší z 27.
v oblasti Sicília
Úžasné1
Výborné1
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Arenella Resort od849€vrátane poplatkov

Hotel Arenella Resort recenzie

Archív recenzií

radim Detail recenzie

Priemerná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
64%
Lucia Detail recenzie

areál hotela vyhovujúci, apartmány umiestnené...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
89%
Alena Ledvova Detail recenzie

Cena ubytovania v tomto hoteli-resorte nezodpoveda...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
64%
marlynka Detail recenzie

Je ako keby odrezaný od sveta,ale mne tam to...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
94%
Erik Nagy Detail recenzie

Hotel sa nezhoduje uplne, ale kto je rad v...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel sa nezhoduje uplne, ale kto je rad v rezoret, kde je vsetko a je pripraveny dat 1000+EUR za vylety a napoje, ten si pride na svoje. Nebyt genialnosti obyvatelov, bol by to nadherny pobyt a ak si ho nedate pokazit, bude to fajn. Animatori vam pozu v com sa len da, ale opat narazaju na neochotu domacich. Toto by mohla riesit sama cestovka, nech im vysvetli, ze sme platiaci klienti a idioti. Napr ubytovat sefku animatorov mimo hotela, ked je tam Markiza team a ho ma na starosti, to uz je naozaj na hlavu. Nastastie ma telefon stale zapnuty a ak nie je na vyletoch, je tam aj mimo hodin. Cestovka by mohla informovat, ze visa electron v jedinom hotelovom bankomate neplati a vseobecne je problem najst v Syrakuzach bankomat, ktory ju akceptuje. Ak vidite logo na LCD, este zdaleka nemate vyhrate, proste taliani... Dalej, legislativa udupava fajciarov do zeme a pre "zavislakov" info, cigy su za za 4,2euro krabicka a len v Syrakuzach, v resorte nekupite. Odlet - o 22:00 za zatvara aj posledna imitacia duty free shopu a bar a susite sa 2hodiny. Pozor na to. Za kazde kilo navyse sa spat plati 8EUR a nenchajte sa okaslat v BA, ako jeden cestujuci, ktory dal 2500Sk vraj aj za cestu spat. Pri odlete ho skasli zase. K tomu ide manipulacny poplatok 5EUR za 4 paragony a plati sa uplne vzadu na opacnom konci. Fajcit v cakarni nie je mozne. Lietadlo stoji na jednom konci runway, no spagetaci vas poslu trmacat sa na opacny, nech si to uzijete naposledy. Kto ma stastie a sedi na spravnej strane uvidi lavovy tok Etny, ak nie su mraky a je noc. Zaver - krasna krajina, nahderne ulicky a scenerie, nehorazne jedlo, ale uz nemam rad domacich.
4*4*4*4*
Izby
Izby boli vo velkosti dvojiboveho bytu, tv, mikrovlnka, fen... horsie, ze mikrovlnka sa nedala zapojit do ich zasuviek, no taliani...hlavne ze to tam je. V skutocnosti ju ani nepotrebujete, iba naznacujem zmyslanie lokalneho obyvatelstva. 4* su len koli upratovackam, ktore ingoruju nielen karticku nerusit, ale aj pokyn z recepcie, ze to myslime vazne a viacnasobne. Izby a hotel boli ako nove, musel sme bytmedzi prvymi po velkej prerabke. Klima ticha a ucinna, zariadenie ok. Iba tie upratovacky...inak by bol plny pocet * Hotel je fajn, akurat, ze po tyzdni sme ho prekodovali na Alcatraz, pretoze najblizsia dedinka je 5-7km po ceste, kde chodec nema sancu prezit a doteraz netusime, preco ma po zapade slnka zakazali chodit na plaz. Zeby to suviselo s 2 mrtvolami, ktore lokalna TV ukazovala, alebo s imigrantami z Afriky, neviem. Ani animatori nevedeli, skusili sme preliezt plot a bol tam schovany SBS, ktory nas nahnal spat. Cize vyzitie je nasledovne, pridete s detmi, nechate ich liezt na nervy aspon ciastocne tak, ako to robia domaci a vecer si date predrazeny drink a idete spat.
5*5*5*5*5*
Pláž
Mate tam niekolko bazenov, rodiny s detami obsadzovali spravidla len jeden. More je vzdialene cca 400m a premava k nemu dostatone casto vlacik. Plaz je bud pontonova, kde su teple a studene prudy a v ramci vyznaceneho pasma o rozlohe parkoviska pre 4 auta, kde na vas aj tak kasle plavcik, je hlbka okolo 2- 3,2m. Za bojkami, cca 100m od brehu je za prilivu aj 5,3. Plavcici na tejto plazi, rozdelenej do 3 pontonov + watersport centrum moc nefunguju. Surfista si v klude zavital do zakazaneho pasma a cca 3m od rebrika, kadial sa vstupuje do vody ma presiel. Plavcicka nic, dokonca aj domaci rekreanti zacali kricat a hadat sa s nou a ona, ze to si mame vybavit s watersport... vecna skoda, ze talianov nemozete skrtit, ale o tom neskor... O kus dalej sa nachadza velka pieskova plaz, kde funguje Gianfranco a on napriek posmechu, ktory som si prve dni robil, funguje. Plaz je jeho a stale ho evidujete, tam by som sa nebal pustit deti do vody. Voda je tam citelne teplejsia a kelsa velmi pozvolne. bojky su cca 200m od brehu a hlbka pri nich je 2,2m. Kto hlada miesto na snorchlovanie, najde lne posledny diel pontonovej plaze a cas 17:30-18:30, najde rozne ryby, chobotnice, kraby a male mureny do velkosti 60cm zacinaju byt aktivne. Dive center som neskusal, kartu som nechal doma, ale vraj su tam zaujimave lokality. Ceny ako na Sicilii, normal+mafia= to, co na Kube v USD je tu v EUR.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Jedlo je fajn, plny pocet. Cestovynari sa nebudu vediet dojest. Vonku sa na obed a veceru griluje a z rycb sa striedali makrely, tuniak, losos, mecun a nieco, co si myslim, ze bol kanic. V priemere vyse 20 druhov jedal so salatmi.
1*
Personál
Personal..som flegmatiak a kludas, ale co produkuje domace etnikum, to je moc. Verim, ze samovolne poziare a Etna je pokus ostrova zbavit sa ich za kazdu cenu. Uplna ignorancia akykolvek logickych postupov, byrokracia, kde ju nepotrebujete, usmev, ze dat barmanke metlu, tak 2x obleti rezort. Tu sa maju este vela co ucit. Domaci rekreanti zasadne stoja na rebrikoch do vody a diskutuju a neuhnu. Na veceri hucia ako u nas vedia fanusikovia len na finalovom zapase v hokeji a ani nechapu, preco skripete zubami. Jednozacne nie su konfliktni, inak by sme sa tam asi SR vs ITL pozrali. Ale nervy si nachystajte. Posledny den, sme napr vracali karticky za uteraky a teta na recepcii si ich zobrala a chcela potvrdenku, ktoru sme dostali v prvy den. Hovorim, ved ma karticky, ona, potvrdenka inak 40Euro nebude. Dokola. Nastastie animator to zvaldol, ale to uz som vazne premyslal nad vrazdou. Nikde nebol personal zatial tak tupy, ako tu. Itl animatori radi obtazuju, ale ked zistia, ze nie ste ich, ste hmyz. Su to, resp sme to tak vnimali dost nacionalisti a nedovoluju nasim ani organizovat vecery, ci sa spolupodielat. Zato na plazi ich pocujete na kilometer, ako nahanaju svoji na vecer a pri veceri a obedoch sa predovsetkym jeden z nich musi vzdy ukazat, aky je frajer. Ale zvyknete si, 100 alebo 110db hluk je uz jedno.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Nasi animatori su v tomto lepsim priemerom. Plati pravidlo, chodte a povedze co chcete a spravia to, pripadne sa dohodnete na periodicite. Hotel ma volej, tenis, vodne sporty, lukostreblu, vsetko zadara a dive center za poplatok. Je to slusne.
Tipy
Tipy
Etna, Taormina, Cefalu. Etna sa oplati ist autom, je to lacnejsie, ak je vas viac a prejdete a vidite viac. Syrakuzy - autobus treba nahlasovat den vopred, i ked klasicky taliansky magorizmus funguje, nikto to nekontroluje a ked nastupite na drzovku, idete. Je zadara a v zlych hodinach, taxi je za cca 30Euro na 10km, slusne zderstvo voci napr Rodosu.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Arenella Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Arenella Resort
Hotel Arenella Resort
Hotel Arenella Resort

Podobné recenzie Sicília

Hotel Naxos Beach Resort
Hotel Naxos Beach Resort 4*
Taliansko, Sicília, Giardini Naxos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
86%
Hotel Borgo Rio Favara
Hotel Borgo Rio Favara 4*
Taliansko, Sicília, Ispica
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
83%
Hotel Arenella Resort
Hotel Arenella Resort 4*
Taliansko, Sicília, Syracuse
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
77%
Hotel Mari Del Sud Resort & Village
Hotel Mari Del Sud Resort & Village 4*
Taliansko, Sicília, Vulcano
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
77%
Hotel Club Fontane Bianche
Hotel Club Fontane Bianche 4*
Taliansko, Sicília, Fontane Bianche
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
77%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...